Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přes dvacet roků národ darebáky volil,tak je u politických koryt má.Pokud bude jednou chtít dát mladá generace těm,kteří pomáhali tento kapitalistický svinčík nainstalovat,spravedlivou odměnu,tak bude nucena jim zajistit takovou dietu,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.
  • Tlučtchoř, to je kripl, tomu nevěřím, ten má křivou hubu a už moje babička vždycky říkala křivá huba křivý charakter. *12*
  • Co Bárta to je jenom nějaké uplácení.Co,ale ODS - Vondra a další co rozkradli sta miliony?Teď se jen odvrací pozornost od větších křiváků.Je to hrozné co se děje.Lidi nemají na nájem a jídlo a ti u koryt neví co s penězi.Od plných koryt se těžko odchází.
    • Pane Vojáčku, máte pravdu, nejen, že žerou z plných koryt, ale ještě u toho mlaskají svině.
  • Ministerstvo obrany, kde "šéfuje" ministr, který "zaplatil" půl miliardy za ozvučovací techniku je určitě důležitější než ministerstvo dopravy a ministr tam zůstal a už je po problému, je čistý jako lilie a tak si myslím že 170.000,- Kč, které dal, nebo půjčil ministr dopravy je proti tomu prkotina a za týden bude také jako lilie. ODS se tato aféra velice hodí. Véčkařů se potřebují zbavit, poněvadž překáží v jejich mafiánské politice rozkrádání. Je to hlavně překážka pro gaunera "Íčko."
  • Občané, ve skutečnosti jde o to odvést pozornost od zakázky na ministerstvu obrany na nákup aut na vyprošťování pandurů za 600 miliónů (další obrovský tunel Kradouska).. Proto bylo zapotřebí zinscenovat kauzu Bárta.
    Vláda podržela Vondru a ten na oplátku musí držet hubu.
    http://www.novinky.cz/domaci/230066-armada-chysta-nakup-aut-na-vyprostovani-panduru-za-600-milionu.html?ref=stalo-se
    • O tom, že má Kalousek z dob svého působení na MO máslo na hlavě asi málokdo pochybuje. Jak s ním ale souvisí tendr na vyprošťovací Tatry Jitřenko? Tendr má původ v r. 2009 a nyní se jej chystá vypsat Vondra. Že by tomuhle zrovna Kalousek nějak asistoval nějak nesedí, neníliž pravda? :-)
    • Bude na tom hodně pravdy. Vondra sice dělal jen "malý" úklid v takové okrajové sféře MO, ale zřejmě ani to se někomu nelíbí. Měl do toho šlápnout pořádně, aby soupeřům vzal včas vítr z plachet.
      Ale je vidět, že dneska má snad každý z těch politických brontosaurů máslo na hlavě, takže to tady bude za chvíli jak v Itálii. *5*
  • Plné huby boje proti korupci a strana plná korupčníků!!!!! Co ty na to hlavo pomazaná Radku Johne ???? Už ať jste všichni pryč, slavní VV. Ani do švestek nevydržíte.
  • Mne to spíše připadá,že p.Bárta začíná někomu velmi vadit.Zejména to,že je dosti bohatý na to,aby se nemusel podílet na různých pochybných aktivitách (výběrových řízeních)kde je nějaká malá domů a proto si může dovolit říci svůj názor.A vadí to i různým mafiánským firmám,které podivným způsobem vyhrávají státní zakázky.Nebo snad může někdo uvést příklad,kdy p.Bárta vzal také nějaké bakšišné???Můj názor na něj je ten,že patří mezi nejslušnější členy vlády a poslance.Což se o převážné většině ostatních říci nedá.
  • Nečas je trapný. Sám je obklopen Kradouskem, Langerem, Vondrou …a to je v pořádku. Když se něco týká VV, na jejichž rozkladu se dlouhodobě pracuje, tak si hned pozve na kobereček člověka z VV. Jinak hraje mrtvého brouka.
  • no, že John byl jen dobře placená figurka bylo pozorovateům jasné od začátku. Používat k "podnikatelským záměrům" profláknuté ksichty.. to dělaly už v minulém století tzv- "privatizační fondy" je si vzpomeňte na naše "důvěryhodné a milované hééérce a héérečky"... ach jo....
  • Ta vláda už je nefunkční.Měla by už skončit protože už nadělala dost ostudy a vede republiku do krachu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit