Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cikáni se rodí pořád stejně a Češi jsou jako otroci kteří je musí uživit a živí parlament a vládu tak sedření, že na budování rodin nemají čas. Pokud nevymizí lobisté, politici kterým je vlast ukradena tak nemá cenu mít vůbec nějaké děti. Čekala by je kariéra otroků!!!!
  • vlada kdyby umela vladnout a chtela by zvysit porodnost, tak nema problem nastolit zakon proti potratum, ale oni nemaji penize na porodne! takze stejne nez vymreme tak to uz nebude ceska republika ale budeme soucasti cehosi co ani nechci vedet ceho.
  • Nejhlavnější problém je trojkoaliční vláda, to ví už snad každý. *16* *16*
  • Nízkou porodnost máme proto, že máme nejhorší vládu v hostorii ČR... To hovoří za vše.... *12* *16* *16* *16*
    • Asi to nebude tak hrozné, naši romští občané se množí jako ...; asi jako národ budeme brzy v menšině.
  • Z daní pracujících rodičů se podporují romové.Jen toi se tu rozmnožují a podporujíse.Kdy se začnou podporovat děti pracujících rodičů.Porodné,školky zdarma,pastelkovné a mnoho dalších dostává jen naše nepřízposubivé etnokum.Pracující rodiče jsou do večera v práci a těžko vychovají jedno dítě.A romové bez práce celou tlupu.
  • Vážení mě bylo v prosinci 74 roků jsem atletické postavy a nemám žádné zdravotní problémi .Před deseti roky jsem dceři přistavěl patro o plošné výměře 175 m čtverečních. Ale kdo dneska má z mladých lidí takové štěstí,že má doma takového dědka jako jsem já. NÁJEMNÉ JE drahé a pořídit si vlastní bydlení vzhledem k cenám je ještě draší a když vezmete do ůvahy jak snadno dnes můžete přijít opráci tak se těm mladým vůbec nedivím, že se nechtějí ženit a mít děti,mladý se tak bohužel chovají zodpovědně.
    • Na rozdíl od cikánů, však se stát postará, aby měli co házet do herních automatů. Pořád si myslím, že nejsem rasista, ale cikány nemám rád a vládu, která si je pěstuje, taky ne.
  • Bohužel můj syn čeká rodinu a my musíme teď co nejrychleji ho naučit několika jazykům,aby mohl z tohoto státu emigrovat,protože on dluhy nenadělal a proč by měl platit,proto se musí ztratit.
    • ... stejně tak můj vnuk ... platím mu stáže v cizině ... rodiče vyžijí jen tak, tak ... kdybych měl důchod 384 Euro tak by to nešlo *10*
  • Naposledy něco pro Český národ, aby nevymřel, udělal jen minulý režim. Vlna populace je známá jako "Husákovy děti". Od té doby kulový a jen nářky vládnoucí oligarchie nad demografickou křivkou, naříkají a dělají vše proto, aby se děti nerodily a aby se měli dobře pouze bohatí! Vypadá to tak, že náš národ vystřídají imigranti díky trojkoalici!
    • Naprostá pravda Staníku, taky patřím do skupiny Husákových dětí a k tomuto označení se hlásím. Pokud sem budou přicházet Ukrajinci nebo naši federální partneři Slováci, tak to nevadí, jsou to Slované jako my. Největší problém jsou odporní cikánští paraziti. A i kdyby tato kriminální vláda konečně padla, přijdou další humanisti, kteří s Cikány zase nezatočí. Na Cikány a další kriminálníky musí co nejdříve přijít mladý, energický, osvícený diktátor.
      • ... diktátoři by byli, ale jen pro sebe ... *10* ještě štěstí, že nemají LM *1* ...
  • Problémem je skutečně vláda.Podporuje cikány,tím se sice trochu zvyšuje porodnost,ale zároveň tím vyrůstají budoucí nezaměstnaní(rozuměj ti,kteří nechtějí pracovat) a zvyšují se tím i sociální dávky na nepřizpůsobivé,místo toho,aby se podporovali řádné mladé rodiny.Tak se zase porodnost snižuje.
  • Pokud člověk dnes vidí co se děje okolo a přidá si k tomu zjištění, že to je stále horší, bez vidiny něčeho lepšího, tak není divu, že klesá porodnost...Žádná slušná jistota, vize, budoucnost, natož motivace od tohoto režimu a vlády pro slušné a pracovité lidi tu zatím rozhodně není a nevypadá to, že brzy bude..co s tím dál ? Pro mladé do slušného života a do stáří daleko, pro starší už málo času i ubývání sil a pro staré už je na mnohé věci života skoro málem pozdě..
    • JJ, souhlas,taky to tak vidím.
      nakonec tady zbudou jen cikory a úkáčka. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit