Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Deset milionů lidív tomto státě v roce 89 chtělo změnu k lepšímu, byli ochotni dělat všechno proto,abychom dohnali státy se standardní demokracií. Místo toho ovšem přispěchalo nepočítaně darebáků,kteří přišli na to ,že tu nastala šance přesunout státní majetek do vlastního hnízda. Nevím,jestli se vůbec někdy může něco zmněnit,když se nám v Poslanecké sněmovně střídají již dvacet let stále stejní gauneři. Voliči jim znovu a znovu uvěří,že se stali novými mesiáši a všechno napraví tak,jako předvedl již několikrát Kalousek i Klaus. Nedokáži si představit, jak těmto lidem může někdo při volbách dát svůj hlas. Po dvacetileté devastaci státu snad stojí zato při volbách zapřemýšlet a hlavně zavzomínat. Vážení a milí spoluobčané, máte svoji hlavu, tak proč se pořád necháváte při volebních kampaních přesvědčit,že nějaký novinář v žoldu zbohatlíků má víc pravdy a větší přehled, než vaše zkušenosti. Moje zkušenost zní - lépe už jsme se měli.Všechno co tu bylo dobré, je již dávno fuč a vládnou nám dnes lidské zrůdy. Pojďme 21.května na Václavské náměstí demonstrovat svoji nespokojenost,nebo si stále myslíte,že tahle banda nás může dovést dál než do Řecka a sami budou na několik generací ve vatě.
  • Pane Nečasi, mohl byste vědět, že na dvou židlích nelze sedět, Tak chytrou horákyní zase nejste.
  • Pane Nečas sám se také nutíte.
  • Doba nazrává tomu,aby si brzo mohl národ znovu vyšlápnout do ulic,tentokrát s pádným argumentem v ruce.Na nějaký další "Samet" ,to už se národ vytento.
  • Asi Johnovi došlo ,mezi jaký dobytek se dostal.Tak se drží hesla:"Kdo uteče,vyhraje".
  • re:beno...mám doma jeden z Bavorska s pentlema, už jdu ho oprášit *12*
  • Už aby skončila tato "vláda", každý hrabe jen pro sebe. Krásně to vystihl náš karikaturista, když pod svůj obrázek napsal: "Za komunistů se taky kradlo, ale se strachem". Nebudeme muset zvonit klíči, aby tato vláda skončila....
    • Jo,budeme zvonit kravskými zvonci.Ty patří k volskému stádu...... *1*
  • Co se to zde žvaní o slabé vládě? Má 115 hlasů - nejvíce od převratu. Že kradou atd? Která dřívější vláda nekradla a nevládla? Klausova, Špidlova, Topolánkova, Paroubkova atd.? Prostě si na to musíme zvykout a nejen žvanit o zákroku ulice, podpoře komunistů atd? Nic takového se nestane. A jestli by na západ nebo na východ od našich hranic taková vláda dávno zmizela dovoluji si poznamenat, že tam není Česko. Když jsme šli k volnám a volili je, nenaříkejme, že jsme to nečekali. To by snad mohl jen bloud. Ovšem na druhou stranu my máme právo nadávat a v tom nám koneckonců nikdo nebrání.
    • Ano, prostě si na rozkrádání miliard, špiclování, fízlování a ožebračování lidí včetně postupné likvidace střední třídy (což je nejv. ekonomická chyba) musíme zvyknout a držet hubu a krok. Hezké, hezké. A příště si to zvolíme znova - a pěkně poslušně, žádný odmlouvání.
  • at už jdou do pudele všichni, nečas, john, kalousek, kníže...všichni
  • Český národ si přeje aby tato vláda pokračovala a dělala dál své smysluplné reformy,takto to řekl prezident Klaus,nevím jestli to nebylo v pomatení mysli.
    • Prezident dobře ví co říká a dělá. To co řekl bych označila slovy, tak chutná moc.Prezident také nese plnou odpovědnost za tuto vládu. Je spokojený, když má v poslanecké sněmovně 118 hlasů a bude ji lepit za každou cenu, jenom ,aby prošly ty nesmyslné a asociální reformy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit