Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Současné státotvorné kroky prezidenta Zemana musí pochopitelně uspokojit myšlenkově plochou většinu občanů, kteří z vlastní frustrace, závisti a nenávisti jsou ochotni přijímat jakoukoli akci na potření těch nenáviděných a jelikož "důkazy" které jim předkládá kdokoli berou jako fakta právě ze svého přesvědčení špatného světa oněch "zlodějů planety". Je to jev , který se opakuje stále dokola, za posledních 70 roků dost a dost. Lid je prostě nenapravitelný a manipulátoři to vědí! Já si myslím, že současné revoluční pohyby, tu s přispěním prezidenta Zemana a jeho veřejnými i skrytými podporovateli k lepšímu životu právě toho lidu nepřispějí ani náhodou a bude hůře! Jen by si měl lid pamatovat a analyzovat, kde zase udělal chybu se svýmy pocity a znalostmi pravdy! Teď zatím za zvuků bubnů jde dle mého na porážku s jásotem a potleskem a dobře mu tak!
    • ber to tak, milá kafko, že lidi si za posledních vlád zvykli, že na jejich nesouhlas politici zvysoka kálí. Ten nesouhlas cítila ódéeska za nečase velmi zřetelně, občani ji nevolili, ale to bylo taky to jediné, co s tím nadělali. Teď je tady někdo, kdo se tváří, že bude lidem aspoň naslouchat. Nevím, jestli je to revoluce, ale být politikem, začal bych se bát. A dobře mu tak!
    • Chybu jsme udělali před třemi lety a budeme si to pamatovat do smrti.
  • Jmenování Rusnoka předsedou vlády údajných odborníků dá jednak policii volnou ruku,aby mohla politické lumpy nadále stíhat a až pravice přestane trucovat,tak kývla na předčasné volby.Proto tento krok Zemana schvaluji.Tak ,jako tak,už stejně zapadá dávná sláva pravičáků a romantika ta nežije už.Budoucnost Čechů vypadá tak,že si minimálně na půl století začestprácujem a většina lidí to bude brát jako pokrok oproti stávajícímu kapitalistickému svinčíku.
    • je to nesmysl,jen počkej kolik budr za rusnoka vyšetřovanejch politik§ a kolik bylo za nečase!!!e
  • http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096898594-udalosti-komentare/

    Pokud nedojte i obr degenerátovi, co je to za svoloč, tak je národ čechů ztracen *16* Jak je možné, že gestapo co si hojí ego na obyčejných lidech a provádí genocidu má tu drzost takhle kydat a lhát.
    • http://zpravy.idnes.cz/ransdorf-podvadi-v-evropskem-parlamentu-ff5-/domaci.aspx?c=A130625_175824_zahranicni_brm
      • Ano, pusť si to v kontextu. Je to nejaktivnější poslanec v EU z a ČR, na rozdíl od darmožroutů v ODS. A toho brejlatýho krypla bych umlátil.
        • http://www.reflex.cz/clanek/nazory/50932/petr-kolar-peake-a-rusnok-neprosli-peklem-voleb-zemanovi-to-najednou-nevadi.html
  • Už je na čase aby pravicová koalice vypadla,poďělali co mohli:O.
    • Jak si prisel na to,ze se jedna o pravicovou koalici?To ze o sobe ta postbolsevicka pakaz tvrdi,ze jsou pravicove orientovani?
      Pravicova vlada nikdy nezvysuje dane-to nevis?
  • Vážení primitivové píšící pod nicky tečka, fleck, Not CSSD, nechcete místo těch pitomin napsat něco rozumného? Nebo je to pro vás problém? Co všechno jste, to už jsme si mnohokrát přečetli a každý den se o tom přesvědčujeme. Nemůžete napsat něco, kde by se projevila vaše sociálně-politická inteligence? Nebo žádná není?
    • Seš rudej bolševickej nok!
      • Priteli flecku,nenech se tim cikanem vyprovokovat.Jedna se o volice KSC(m),ktery se zazracnym omylem naucil cist a psat.Pocitac samozrejme ukradl a internetove pripojeni mu plati socialka z nasich dani-zase naka superakce na zarazeni parazitujicich ''ROMU'' do spolecnosti.
        Asi maji na mysli nake dalsi macetove utoky,kradeze a vrazdy...
        • A je vidět, že vy sami si musíte klikat na líbí. Tak blbé řeči snad ani normální člověk vymyslet nemůže.
  • Nemusím být zbytečné a nepotřebné povolání politolok,abych si odvodil co bude následovat.
  • Co komunista, to blb!
    • Spis parazit a potkan.
  • Tak to sleduju.A opravdureakce všech těch "odpovědných"a postižených jsou stejné.Nikde ani slovo o národu a státu,nikde slovo o lidech a voličích.Všechno se a už nezastíraně točí o osobních potřebách a zájmech jednotlivých rádoby poslanců.Kdy všichni a to bez rozdílu všichni reagují podle svých osobních možností v budoucnosti.Všichni ti teoreticky v budoucnu volitelní volají po předčasných volbách a ti ostatní si je nepřejí.Podle hesla bližší košile než kabát.Zemana nemusím,ale co asi tak měl dělat.Pověřit tu bandu darebáků,kteří ve svůj prospěch neváhali položit i vlastního předsedu a to s podporou těch dalších provařených ?Nebo se pokusit tímto krokem o předčasné volby.A to nejhorší je vzývání slov, parlamentní demokracie od lidí kteří nechápou pravý význam těchto slov.Parlamentní demokracie není institut parlamentu,ale institut státoprávní sloužící prospěchu národa a lidí v něm.Ta společenská krize je opravdu velmi hluboká a mám obavu,že bez zásahu z venčí i neřešitelná.Možná,že bude nutný další protektorát s úřednickou vládou a převzatými evropskými zákony.
    • souhlas,to co je zde prezentováno jako demokracie nemá ve skutečnosti s demokracií nic společného,je to humus. *16*
    • I když mám k Zemanovi určité výhrady tak mu fandím,protože si myslím,že máme nejinteligentnějšího státníka v Evropě,pragmatika ,protože těch hlupáků po roce 1989 tady bylo přehršle.Doufám,že se poučil v personální práci a nebudou ve vládě p.Rusnoka Grossové,Březinové,Piková dáma apod kreatury,kam vítr tam plášť.O těch ostatních se nezmiňuji to je pro pracovníky policie a Roberta Šlachtu a jeho hochy.Jinak souhlas.Jak je možné,že takové blbky a blbečkové manipulují s tímto státem?To mi nejde na rozum.K tomu předsedovi,ten se položil sám svou hloupostí,ale že to trvalo.
  • Zeman prohlasil:Budu prezidentem vsech obcanu,nejen tech,co me volili.Ja jej nevolil-muj president to rozhodne neni a nikdy jej uznavat nebudu.
    Jenze tento vozralej smetak nikdy nebude ani prezidentem tech,co jej s hrdosti volili a dodnes jasaji.Bohuzel tito ''volici'' nikdy nepochopi,jak jsou primitivni a naky spek tomuto ruskemu agentu naskakali.
    • Přestaň ho pomlouvat,když ho neznáš.Já ho nikdy neviděl ožralého v práci ,ale tvoje kecy tady čtu denně.
      • Prace neni otevirani klenotu?
    • vzteklý kvikot pravicových svi..í velice lahodí mému sluchu, bodejť by nekvičeli, když je ženou od plných koryt a už nebudou moci žrát a hlasitě mlaskat, mnozí pak nevědí dne ani hodiny kdy si pro ně přijde policie a půjdou za svoje zlodějny do těpláků, proto takový Kalousek tak řve, má strach , že se ocitne na Borech. Než vládu lumpů, gaunerů, zlodějů a korupčníků, to raději úřednickou vládlu a potom předčasné volby, které tyhle lud.y vymetou, no před tím by paní Čistá, tedy Němcová mohla mimo jiné vysvětlit, jak že to bylo s parlamentní OCTAVI, , kterou její synáček používal pro svoje účely a to včetně karty na benzín, nevím jak kdo , ale já tomuhle všivákovi nehodlám ze svých daní platit jeho soukromé vožení si prd...e.
      Pane prezidente výborně, většina národa Vám fandí a na vyýkřiky blbů neberte ohled.
      • Kolaborante a fasisticko-rudej dobytku:Me absolutne nezajimaji komunisticke strany typu ODS a KSCSSD.
        Tomu jejimu synackovi si zacvakl nakej benzin,ale dcerunce sveho idola platis ochranku.Co te stoji vic? *3*
        • Ty jeden blbečku, dám TI radu, nejdříve si dej na hlavu mokrý hadr, to aby Ti nepraskla ze vzteku na mozku žilka, no a až se ochladíš, tak si napusť do lavoru vlažnou vodu a omývej si v ní přirození, to podle lidové moudrosti velice uklidňuje kretény Tvého typu, konec konců, mokrý hadr můžeš vynechat, protože , kde nic není tam ani mozková mrtvice neudeří. Na závěr Ti doporučuji popátrat v rodokmenu, podle Tvých blábolů musíš být přímým potomkem Pepka Vyskoče, který zastával funkci obecního blba v Putimi, buď proto té dobroty a na konci svých výkřků vždy uváděj Mééé hop, to aby bylo hned jasné o koho to jde.
          • Nebud drzej potomku praskacu Gestapa,nebo bys mohl mit zafackovany usi v ty tykvi,co nosis na krku. *16*
            • Promin, jsem kozomrd a mam rad, kdyz mi muj degenerovany fotr lize kule. Byl jsem delsi dobu v ustavu pro chorobomyslne. Pritel fleck spal vedle na pokoji cislo 23, jako ten tank co prvni osvobodil Prahu.
            • končim s toto neplodnou diskusí konstatováním, že nejhorší co může člověka potkat je srážka s blbcem, což se mi v Tvém případě evidentně stalo, no a k Tvým trapným výhrůžkám, otázka stojí, zda na ně reagovat, soudím, že ne, reakcí na výkřiky primitvního idiota bych se pasoval na jeho úroveň a navíc každá hůl má dva konce a docela dobře by se mohlo státi, že Ti někdo tu Tvoji tupou palici urazí u samé prd.l., což v Tvém případě naprosto jedno jest.
            • Jestli minis mit z tlamy tatarsky biftek-tak pokracuj.Nebudes prvni komunisticka S V I N E kterou srovnam do kulaty krychle.
            • no a to je všechno co umíš? To je věru málo a ten pravopis! Měl by jsi si dálkově dodělat pomocnou školu, po česku blbšulku, podle pravopisu a myšlenkové náplně Tvých blábolů bych to tak šacoval na absolvování pěti tříd tohoto vzdělávacího ústavu pro méně inteligentní ba skoro až mentálně postižené, do této kategorie Ty podle úrovně verbálního projevu patříš. Vřele Ti doporučuji navštívit lékaře a požádat jej o předepsání léku na mozkovou sračku, evidentně trpíš její progresivní formou a tak aby Ti ti nezůstalo, i když, pokud se zdržíš projevů na veřejnosti, kdo to pozná?
        • P.S.
          Mimo jine,ten ''TVUJ'' president ma z predesleho manzelsvi jeste synka-tomu zadnou ochranku neplatis,nebot se s nim vzorny otec nestyka.... *1*
  • blba maš na hlavě *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit