Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Česká republika si na ni ani nehraje. Kdo tu vyhraje volby, to předem určují ruské petrolejářské firmy ruku v ruce s bývalými agenty StB a veksláky. Triumvirát plně ovládající průmyslovou i zemědělskou výrobu v ČR.
  • blegh
    Araba demokracie nezajímá a nikdy nezajímala. To jen pár pomatených Amíků má pocit, že musí demokracii prosazovat všude, a když ne po dobrém, tak silou nebo podporou státních převratů.
  • ... ve svém druhém životě bych chtěl rozumět zemekouli jako tradiční zdejší tláchalové :)))
  • ... máš evidentně komplex ovce, jako všichni ti, co trapně ovce hledají jinde, blbe :)))
  • někdo chtěl psát o demokracii a demokratických volbách ve střední E - v ropě .
    Aby to prošlo, tak se to navlékne k Nilu.
  • Ta chvilka co je Sísi prezident stabilizovala Egypt více než si nás většina uměla představit-dal Egyptu smysluplný cíl-nový Suez-na rozdíl od našich smysluplných cílů s láskou a pravdou a ještě se dá dodat s poctivostí nejdál dojdeš-došli ale ti co nakradli
  • Lidi vidí,že byli oklamáni "arabským jarem" a jsou "ZATÍM" odevzdaní a pasivní.Ale já vždy tvrdím,že i lidé podléhají fyzikálním zákonům a zákon tlak a proti tlak je platný!!!
    Rovněž zákon akce a reakce je platný i když si někteří boháči myslí,že jsme ovce. Musím si vzpomenout na Bezruče:z dolů jde plamen a dým příjde čas a zůčtujem spolu!!!!!!

    Jako by přes výkřiky politiků o "národní povinnosti" na televizních obrazovkách bylo Egypťanům jedno, co se s jejich zemí stane. Parlament má přitom v Egyptě teoreticky slušné pravomoci, od schvalování státního rozpočtu až k možnosti odvolat prezidenta země

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit