Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Š l a p ky by mohli měnit plac podle pohybu turistů. *7*
  • ...stavební firmy by zaplesaly. Rozkopat náměstí, kolem sv. Václava dělat objezdy, natáhnout troleje, postavit kvůli nim sloupy, tramvajové výhybky, nástupní ostrůvky, trafokobky. Prostě pár miliard, Václavské náměstí tak na rok rozkopané. Praha má problém s rozpočtem, dopravní podnik jakbysmet. Peníze by se ale přelily do kapes např. Metrostavu ( slovenská firma (?)), Strabag, Swietelsky ( rakouské), Eurovia ( francouzská), Skanska ( švédská) atd. A podívejte se do historie na Cigler Marani, kdy dělali pro magistrát a co.
  • Tramvaje na Václaváku jsou přežitek z dob socialismu a v moderních evropských metropolích je spíše zvykem tvořit pěší zóny, než aby si nechali lidi brázdit hlučící tramvaje skrz náměstí... Je to stejná zhovadilost jako Magistrála okolo Muzea, která se měla dávno již vyřešit obchvatem, anebo podzemním vjezdem jako má třeba Vídeň v Rakousku...Jenomže Tunel Blanka a podobné projekty jsou také pěkný Otesánek. *9* *7* *7*
  • My taxikáři říkáme taky ne. Je to pro blaho cizinců a pro pár zbohatlíků pražských. Jasně, že se na nich opeříme. Však nás to stálo majlant.
    • ... vždyť by kvůli odborářům tramky neprojely Je to smetiště od dob cinkačů klíči *10* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit