Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toho Tolji je mně už opravdu líto.Vždyť se podívejte, jak je z toho všeho vyvalenej a asi i nešťastnej.Bratrstvo kočičí pracky se mu rozpadá pod rukama, skutečnýmu předsedovi vlády se mu z něj chce zvracet a předseda koaliční strany hrozí odchodem z vlády!Inu vzal si toho na sebe víc, než na co stačil!Ještě že má Kuberu a Kubu.Ten první je sice pro srandu králíkům a ten druný se snaží všechno okecat, ale ODS v současné době nic lepšího nemá.Takže vše je na tandemu KuKu!Ale pozor většině těch pravých "Modrých strak" už dochází trpělivost a Kalousek se jeví natěšenej!
  • A to nemají strach, že bude Julínek ovlivňovat svědky?? Je to divné že je na každého jiný metr v demokratickém státě. Nebo, že by už demokratický nebyl?
  • Vážení spoluobčané srovnejte si přístup policie v případě Rath to byly policejní manévry v České republice a v případě Julínek se předseda vlády ptá ve stylu,hele ty jsi prej ukrad 800 milionů je to pravda? No a možná mu Nečas doporučil aby něco šoupnul a že to potom zahrajou do autu.Von holt ten metr měří každému nějak jinak.No a vo tom ta demokracije je.
  • Nerozumim, co Nečas chce. Politici tady jsou sami pro sebe a ne pro lidi. Bližší košile, než kabát. Na voliče si vzpomenou jednou za 4 roky, kdy jim něco převolebního nalžou, stádo uvěří a jede se dál ...
  • CHCE SE MI Z VÁS Z V R A C E T nevážený sociopate Nečasi i s nejvyšším sociopatem vaší homovóbní vlády Kalouskem!!!!!!!!!!!
    Ještě se před národem poperte kdo jste větší hyena antisociální v našem ubohém vámi sužovaném státě!!!
    Jak to že už všichni nesedíte ve vazbě spolu s Parkanovou,Vondrou a Julínkem jako Rath?????
    Odpovím Vám, protože Kubice úkoluje a ochraňuje Bradáčovou a ta zavírá jen a pouze levičácké zloděje!!!!
    Ale vás pravičáckých zlodějů je 1000 x více a proto je Bradáčová stejný zločinec jako Kubice a vy celá pakáž zlodějská dohromady.
    Neboť ten kdo pomáhá zločincům , zločincem se stává!!!
  • Julínek je lumpů koruuní princ. Hned za otcem a zakladetelem ODS.
  • Najednou chce vyjadreni, pred tim ho podporoval va vsivarnach. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit