Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Africe se žádný ekonomický růst nekoná. Tlustí jsou hlavně kvůli tomu, že jsou vykrmování různými "dobročinnými organizacemi", které krmí negry a vyžírají tak celý svět, je za to, že slíbí, že se nikam nepohrnou.
  • blbé je, že tento africký balast, respektíve jeho nejspodnější výběr se pak stěhuje k nám. Tady to má připraveny dojemné bajky. Po jejich odrecitování se banda věnuje prodeji drog. Václavák je v noci Černý od toho afrického šmejdu.Marné tady tato skupina je předurčena výhradně k vegetování v Africe. Tady jsou absolutně nežádoucí.

  • Proč si dělat starosti s nemocemi v Africe? Vždyť všichni utečou k nám do Evropy a tady je budeme léčit za peníze z našeho zdravotního pojištění. Doma by pošli, protože všechny bílé lékaře vyhnali.

  • a co jako...co je nám do Afriky...léta se jim pomáha a co z toho,....jen natažené ruce...proč se starat když nám to OSN pomůže a když ne tak ,...hurááá do Evropy,....

  • TheGGG

    nechte afriku afrikou, západní hodnoty a demokracii jim nevštípíte... jediné co je třeba hlídat, je aby se nepřelili do vyspělých zemí, jinak se o zbytek postará příroda a přirozený rozvoj. Za pár set let se třeba dostanou na úroveň dnešní evropy.

  • Příroda se brání tam, kde jsou lidé přemnožení, proto v Africe choroby útočí. U nás máme jiné starosti - aby byl neutěšený stav lékařů ještě dál snížen, tak jim je nasazováno jho e-totality, takže od Nového roku mnoho lékařů končí a tisíce pacientů budou bez lékařů jenom proto, aby byla naplněna chorobná libovůle několika samolibých ministerských úředníků. Též se u nás vyznamenávají zdravotničtí inkvizitoři, jejichž zákaz kouření v hospodách je pouhou předehrou k rozpoutání šíleného kolotoče omezování osobní svobody člověka ve jménu ušlechtilého cíle ochrany zdraví. Těžko říci kde lidé mají po zdravotní stránce lepší perspektivu, jestli u nás, nebo v Africe.
    • Ale u nas uz jsou tisice pacientu bez praktickeho, zubniho, nebo detskeho lekare...

      Jen ''ti nahore'' to nevidi a pak jsou prekvapeni, ze nekde jsou lide bez lekare uz nekolik let a nebo, ze vic jak 50% je v duchodovem veku...

      Na to mame ministerstva a statisticke urady, kde pracuji stovky uredniku v podstate na NIC...



  • No, třeba v Lybii bylo za Kadáfího zdravotnictví ( a školství taky) zadarmo, než ho naši báječní zrádci, pardon - spojenci, Fancouzi, vybombardovali a nastartovali tím občanskou válku.

    • Obávám se, že se mýlíte!

      Ano - libyjské státní zdravotnictví zadarmo bylo (ale na jaké úrovni...) ale  všichni  zdravotníci (od sester, porodních asistentek až po lékaře)  tam měli soukromé praxe, které provozovali pod hlavičkou  Červeného půlměsíce  (obdoba Červeného kříže u nás) a vydělávali zde nemalé finance. Nezřídka používali vybavení, které získali (zdarma) v oněch státních špitálech!

      Působil jsem tam ve špitálu čtyři roky - vím o čem píši!


      • Ano, máte lepší, osobní zkušenost. Čerpal jsem z nedávných informací pana redaktora Petránka z Českého rozhlasu.

  • ano ta Afrika ketrá je nám leta prezentována neziskovkama neštítísmi se ničeho má už dávno nový problém...

    Mnohé africké státy, známé častými problémy s
    nedostatkem potravy a hladověním svých občanů, čelí v poslední době
    opačnému problému: obezitě. Důvodem je rychlý ekonomický růst
    doprovázený změnou životního stylu. Stále více Afričanů se dnes stravuje
    ve fastfoodech.

    Třeba UNICEF zmemění své vánoční pohlednice s podviživenými černoušky a začne posílat obtlousté děti s textem Pomozte chudým afričánům jíst zdravě vždyt ty chudáčci "musí" jíst u mekáče a nemaj na pořádný jídlo...😀😂😂 NASRAT LÍNÝ NETÁHLA

    https://echo24.cz/a/SG9VX/afrika-rychle-tloustne-epidemie-obezity-prichazi-jako-dusledek-ekonomickeho-rustu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit