Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Schwarzenberg, to je opravdová noblesa, mohli jsme mít super presidenta!! *14*
    • No, noblesa on opravdu je, když vyjde z WC tak prohlásí, že byl jenom na malé... a možná i trochu na velké....
  • Schwarzenberg je většinou v rauši, to spaní není jen tak, kdoví co hulí v té fajfce!!!
  • Ideální stav je, když všichni komunirti visí!
    • Dodávám, že před tím "ideálem stavem", tebe už odřezávají ze šibenice a skládají do rakve
    • A com kdyby tam pověsili cikány ???
      • To je stejné. Komunista jako cikán. Mezi tím si nevybereš.
  • Je zábavné, jak se tady zloděj a měnič nicků vzteká nad mými slovy. Dokazuje tím, že mám pravdu a že mu chybí jakékoliv protiargumenty.
    • Já si z tebe jen dělám prdelky, jenže tvůj minimozeček to nechápe. nemá čím, chybí moc závitů. Vztekáš se ty, já ani náhodou....Ty nicky, co měníš ty, těch už jsem napočítal přes dvacet.
      • 20 ? to určitě víc!
  • Nečas selhal všede i v posteli, když ho jeho stará vykopala
  • ... proč je ten "tečka" taková pí*a, nevíte to někdo?
    • Aby ses tu necítil tak sám!
  • Ministerstvo zahraničí navrhuje, vláda schvaluje, president jmenuje a premiér to potom kontrasignuje. A jelikož president je podle Ústavy neodpovědný, tj. nesvéprávný, v podstatě kladeč věnců, tak o ničem nemůže rozhodovat a MUSÍ JMENOVAT toho o kom rozhodne vláda.
    Ta zločinecká Klausova famílíje by měla někam zalézt a být ráda, že nemusí hradit škody. Zatím. Baba si nahrabala málo? A pokud jde o Remka, je nepředstavitelné, aby člen zločinecké komunistické strany dělal velvyslance. Byť je to v CCCP. Měl by také být rád, že za členství v KSČ(m) nesedí v kriminále.
    • Přestaň Pišto kecat nesmysly a přečti si Ústavu. To co uvádíš, může být jeden z postupů, ale nemusí. Ministr nenavrhuje, pokud jej tím premiér nepověří. Navrhuje premiér, ale může pověřit někoho z ministrů. NIkde není dána povinnost pověřit ministra zahraničí, i když samosebou může být pověřen, jako kterýkoli jiný, ale protože má k tomu nejblíž, tak bývá tímto pověřen on. Prezident ale má právo s navrženým kandidátem nesouhlasit a může pověření odmítnout. To také navíc může i odmítnout země, kde má ten který velvyslanec působit. USA by také nepřijaly za velvyslance třeba Remka, ne ??? A jestliže je Zeman dohodnut s Ruskem, že přijmou Remka a se Slovenskem, že přijmou Livii, tak nikdo jiný se tam velvyslancem nestane, kdyby se deset knížat posralo do stropu. Nemáme právo jim nařídit, koho musí přijmout, ale musíme respektovat jejich názor, kterékoli země. Tak co blábolíš za nesmysly ??? Prezident velvyslance nejmenuje, ale pověřuje, což je rozdíl. Tak nekecej, že musí a nedělej z něho tajtrlíka, protože ty o tom vůbec nemáš co rozhodovat teprve. Kdyby prezidentem byl Schwarzenberg, tak bys zřejmě nařizoval Rusku, že musí přijmout jako velvyslance špiona Vondru. Ono někde na světě nějaký cikán rozhoduje o tom, kdo bude kde velvyslancem ??? Vždyť jsi jen nula a nikdo se tě na nic neptá, tak kušuj držkou. Je to jejich spor a jejich věc !!! A nevymýšlej si nesvéprávné prezidenty, když nevíš, co to ta nesvéprávnost je. To se dozvíš, až tě zavřou do blázince.
      • Když chceš machrovat, tak si nejdřív sám přečti Ústavu. Jestli ji ovšem dokážeš pochopit:
        "Vláda je vrcholným orgánem výkonné moci" (čl.67, odst (1))
        "Vláda je odpovědná poslanecké sněmovně" (čl.68, odst.(1))
        "Vláda rozhoduje ve sboru" (čl.76, odst. (1))
        "K přijetí usnesení vlády je třeba souhlasu nadpoloviční většiny všech jejich členů" (čl.76, odst. (2))
        Dohadovat s hostitelskou zemí, zda navrženou osobu přijme přísluší ministerstvu zahraničí, a nikoli neodpovědnému, tj. nesvéprávnému presidentovi. A to, že by jmenované země uvedené osoby přijaly neznamená, že by jiné osoby nepřijaly.

        Podle těch sprostot a nesmyslných dedukcí soudím, že jsi zjevně obhájce toho žvanivého ochlasty Zemana, možná jím pověřený obhajobou.
        • Nenapsal jsi nic, co bych dávno nevěděl. Z toho ale neplyne, že vláda je nadřízena prezidentovi. Ten zastupuje zemi navenek. Prezident není nesvéprávný, nesvéprávní jsou umisťováni v ústavech a musí mít odborný dozor. Nesvéprávný člověk nesmí činit žádné právní úkony , nemá právo vlastnit majetek kromě věcí osobní potřeby, nemá právo volit, natož být volen, navíc ještě prezidentem. Svéprávnosti může člověka zbavit výhradně soud na základě návrhu např. příbuzných a s doložením psychiatrických posudků atd. Patříš do blázince, to přece nemá obdoby. Zeman se vládě do jejich zasedání zatím nemotá, ale má právo kdykoli se účastnit jejího zasedání a stejně tak i parlamentu. Ale to je jen dočasné do voleb. Levice získá ústavní většinu a přejdeme na prezidentskou republiku, stejně jako USA. Tak je to všude, kde je prezident volen přímo občany, což už jaksi u nás proběhlo. A tyhle kydy, co si udělali Kalousek s Nečasem se zruší, to klidně nový parlament může spolu s převahou v senátu změnit tu tvou Ústavu. Jsem zvědav, co budeš citovat za rok a něco, hahahaha.. A jestliže se státníci domluví, kdo jim v tom zabrání ??? Žádná vláda. Proč myslíš, že si Zeman Schwarzenberga doslova vychutnává a říká mu, že on už nemá čas, ale Zeman ano. Žádný zákon mu nestanoví nějaké povinnosti plnit nařizení vlády v termínu, který mu ona určí. Termín má pouze v případě pádu vlády vyhlásit nové volby do 2 měsíců - to je jeho ústavní povinnost. To se ale týká jen termínu vyhlášení, nikoli konání voleb, ten může vyhlásit na později... Tak o co ti jde ty prezidentský cikáne ??? Ty se chceš snad stát prezidentským poradcem ??? Myslíš, že ti to vyjde ??? Chachacha...A s hostitelskou zemí se dohaduje prezident, to by ty velvyslance mohla rovnou pověřovat vláda a vůbec se prezidenta na velvyslance neptat. Jak to, že to nejde ???
  • No, to je Nečas pěkný idealista. Tenhle spor prostě neurovná, kdyby se podělal. Zeman určitě neprojeví jako prezident slabost, aby ustoupil, to by mohl to prezidentování rovnou zabalit a stát se Schwarzenbergovým kašpárkem. A kníže se také nebude chtít nechat pokořit. Takže buď předčasné volby, nebo velvyslanci budou bez trafik...
    • ... nechlastej už :)))
    • Když president nesplní svou POVINNOST JMENOVAT, tak může být také zbaven svého úřadu. A jmenovat bude premiér. Proč předčasné volby? Prostě Zemana zbaviř úřadu a poslat ho na protialkoholní léčení, aby přestal dělat svéhlavé skopičiny. Zase budeme před světem vypadat jak šašci. Jeden krade v cizině pera a druhý dělá ostudu obhajováním genocidy a vztekáním se jak tvrdohlavý dědek.
      • No, už jsi fakt na svěrací kazajku. Cikán Pišta odvolává prezidenta republiky !!! Asi právě ošukal kozu, tak jej napadle skvělá to myšlenka...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit