Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Expremier je velky Lidumil se socailni citenim-aby chudaci Poslanci nerozsirili rady nezamestnanych,tam jim s Metresou zajistili tepla mista-trafiky.Skoda,ze kazdy zamestnanec
    nema takoveho Sefa s tak obetavou sekretarkou. *10*
  • Ja sneesu vic vodky neš zeman he!
  • Každý si dovolí to co mu dovolí ostatní. Je i vinou nás občanů, že svou lhostejností tolerujeme politiku, kterou tu posledních 8let předvádějí naši politici. Nechápu, jak může paní Němcová hovořit o ohrožení demokracie u nás. V každé vyspělé demokratické zemi, by okamžitě všichni kdo by měli podobné problémy, vyvodili politickou odpovědnost a opustili by své posty. Jen naivní trouba , může věřit, že nikdo s ODS, TOP09 a Lidem nevěděl o tom co se děje kolem paní Nagyové a nikdo na ničem neparticipoval. Jestiže naše politická scena dospěla do stádia, kdy je vše dovoleno a každá lumpárna je dobrá pro udržení moci, je na čase trochu pootočit kolo dějin.Je jen škoda, že nás to všechny stálo minimálně 800 miliard rozkradených ze státniho rozpočtu a tudíš z našich kapec.
  • A taky že se o žádnou korupci samozřejmě nejedná... s takovou by pak naše na bolševických principech "vybudované" orgány činné v trestním řízení mohli zkriminalizovat jakéhokoliv (i čestného) politika, např. premiéra s místopředsedou za to, že si korupčně navzájem domluvili výnosné pozice! *16*
    Prostě tu náhle jen opět máme bolševickou represi na plný pecky a zdá se, že zarazit to bude pro stávající vesměs vydíratelné politiky bolševické provenience velmi obtížné , asi jako když v Orwellově Farmě zvířat dorostli, z úkrytu vyběhli a ostatní zvířátka terorizovat začali pejsci!
    V 50. letech ostatně rovněž "náhle" stál krajský náčelník SNB nad krajským tajemníkem KSČ! Varuji před tímto negativním fenoménem již celá desetiletí, narážím v tomto nejožehavějším politickém tématu na tupost a lhostejnost většiny a získávám od ní převážně mínusy jako by se jí problém netýkal... týká, a to tak, že velmi!
    Chce to novou krev, mladé lidi a "nejmenší zlo"=slušné/civilizované komunisty! *16*
    • Nerozumíš tomu oslíku tak o tom nepindej!! *15* *2*
  • Co to je rozkolísaná demokracie? Asi nový výraz zavedený Němcovou!
    • Nemcova je sama cela roztresena,proto je ten hloupy vyraz
    • Pani Nemcovou si neber do huby, to je elita naroda.
  • Zločinci si v trestním řízení můžou řikat, co chtějí. Je na OČTŘ, aby jim tresné činy dokázali.


    Pá pá Nečásku
  • Nagyová je prodavačka,měla jít ke mě na rady,já jsem taky prodavačka a šéfovala jsem Travelexu
  • Ty prase svazacky. A jsme u toho jak jste si delali zakony. Pak je samozrejme ue to neni nezakonne...
  • političtí zloději a likvidátoři svobody demokracie a ekonomiky v tomto státě. Každý poslanec má právo rezignovat na mandát, pokud se necítí nato aby naplnil důvěru mu svěřenou OBČANY ve volbách. Ovšem má tak udělat nezištně a ne za úplatek a ještě navíc za úplatek z kapes OBČANŮ tohoto státu. To je prachsporstá zlodějna a korupce. Jestliže tenhle jednoduchý fakt Nečasi a ostatní zloději nechápete, tak je děsivé jaká morální a lidská spodina a zlodějská chátra se dostala do čela tohoto státu a tvoří takzvané "zákony". Jestliže někdo nechápe jednoduchý fak že KRÁST SE NEMÁ TAK JÁ NECHÁPU JAK TAKOVÝHLE LIDSKÝ ODPAD SE MOHL VŮBEC DOSTAT DO VEDENÍ STÁTU A NEDIVÍM SE, ŽE TAHLE ZEMĚ JE S KLAUSY NEČASY VIDÍMY TOPOLÁNKY ALE I OSTATNÍMI V JINÝCH STRANÁCH TOTÁLNĚ V HAJ..LU.
    • yes!
  • A pořád lže,má to asi v krvi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit