Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...funkci prezidenta by bylo opravdu dobré zrušit. Stojí jen zbytečné peníze a jinak není k ničemu, jen snad když krade na státní návštěvě pero.
    S tím jediným s "tečkou" lze souhlasit (se zrušením hlavy státu - bantustanu ČR).
    Jinak k Nečasovi. Ať se chlapec drží co nejdéle. Sice jeho vláda škodí seč může, 2014 alespoň zaznamenají modří ptáci, TOP09, LIDEM a doufám že i KDU-ČSL propad na dno žumpy, to jim přeji do roku 2013 a potažmo již předem do roku 2014.
  • Tato země se řítí ke státnímu bankrotu a je nebezpečí,že pak budeme nuceni tento životní prostor vyklidit,pro naše věřitele.Pokud se má uvedenému zabránit,tak potřebujeme prezidenta,který by byl křížen,cem mezi Jánošíkem a katem.Jako Jánošík prosazoval znárodnění majetku všem,kteří jej od údajné revoluce nahrabali,včetně majetku restituentů..Jako kat prosazoval pak co nejkrutější potrestání všech lumpů,kteří se po komunistech prolhali k mociQ.Každý jiný prezident je tak dobrý,řečeno po zemědělsku,akorát tak za vůz,aby hnůj nepadal.
    • Klase Jaroslava pustili z psychiatrické léčebny. *9*
  • To co čeká naše voliče,při volbě prezidnta,popsal už před mnoha lety Jaroslav Hašek v povídce o volbě obecního ponocného.Tam starosta říká radním:"Volba to bude těžká.On je totiž UMEjeden větší syčák,než druhý."
  • Loučím se s těmito stránkami, které zjevně slouží zejména marným pokusům mnoha jedinců, kterým je na blití z vlastní zoufalé identity. Příklad? Not CSSD, fru-fru, tečka atd..
    Jsem velmi potešen, že na tom nejsem nejhůř, díky vám za to příjemné poznání, blbečkové....
    Omlouvám se, že již nebudu reagovat na žádného sebechytřejšího tupana :))))
    • Možná máš vyšší IQ, ale to negeneruje predispozici utilitárnosti. Adheze generování fluktulací za účelem inovací, eliminuje metamorfózu stagnace, s prognózou inovace, čehokoliv. A obsese v antropomorfii, lze jednoduše sublimovat v jakoukoliv lidsvu prospěšnou činnost.
      • ... lidstvu :))))
  • Nejlepší by bylo funkci presidenta zrušit. Stojí to soustu peněz a přitom je to k ničemu, vždyť president je ze zákona neodpovědný, tj. nesvéprávný. A Kikina jezdí po světě za naše peníze, kecá nesmysly a krade pera.
  • !!!!Becherovku, Franze, Bobošíkovou NIKDY..!!!!.Prognostická lůza a rudý póvl vládl dlouho, předlouho. Kikina-Pružinskij a spol...Bohužel. Výsledkem jsou převysoké a nezasloužené preference komančo-oranžových bolševiků, kteří umí pouze na hejtmanství zadlužit co se dá. Všechny úsporné balíčky jsou kvůli těmto oranžovo-rudým kreaturám, které ožebračují tu trochu slušného lidu, co v téhle zbídačené zemi zůstal...A co je příčinou? Především špatné zákony, tunely ve zdravotních pojišťovnách-navrhuji, aby každý, kdo si prokazatelně způsobil rakovinu plic svým kouřením si připlácel na drahou léčbu, štědrý sociální stát pro " nepřizpůsobivé indiány", rozkrádačky typu dálnice D 47 v režii soudruha Becherovky-Zemana. Netransparentní armáda a její financování apod...Je toho bohužel na takto malý stát spousta, co je rozkradeno v rudé režii. *7* *8* *9* *13*
  • TAK ZEMANA SE URČITĚ NEDOČKÁTE. Naštěstí díky Okamurovi možná bude prezidetská volba o nějaký čas odložená a DÍKY TOMU po novoročním pádu NEČASOVA kabinetu můžou být spolu s volbou prezidenta být i volby parlamentní, POTOM BUDEME MÍT VYHRÁNO!!! Vždyť už musí být všem jasné, nejlepší je být Dluhoslavovým voličem, tvářit se že miluješ oranžovou, zvolit za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího! JINÁ VARIANTA PRO SOCIÁLNĚ POTŘEBNÉ NENÍ PŘÍPUSTNÁ!!!
    POJĎTE VŠICHNI VYHRÁT VOLBY PRO DLUHOSLOVA, zvolte za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího, A ONI NÁM ZA ODMĚNU ZVEDNOU SOCIÁLNÍ DÁVKY A OČISTÍ DAVIDA!!! Stane se nejprve našim "mučedníkem", potom zdravým a silným předsedou ČSSD, následně premiérem, a za pět let bude našim dalším socialistickým prezidentem!
    Půjdeme všichni svorně kupředu levá do náruče socialistické EU a postupně se naučíte od nás, pozitivně diskriminované menšiny, jak to dělat aby jste nikdy nemuseli pracovat, a přitom budete dostávat na sociálních dávkách víc než dostávají na výplatu ti trubci co pracují a honí se za nezávislostí na státu.
    A když se nám výše sociálních dávek nebude líbit, Dluhoslav po dalších vítězných volbách v rudo-oranžovém parlamentu zařídí, aby těm blbečkům co ještě chodí do práce zvedli daně a nám na sociálech jednoduše přidá.
    My jsme měli krásné Vánoce, a vlastně je máme každičký měsíc. Pokud nám náhodou nezbývá, tak si klidně vybrečíme i novou pračku nebo lednici, o sporáku nebo příspěvku na benzín ani nemluvím
    • Tak tohle je pěkná spodní část zad, ale jak známo, ta končí v análu.
  • Tak Zemana beru, stále lepší než ti pravicoví židáci typu Fischer.
    • ... jsi primitiv :))))
  • Arcidábel a sionista Pružínský nám ještě ukáže,jen počkejte ,příští rok se vrací do ODS a začne litý boj o křeslo předsedy vlády ,a s ním se vrátí všechny ty sprosté,zlodějské kreatůry typu langera,Tlustého,Topolánka atd.Je to jako nekonečný příběh,spláchnete je do dřezu a oni vylezou zpátky hajlzlem a ještě silnější a drzejší než kdy předtím.Není co volit,všechno je to stejná lupičská banda a je jedno,jestli tam budou sionisti od Pružínského nebo ta zlodějská sebranka od Zemana a to ještě hrozí,že se se Zemanem vrátí některý z jeho věrných paladínů typu Grosse nebo Špidly a co teprve Jirka Prasoubek,ten také čeká v závětří na třetí šanci...a on ji taky dostane,stejně si zase zvolíme jim podobnou svolodž.Mají štěstí,že český národ je mírumilovné státo ovcí a bouřit se nebude,maximálně prázdně kecat v hospodách a na rodiných srazech a to je celé.Dobře nám tak,co jsem si tam dosadili,to tam máme...
  • Podporuje Zemana, ale bude za to chtít právo první noci s mladou borovicí, kterou už si Zeman adoptoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit