Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane premiére Vám je všechno jedno,hlavně ať se udrží koalice a zůstanou Vám nadále koryta o což Vám jde. Vám totiž nejde o blaho národa, ale o blaho svoje. Jste opravdu nejhorší vládou v historii. Snad Vám ukáží lidé jak Vás nenávidí, na demonstracích 15.3. *12* *12* *16* *16*
  • To ale je politický proces. Na lavicích obžalovaných jsou politici. A konečně se veřejnosti dostane toho, co celou dobu chtějí slyžet, že politici jsou zloději a lumpové. Tento proces by se měl ještě více rozrůst o další osoby z dalších stran aby se konečně provalilo to, co se na úrovni vlády,senátu a parlamentu děje. V roce 1989 tady nebyl téměř žádný milionář. Jak se může někdo stát za 22 roků několikanásobným milionář nebo i miliardářem. Z poctivé dřiny?
  • Přijďte všichni 15.3. v 17.00 na Václavák, aby pan Nečas konečně pochopil, že jsou dny jeho vlády sečteny.
    • Doufám, že to bude živě na ČT24.
  • Nečasovi je šumafuk hlavně obyčejný pracující člověk. Proč zvedají DPH na potraviny? Progresivní danění by přineslo daleko víc a rozhodně se nedotkne těch co mají nejhlouběji do kapsi. Tato vláda je asociální banda tupích, neschopných škrtačů a zvedačů, kteří nemají zájem vůbec nic dělat např. se slibovanou antikoropcí, výběrovými řízeními atd.
  • Nečasi, jak jsi přišel na to, co chce veřejnost? Proces jednou snad bude s vámi se všemi, hlavně s tím zločincem z Hradu.
    P.S.: pamatuješ ještě na sliby ohledně "Smlouvy s občany"? Nic jsi nedodržel,jsi podvodník jako všichni z tvé vlády a ve čtvrtek doufám lidi na náměstích v dostatečném počtu řeknou "ne" vaší mafiánsko-zlodějské demokratůře.
    • no ale když on bere dobře zaplacené novináře za veřejnost... i když ví jak to chodí... ona ta méééédia a jejich méééédiální pracovníci.. joj jen si je poslechněte.. sSAMÍ ADEPTI NA pILICERA.. JAK V TOM FILMU... CO NADĚLÁME... *16*
  • Hanba, staří lidé celý život pracovali, celý život platili daně a pojištění a vy na sklonku života jim berete to nejcennější - bydlení a jídlo. Že se nestydíte, přitom byl důchodový fond rozkraden za Topolánka a starým nemocným lidem dáváte najevo, jak zatěžují státní rozpočet. Nájemné už někde převyšují důchod a staří lidé budou muset na ulici žebrat o kousek žrádla. Že vám není hanba. Rozdáváte statisícové odměny za běžnou práci a lidé nemají na jídlo. Modlete se hodně, aby pán Bůh vám odpustil a Nečasi a Kalousku měli byste si přečíst svatou bibli, co se píše o chudých lidech.
  • Nečas a celá pravičácka soloč včetně VV potřebují Bártu, vždyť co prodal ABL, teď pracuje něco jako firma Provident a to poslanci cení. Vždyť mají málo a jsou samé dluhy.
    • Naco někoho fotit a poté vydírat, když si takového člověka může koupit. To je přece výhodnější. Je to i hůře odhalitelné.
  • co to asi žvaní ten náš straníky, který vybydlování národa nazývá zákeřně a podle reformami??? ...jeho slogan zn...škrty nebo dluhy...tak teď už škrtá invalidům vozíky a pacientům lékaře...v další fázi snad škrtne i ty nebohé invalidy a umírající...neboť je to neprodukrivní stádo neproduktivního dobytka, ze kterého již není možné něco vytunelovat??? ...snad jedině tak zlatou plombu po smrti???
    Klaus již také porušil Ústavu jeho údivem, proč je Bárta souzen za dobrotivé půjčky peněz??? ...zákeřná, podlá, licoměrná a cynická bolševická masáž a propaganda národa a vlasti.... k čemu máme soud a demokracii, když máme samozvané vůdce Nečase a Klause???...dle mého názoru...
  • Cekal jsem, kdo prvni zacne mluvit o politickym procesu. Typoval jsem Johna... No co, Necas vyhral no *1*
  • Nečasi podej za včasu demisi a rozpust tuto ODS vládu i stím dědkem z hradu než vás národ roztrhá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit