Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O tom, že za slavné ery M. Sládka byli jeho největšími podporovateli zástupci baší slavné armády, se jaksi nepíše . Tehdy brzy po r. 89 nevěděli kudy kam a volili Sládka. Měli jsme rušení voj. prostorů, liberalizaci a okleštění oné vojenské rozpínavosti a nabubřelé suverenity. Ovšem podívejme se dnes. Jsou opět v čele pomocí svatého NATO a svá území opět diostávají zpět. A nejen to. Jejich pravomoci i suverenita už přesáhla i onu pověstnou totalitní předlistopadovou armádu. Bohužel. Asi bude potřeba nového Havla.
  • Byla velká škoda, že jsem dali na svazácké redaktory v televizích a rozhlasech, kteří byli jasně instruování o nebezpečí politické alternativy v podobě Republikánské strany a nezahrnuli ji jednotné kandidátky Národní fronty programově rozpadlého Občanského fóra.
    Možná bychom dne byli někde jinde.
    Raději budu volit Svobodné nebo Rebupublikány, než kohokoli, kdo tam dosud byl.
    Nepotřebujeme vůbec žádnou kontinuitu, právě naopak, potřebujeme začít úplně znovu s naprosto novými lidmi, novými myšlenkami a postupy.
    Staré struktury se díky kontinuitě nikdy nepodaří eliminovat a nastolit demokracii, tak jak má být.
  • Sládek je příjemná karikatura takže očekávám že bude veselo jinak už je politická mrtvola,jen blázen by mu dal hlas.Sládek byl vždy demagog ale věřím že lidé už jsou moudřejší.Jinak mi už nestojí za další slova.
  • Doktor Sládek nebyl blb, ale nevyužil situace jako např. Republikání v USA. Měl na to koule a palici, posr-l to! Má v dosti věcech pravdu, ale nerealizovatelnou ve státě, který je součástí NATO a EU, popř. jiných světových smluv. Má tak trochu demagogitní hitlerovské predstavy o vládnutí.
  • Marný pokus. Jeho doba už je dávno pryč.
    Měl dobrý program, uměl naplnit náměstí a pobavit. Ale těch různých finančních
    skandálů kolem něj bylo také až moc.
    Nutno však dodat že Sládek neudělal chybu jako Vandas, Sládek postavil stranu na
    normálních naštvaných lidech. Vandas ji opřel o neonacisty a to je k ničemu. Nevolitelné.
    ¨Navíc Sládek byl osobnost. Vandas nemá dar jménem charisma. Jeho se vláda bát nemusí.

    Ono když si přečtete programy Sládka Cibulky od 90 let tak zjistíte že to nové s čím dnes boduje Okamura není vůbec nové. Jen to opsal od těchto dvou pánů. Doslova. Švýcarský model přímé demokracie a referenda. to hlásal Cibule dávno před Japončíkem.
  • Kde je Sládek tam je(není) Mládek a Chalupa se může zesrat!!!

    PCHE !!!
  • Herců i jiných chytráků..už tu bylo a je až až i bez něj..Tento už svoji komedii zahrál, či spíše dohrál..a to špatně !..
  • To je ale magor. Kdepak by sehnal 50tis podpisů? Každej na něj hází bobek.
  • Zdá se, že Tomáš Chalupa tentokrát celkem správně odhadl bývalého politika a lídra republikánské strany, která byla porevolučním pojmem v naši politice. I nynější jeho politická hesla jistě osloví dost voličů, protože většina jeho hesel vychází z duše velké části občanů. Bohužel nynější politická garnitura a média poplatná eurobyrokratům v Bruselu každého, kdo nahlas vysloví jiný názor, než jejich, je pokládán za rasistu, nebo xenofoba. Z důvodu těchto obav má Sládek smůlu, že získá dostatek voličů, i když jsou volby tajné. Navíc Sládek ztratil důvěru, protože jeho hesla byla přinejmenším xenofobní. Ale milovníci "politického cirkusu a divadla" by jednoho Sládka možno potřebovali, aby nahradil divadelníka Kalouska, když jeho předchůdce Rath je již také mimo hru. Přece to bylo jediné, co bylo ke sledování dění v Parlamentu, který, ač ústy poslanců občanům před volbami slibovali hory-doly, starali se pouze o sebe a zákony schvalovali ty, které jim neuškodily, nebo "šly k duhu". Změna politiků by byla potřebná, domnívám se ale, že Sládek není ten, který by něco ve prospěch občanů vyřešil a prosadil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit