Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro: Zuzana: Neschovávej se za slovíčkařením.Jak vidět jsi OSVČ, ještě zaměstnakyně ( asi svéhomanžela podnikatele ( a kradete jako straky). Nedivím se , že se vám pravda nelíbí. Vzdělání ale nemáš, Já osobně bych tě nezaměstnal ani ve vrátnici. Ale to je jedno. Pravdu neukřičíš a neumlčíš a poznáte to, až zase začne tvrdá odveta, kvůli které už jste se jednou nabrečeli...A přijde znova, Asi spoléháte na humanitární vraždění, to takoví umí !!!
    před 8 min. nahlásit

    Tak podívej se, Honzo. To co si teď napsal, to už jsi opravdu přehnal. Tvoje pravda je tvoje pravda, když myslíš, že jí máš jen ty, tak si to mysli. Ale už podruhé jsi mi na této debatě nazval zlodějem a to se neodpouští. Neznáš mne, nevíš o mně nic. Pokud si ale myslíš, že mi vyprovokuješ k tomu, abych ti tady začala hrubě a sprostě nadávat, toho se nedočkáš. Nedovolí mi to moje vychování, vzdělání a noblesa. Tímto jsem ti řekla vše, co jsem chtěla. Odteď mne, prosím ignoruj a já se budu vůči tobě chovat stejně. Ty nejsi partner na diskuzi, ty jsi šovinista, který má zřejmě problém s ženami.
    • Nikoho nezaměstnávám, nemusím shánět a připravovat pro nikoho práci a dělat spoustu věcí, co má nastarost Zuzanka. A proto mám čas tu a tam si tady pohrát se slovy, pokusit se urazit ješitnost nějakého vola nebo krávy hrající si na noblesu a na vzdělance. Zuzanko vypadá to tak, že toho moc na práci nemáš, když tady můžeš tolik času exibovat. Ještě štěstí, že mne neživíš jako to všechno o čem plkáš. Nebýt Karolínky Píkový, byla by jsi jednička. Takhle jsi až druhá. SAle i to je víc než dost. Bravo!
    • Jestli mohu, nebo nemohu psát příspěvky, to je jen moje rozhodnutí a nikdy si nezačínám, jenom reaguji na tvoje. Tak mi neodpovídej na příspěvky, které píši obecně . t zv. "do placu", a já nebudu mít důvod odpovídat. Pokud ale budeš popouzet lidi proti zaměstnancům, tak to ignorovat nehodlám. Máme každý jinou pravdu a rozhodně ti psát neupírám, ale nežádej mi o to, abych tvé názory, kde pomlouváš pracující, jak se mají, že nemusí shánět práci atp. a jaké máte těžkosti, a jak zachraňujete a živíte lidi nemohu nechat bez povšimnutí, protože ti zaměstnanci přece vždycky mohou pracovat jen podle toho, co jim podnikatel nařídí - snad nechcete ještě od nich, aby sháněli práci pro firmu, tedy pokud to není náplní jejich pracovní smlouvy. Zaměstnanec prostě prodává svou pracovní sílu vám a není zodpovědný za těžkosti, které firmě vzniknou tím, že obtížně sháníte odbyt a tím i peníze na výplaty. Proto jsem odpovídal ostře, protože vyčítáte nevinným něco, co není jejich pracovní povinností. Byla doba, že pracující se 40 let nemuseli starat o to, co budou dělat...ale dnes nejsou odpovědni za potíže firmy, jsou odpovědni za to, že odvedou poctivou a kvalitní práci a nic víc, je to jen obchod - vy potřebujete pracovníka, tak si smluvně dohodnete pracovní smlouvu, druh práce a co za ní dostane. Jestli se pracovník identifikuje s vaší firmou tak, že by pro ni cedil krev, je jeho věcí, ale takový vztah nenastává, pokud pracovník pracuje z ekonomického donucení, s tím je třeba počítat. Ale mýlíte se, že jsem šovinista, nevvzpomínám si, že bych se někde nadřazoval jiným národům, nevím jak jste na to přišla, problém se ženami nemám, resp. neměl cca 50 let, nyní už zdravotní důvody mi další vztahy nedovolí, ale to je věc jiná, a za ni vy nemůžete, takže lze od toho abstrahovat, po této stránce jsem nebyl ochuzen o nic.Takže je mi to jedno, pokud se v diskuzi nestkáme, nevadí, ale oba jsme jak vidno stejní v tom , že se vzájemně dráždíme opačnými názory. To je pak tolentnost obtížná. Čau !!!
  • Pro Honzu: Já pochopil komu to je adresováno. :) Máš naprostou pravdu. Překvapuje mě co blbů si říká podnikatel a přitom je to jen zloděj. Možná v tomhle státě nějací podnikatelé jsou ( ti nepíší na PL.)ale další věc, jsou jejich daňové ráje. V tom snad udělá pořádek ta Merklová. I když nerad to říkám. *1* Je hnus čekat až nám udělají pořádek cizinci ( a né zrovna milovaný).
  • Bez výstavby dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení těmi nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Chce to tak krutou ruku mladé generace,že vedle ní budou i komunisté padesátých roků strašné měkoty.
    • Naštěstí dnešní vzdělaní mladí lidé jsou víc chytří než krutí, ale zato vědí moc dobře, jak by svět měl vypadat. Možná byste se divili, kdo by letěl jako první...........
      • Jejich inteligenci jsem viděl při volbě presidenta a potom při demokratické volbě v Č.Budějovicích.
      • Já bych hádal, že daleko nejvíc jsou zfetovaní...
  • Dělají si z lidí srandu, zatím se jim to daří!
  • S optimismem až na politické smetiště! (Do roka a do dne)
  • Tatínek Nečase byl registrovaný estébák - jablko nepadlo daleko od stromu. Jejich rodina je lidský póvl nejhoršího ražení.
    • kdy\by nebylo roku 1989, tak už by seděl Nečas na ÚV KSČ jako tajemník. Když se dívám na jeho projevy, ta plaemnná slova, to bouchání pěstičkou do stolíku, no úplný projev a rétorika bolšanů
  • Svazák je tak zblblej s tý svý dominy ,že je zralej na Bohnice.
  • Nečas neví co s tím, tak je "optimista" a čeká. Kdyby se něco mělo pohnout, tak by totiž musel i on odejít, takže proč čeřit hladinu, a řezat si pod sebou větev, že jo. To je ale jen pohled na jeho osobní situaci, ale pokud bereme situaci celé ODS, tak je to cesta do pekla. Tuto stranu, která nám nadělila zlodějskou privatizaci, kmotry a beztrestnost zlodějských politiků ODS, Řebíčky, profláklé šéfy NKÚ, PF ČR, až po amnestii zmrda Klause a fotovoltaiku, tu už lidé volit nebudou. Neexistuje totiž důvod po tom všem volit znova parazity jako Nečas, Kubera, Benda, Němcová, Kuba, Sobotka atd.... od těch se nedá čekat nic než to co tady už 20 let máme. Takže postarejme se o to, aby se ODS do parlamentu vůbec nedostala, nenechme si zase nadělat na hlavu od stejných lhářů a vyžírků, kteří tam sedí a lžou už léta.
    • Výborně řečeno !!!!!! S tím se nedá než plně souhlasit !!!!!
  • ODS je strana grázlů,hochštaplerů,defraudantů a parazitů.
    • Jsou toholt komouší!
  • Nečas neztrácí optimismus. JIŽ DÁVNO ZTRATIL SOUDNOST ! *10*
    • Já mám pocit, že je mu to skoro všechno jedno, protože má věci v pevných rukách. Prosadil, co šlo a že vypadá všelijak a lidi ho moc nemusí ho asi moc netrápí. Stejně to vše bude asi tak, jak si dohodli mezi sebou, dávno a dopředu. Viz: http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/American-Best-odhaluje-plan-ODS-a-CSSD-Pry-souvisi-se-Zemanem-266938

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit