Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...........fantastická zpráva, šiřte to dál, posílejte, komu jen můžete, hlavně na FB, převrat, který rozhodne volby ... Britští vědci zjistili, že Karlovi Schwanzerbergerovi voní i h o v n a ...
  • http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2548-tak-tohle-uz-je-moc-na-hrade-schwarzenbergovy-manzelky-se-hajluje-.aspx Tak tohle už je moc. Na hradě Schwarzenbergovy manželky se hajluje!
  • Karel bude prezident! Navzdory pitomcům!
    • Pane Žigo inkognito,já jsem si myslel,že je zde demogracie. Ale pochopil jsem,že ji
      respektují jen inteligentní lidé.
  • Pro svou rodovou fašistickou minulost!!!!! *10*
    • Taky patříš k těm méně soudným co podporují ochlastu a narcise Zemana?
    • http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Otec-Karla-Schwarzenberga-byl-clenem-fasisticke-Vlajky-260223
  • Když se ukázalo, že komunismus je cesta do pekel a zákonitě se blíží jeho konec, založili soudruzi v r. 1984 (nejspíš v souladu s pokyny SSSR a v režii STB a KGB) tzv. Prognostický ústav, aby si udrželi svůj vliv i po nezbytné změně politického a ekonomického systému a zajistili sebe a své potomky. Viz:
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Prognostick%C3%BD_%C3%BAstav
    Kdy komunismus padnul, byl jeden z nejvíce proradných, bezskrupulózních, necitelných gaunerů, agent StB (a nejspíš i KGB), všehoschopný psychopat soudruh Klaus pověřen vytvořením tzv. "občanského fóra“, které vyústilo ve vznik tzv. pravicové "občanské demokratické strany“. Stejně egocentrický hospodský žvanil, opilec a bavič soudruh Zeman dostal za úkol vytvořit zdánlivě opoziční levicovou "sociálně demokratickou stranu“. Křesťansky smýšlejícího a odpouštějícího Havla soudruzi přesvědčili, že je třeba "nebýt jako oni", aby tak unikli spravedlivému trestu a mohli začít realizovat svůj plán. A jelo se dál.
    Rychle byla zahájena tzv. "privatizace" a aby občánkové nereptali a nabyli dojmu, že i oni se na tom mohou podílet, dostalo se jim pár drobtů v podobě kuponových knížek. Soudruh Klaus hlásal, že je třeba udělat „tlustou čáru za minulostí“ (aby soudruzi nemuseli vracet to, co bylo uloupeno), „zhasínal“ a s celou zločineckou bandou „utíkal před právníky“, aby si "vyvolení" soudruzi mohli „naprivatizovat“ lukrativní majetek dřív, než se pro to vytvoří nějaká pravidla. Samozřejmě přitom nezapomněl na sebe a svou rodinu. A zjevně to probíhalo v jisté koordinaci s Moskvou, která se jistě snažila neztratit ve své osvobozující se kolonii vliv, a za to se mu dostalo za dobré služby i bohaté odměny od Lukoilu. A jelo se dál.
    Když občané prokoukli a pokusili se zbavit Klause moci a ODS kmotrů a přetvořit ODS na skutečně demokratickou stranu („sarajevský atentát“), dohodl se Klaus se svým komplicem z „opoziční“ ČSSD, křivákem, ožralou a hulvátem Zemanem a v tzv. „opoziční smlouvě“ si drze rozdělili moc. Viz: http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts A jelo se dál.
    Pomocí intrik, vyhrožování a podvodů byl Klaus podruhé dosazen na post presidenta a díky svým kumpánům (Langr, Vesecká, Rampula, agent StB Jakl…) a zkorumpované justici se mu dařilo úspěšně zdržovat a zametat privatizační a postprivatizační lumpárny. A jelo se dál.
    Když se jeho čas nachýlil, zneužil (předtím účelově) znetvořené Ústavy, jež ho činí neodpovědným a beztrestným za své činy, a vyhlásil amnestii pro všechny privatizační, postprivatizační a ostatní zločince, jejichž stíhání se dosud nepodařilo zastavit. Za tím účelem použil svého poskoka Nečase v roli užitečného idiota. Nečasovi přitom zjevně dělal užitečného idiota ministr spravedlnosti Blažek, který byl účelově dosazen po rychlém výhazovu ministra Pospíšila, který by zjevně těm lumpárnám bránil. A jelo se dál.
    Před svým nutným odchodem z postu prezidenta se Klaus snaží prosadit na hrad svého komplice Zemana a doufá, že s jeho pomocí se mu podaří dokonat, co si předsevzal: Nečas jako viník za zákeřné podepsání amnestie za zády vlády a užitečný idiiot splnivší svůj účel bude odstaven (za „dobré služby“ se mu dostane patřičné odměny v podobě teplého místa), Klaus se vedere do čela ODS, aby „napravil“ její reputaci poškozenou mimo jiné amnestií, kterou přece podepsal Nečas, který je odpovědný, zatímco Klaus přece „nevěděl“ a byl veden „humanistickým“ cítěním. Klaus „obnoví“ jeho předchůdci poškozenou reputaci ODS a nechá padnout Nečasovu vládu. Zeman pověří sestavení nové vlády Klause jakožto předsedu „obnovené“ ODS. A bude to scénář ne nepodobný jako v Rusku s Putinem a Medvěděvem.
    Spiklenečtí gauneři Klaus a Zeman: http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts
    A jak Klaus v souvislosti s amnestií prohlásil: „POJEDE SE DÁL!“
    • To jsou mi věci Zeman vytvořil ČSSD. Mentální retardace pisatele potvrzena!!!
  • Tzv,umělci se "vybarvili" již v roce 1989. Stali se hlásnými troubami té party, co si říkalo Občanské fórum. Ukázalo se, že těmi troubami umožnili,aby se k moci dostali diletanti, kteří tuto republiku totálně zdevastovali. Nyní tyto hlásné trouby opět nastupují s cílem pokračovat v díle zkázy. Umělci, by měli být nositeli "češství". To že se najde skupina "rádoby " umělců,kteří hodili za hlavu sympatie k českému národu a prosazují feudální póvl, ukazuje na jejich bezpáteřní charakter. Dejdar je pevný charakter. Svěrákové, Bartoškové,Sokolové a další, bohužel hrdost k českému národu svými výroky popírají. Neměli by tady kazit ovzduší. Jsem přesvědčen, že toto druhé kolo není o Zemanovi, je to boj o češství. Buďme Čechy !
  • Prostě to tahle garnitura tady rozkradla a zadlužila na generece.Je to na blití.Pokud by měly přijít zasloužené tresty začal bych na hradě od 50 let natvrdo a makat a makat.Další podle zásluh
    • To je fakt - genitální nájemník ÚV KSČCSSD konfident filip - příkladem - pověsit. Tupohlav sobotka - doživotí, potomen STb-áckého vraha grebeníček 60 let, prohlnec zaorálek 50 let, bankrotář ransdorf - ten kok..xot se vypatlá sám, ......... . Přesně podle komoušských zásad - každému podle zásluh.
      • No, tobě postačí uříznout "kulindy" a pověsit ti je nad dveře...
  • Skupina "umělců"-pravdolaskařů se chovají jako komunisté. "Kdo nejde s námi, jde proti nám". Zapomněli, že v demokracii se mohou svobodně vyjadřovat své názory a člověk je ve svém rozhodování zodpovědný pouze sám sobě. Zřejmě skupina umělců na to zapomněla. Pokládají se za něco více, než ostatní. Proto bych jim přál, aby si museli na sebe vydělávat pouze svou prací a ne státními dotacemi, jak požaduji od státu. Žádný pracující tohoto státu nemá dotace v platu, pouze oni, "umělci". Když jsou tak dobří, ať se pokusí živit sami svým uměním.
  • Vy vymaštění komunistožrouti, Zemana vyloučili komunisti ze strany. Má víc odvahy a charakteru, než vy všichni dohromady!!!
    • A proto si před ně kleknout, aby od nich dostal podporu. Inu charakter. Jednou komunista,
      navždy komunista.
  • Tzv. "známé osobnosti" můžou jít tak akorát ke všem čertům. Propagandistické manévry kolem Knížete jsou řízeny a financovány židozednářskými spolky ze zahraničí. Jakmile nějaká ta "celebrita" prohlásí,že bude volit Neknížete,je vyřízená,stejně tak,jako za Husáka.
    Čím více se věci mění,tím více zůstávají stejné. Sine ira et studio.
    • Celebrity jsou spolek pokrytců a vždy lezli do řiti mocipánům, co byli zrovna u vesla. Někteří sice z donucení, většina však z vlastní iniciativy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit