Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle by jim šlo, ale uctili památku M.J. Husa tak na toho si nikdo spolitiků nevzpomněl. Ani jsem nikde neviděl státní vlajky a to nejen významný den, ale i státní svátek.
  • velka chyba, ze tohle Hitler nedotahl...
    • už bys tady nebyl
    • Když Adolfek zlobil, tak mu asi jeho židovská babička naplácala na pr.el. Proto neměl rád Židy. Škoda, že neměl cikánskou babičku...
    • velká chyba, že ses vůbec narodil *11*
      • Vem si tu m16 a ustřel si s ní hlavu. Stejně v ní máš nasráno!
  • Šaškování,to jde Nečasovi velice dobře,ale na řádné vládnutí je pořádný hlupák a prolhanec.
  • Cikánské, parazitní, ničím neužitečné a hlavně každodeně pracujícími lidmi trpěné a placené organizace a celé etnikum opět nemají pravdu !. Veškeré své nároky v této věci musí uplatňovat u nástupnického státu velkoněmecké říše a tím je v současnosti Německo v jisté naději, že vzhledem ke skutečnosti otevření tábora v Srpnu r.1940 s nimi zcela určitě k jejich velké spokojenosti celou tuto záležitost s nadšením pro toto etnikum a jejich diskriminaci v Česku budou projednávat kompetentní osoby německého státu, jak v ocenění finančním, tak určitě i v nabídce a pozvání se odstěhovat do této země, která se zaváže místo odškodnění za válečné reparace po prohrané válce toto parazitní etnikum živit z prostředků své země a jejich občanů, pokud prokazatelně jejich předkové v tomto táboře či jinde zahynuli. V dnešní době již mají od této země takové s ostatními pracujícími srovnatelné sociální a finanční zajištění, že žádné nemoci či jiné problémy jim už určitě nehrozí za předpokladu, že tyto prostředky použijí pro svoji hygienu ,pořádek ve svém okolí,vzdělávání se či hledání společensky prospěšné práce, jako řádní občané,kteří dodržují zákony a tak je jisté, že tu ani nemůže být řeč o jakékoliv diskriminaci, čímž záleží jen na nich samotných jakým směrem se ve svých životech chtějí vydat s úkolem se už konečně začít starat o sebe samotné a být i odpovědní za své životy a dokázat tak celému světu svůj kulturní, civilizační, ekonomický a občanský přínos lidstvu..
  • že to nacisti v Letech neurychlili. Dnes mohlo být cikánské etnikum minulostí...
    • Když Voni sem po válce nalezli z půlky Evropy. *6* *7* *8* *9* *13*
  • At si to vykoupí cigoši sami, kradou jak straky, prachy mají. *12* *16* *11*
    • kdo nekrade ---není čech *4*
  • Je jen dobře, že vláda vepřín neodkoupí, byly by to vyhozené peníze. Ale potírání cikánského zlořádu by bylo velmi potřebné.
    • Souhlasím s vámi Černá je jaksi přemnožená. Nicméně vedle onoho vepřína bych památník nechal postavit, a to těm chudáčkům vepříkům, kteří padli za naše žaludky. *1* *3* *1*
      • Máte souhlas, nevšiml jsem si, že by se kde postavil pomník užitečným zvířatům.
        Kdysi byla v chovu rasa prasete s názvem "Bílé ušlechtilé" a obávám se, že pomník tomuto prasátku by bromy opět popudil.
  • Ať si vepřín koupějí cigáni za svoje. *1* *1* *1* *16*
  • Celá ČR je jeden velký prasečák. Už pár století.
    Největším zločinem českého komunizmu nebyly tisíce zahubených nekomunistů – ale znevolnění a totální zneschopnění milionů otupělých poddaných, kteří ztratili schopnost k samostatnému, mravnému a nezávislému myšlení a tím i k životu.
    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Božím trestem za pokrytecký „samet“ a dovršením Února 1948. Tehdy byl KSČ, vedoucí silou lenivého, kolaborantského a závistivého lumpenproletariátu, (s podporou tří oportunistických stran „národní fronty“ a křiváčka Beneše) po pečlivě převzatém vzoru dvou sousedních velkých totalit, uloupen skutečným pracujícím a zákonným vlastníkům majetek za BILIONY, avšak „revoluční" (neústavní) cestou a zaveden feudalizmus dědičných kádrových soudruhů (bez několika přespříliš snaživých a vlezlých rudých „sionistů“- tehdy preventivně Gottwaldem popravených). Předúnoroví odborníci směli (tiše a pokorně) režimu až do svého vymření sloužit. Pak si to nedočkaví a nadržení soudruzi a jejich „prognostičtí“ přeživší obřezaní superagenti „oposmluvně demokraticky zlegalizovali a zprivatizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ (náhražky komunisty pohlcené ČSSD). Lůze (tj. „revolučním kleptopracujícím“) rozdali „za věrnost ČSSR“ kuponové knížky, neradi vrátili část zničeného majetku několika přeživším restituentům (včetně ochočeného, egocentrického mouřenína a disidenta Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, cizince, pokrokáře, eurofily, finančníky, katolíky, (ne už na tajné spoluhráče z KSČM) a každý solventní daňový plátce i nesolventní volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“, trvající až do té doby, než ruský protektor převezme českou smrdutou radioaktivní kotlinu do své gubernátorské a investorské správy, lenivé příživnické čecháčky přesune za Ural v těch dobytčácích, v nichž se stahovala okupační sovětská armáda z ČSSR a nahradí je Novými Rusy (a tím zároveň mimoděk „pomstí a rehabilituje“ vyhubené sionisty a vyhnané Němce). Ohánějí se "standardní parlamentní“ nacionalistickou kleptokracií (bojovníka za svoji zločineckou, s nikým normálním nesdílenou „svobodu“, huhňavého, křivohubého superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu, opravdu tím nejlepším možným řešením“). A s její pomocí úspěšně sabotuje a diskredituje civilizovaný evropský kapitalizmus - na povel KGB.
    Není to sice vůbec žádná Havlova zásluha, ani jeho objev, ale „nepartajnická politika“ (podobná advokacii) má paradoxně reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to celosvětově.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    nebo: http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
  • 6e by nečas byl vepřík? *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit