Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatočíme a zatočíme a zatočíme !!! A jak se zatočil, ztratil rovnováhu a upadl obličejem rovnou do koňského exkrementu. Kdo ??? Dosaďte si sami !!!
  • To je zajímavé,pořád s něčím a někým zatáčejí,ale mají se čím dál lépe flákači,podvodníci,
    tunaláři a zloději.Normální člověk,který jen platí daně,chodí do práce a dodržuje jejich idiotské zákony a nařízení se má čím dál hůře.Tak mi nějak uniká smysl jejich proklamací.Asi se už zase blíží volby. *1* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10*
    • Naprostý souhlas, s těmi (i ve vlastních řadách) se kterými by se mělo zatočit na prvním místě se nezatočí...jenom velká gesta, slova, proklamace, zviditelnění před volbami.
  • Souhlasím, že tak jak je to řečeno to zní dobře. Jenže minulý ministr práce a sociálních věcí taky zatočil se zneužívači nemocenské. A to tak, že ani ti, co ji potřebují a zaslouží si ji nedostanou nic. Alespoň první tři dny. Tak si na to berou dovolenou. A hle.. výsledek se dostavil, ubylo nemocných. Ne neubylo, pane ministře, jen se léčí amatérsky a dřív umřou. A to je taky dobré pro vás a vládu, nebude tolik důchodců v budoucnu.
    • Že by lidé dříve umřeli nemusí být a už vůbec nemusí ubývat jako důchodci aby tak se tahle vláda měla líp !!! Nevím, jak ty, ale já mám dojem, že nejpozději za dva roky budou jakési volby. A to jako počítáš, že oni se ve vládě udrží i po volbách ??? Jestli si je ti dnešní "marodi" z dovolené znovu zvolí, tak ať si nestěžují a radostně zemřou s výkřiky:" Za Nečase" !!! Za Nečase !!!... Pokud to tak chtějí, budiž jim přáno.
  • Ach jo. Copak ho to zase vzalo tak najednou? Asi ty komunální volby. *14*
  • Tohle vnímám jako průhledný populismus, jedna proto, že kdyby se více jednalo ( a méně...), tak by nebylo potřeba takto mluvit a dále, není to tak dávno, když se objevil podobný názor, tak ho stejný pán označoval, jako "rasizmus" a více méně striktně odmítal. Je fakt, že človék má právo na změnu názoru, ale...
  • Kdo bude točit a ským bude točit? Největší zloději jsou banky a nadnárodní společnosti to znamená kapitalisti, kteří nás odírají denně o každou korunu. Z platu nebo ze mzdy jim odvedeme 60% a pořad je to málo a chtějí pořád víc a víc. Je to k smíchu, náš stát je rozukradený a ti co ho rozkradli chtějí s někým točit. Je to zvláštní, jak vláda a spol i když jsou to všechno vysokoškoláci si nevšímají jednoho a to, že těch socek a nepříspusobivých začíná být víc a víc a jednou je vemou, jak se říká, po hlavách. Dopadne to jako na radnici v Novém městě Pražském, kde konšelé chtěli taky s lidem zatočit. Historie se opakuje a ukazuje, že vše co tu je dnes, všechen ten marasmus a zlodějny, to už tady jednou bylo a stačí se jenom podívat do historie a člověk vidí jak to chvástání, nadutost a sprostota vládnoucí garnitury v čele s Kalusem a Nečasem jednou dopadne. Frank za Druhé světové vlády taky myslel, že jeho vláda v Praze nikdy neskončí a o to bylo strašnější vystřízlivění po válce, když stál před oprátkou a s prominutím sral si do kalhot. Nečasi, možna máš jestě nějaký čas vzít rozum do rukou, ale to ty neuděláš budeš ještě víc a víc ožebračovat tento lid Země České až ten ti to jednou spočítá. Do roka a do dne, Nečasi....
    • A "Hin sa hukáže" !!! Jestli budou lidi protestovat jako dneska jen po hospodách, tak může být Nečas úplně v pohodě. Lidé nadávají, vypijí pivko a jdou si lehnout. A když začne demonstrace, tak honem do auta a pryč na chatičku, dokud je čas. Jo, ono Kozina tohle vykřikl pod oprátkou a lidé, pokud nebudou stát také pod ní, tak může každý volat, do dne a do roka, ale jen do větru. Žádní hrdinové, co by to tomu malému českému človíčku měli vybojovat, totiž neexistují...
  • V době, kdy každý kapitalista si za všechno nechává zaplatit a né jednou, ale několikrát, kdy tady vládá zastupující né lid této země ale zahraniční kapitál se tato vláda občanům rozhodla nařídit práci zadarmo. V době, jak vláda tomu říká, za komunistů byla všeobecná pracovní povinnost a také práce bylo dost a to znamená každý měl zdroj obživy a svojí důstojnost. V dnešní době denně v televizi v rozhlase a v novinách jsou zprávy jak se deně propouští tisíce a tisíce lidí a vláda přijala zákon, že po dvou měsících ti kteří mít práci nebudou budou pracovat na veřejně prospěšných pracích. Vypadá to možná dobře, ale dokládá to jenom to, že vláda je fašistická protože to samé dělali fašisti. Vyčlenili část lidí z obyvatlestva pod jakoukoliv záminkou a zároveň je označili jako méněcenné. Teď se to děje také. Vlády za 20 let vytvořili situaci, kdy nejsou pracovní místa a dále se budou lidi vyhazovat z práce. Po dvou měsících, kdy tito lidi nadále nebudou mít práce přijde na ně trest ve formě veřejně prospěšných prací, kde i když budou dělat kvalifikovanou práci jako například s motorovou pilou, natěračské práce a tak podobně budou vždy dostávat almužnu ve výši jedne tisícikoruny za nekvalifikovanou práci a navíc budou označeni za socky a nepříspusobivé občany. Na druhou stranu oni ti boháči, kteří svojí poctivou prací přišli za 22 let osvíceného kapitalismu s heslem kradni jak můžeš, se sami sebe označují jako ti vyvolení, jejiž talent a schopnosti by se neměli trestat a naopak by oni měli být odměnění ve formě žádných daní z jejich obrovských zisků a majetků, sjou to prostě nadlidi, což tady již jednou bylo, za fašismu. Oni nám budou tvrdit jak je to přirozené a že tak to i Bůch chtěl a není daleko doba, kdy se vrátí k rčení, že být chudý je náš úděl na Zemi a být bohatý je jejich úděl a Ráj budeme mít potom všichni v nebi, jenom když budeme na kapitalisty pracovat.
  • Na ja,gut necas gut ods:gut zradlo pro zvirata do utulku z vlady cr ! *12* *6* *1*
  • Nečas přitvrdil: Zatočíme s flákači, lichváři i dětskými gangy. Již brzy? A kde začne? Největší flákači a lichváři se nacházejí v poslanecké sněmovně, stačí se dívat na přímý, necenzurovaný přenos, kdy lavice trojkolek jsou prázdné a osazenstvo se bohatě napájí za nízké ceny v bufetu.Stačí se podívat jak předsedové klubu napovídají negramotným poslancům jak maji hlasovat a pod.
    Známí ve Švýcarsku si pouští jako pěkný kabaret a mají pravdu.
  • To už se mělo dělat dávno.Jestliže někdo nechodí vůbec do práce a vypočítají mu důchod z průměrného platu,tak je to sviňárna a měli by to zaplatit Ti,kteří to tak dopustili.Nevěřím tomu,že se něco takového stane.U nás není právní stát,ale zlodějskej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit