Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kamufláž.
  • Apropos, naprosto zbytečná diskuze. Kdyby Nečas jel na Bahamy, tak by se v Blesku asi psalo, že jede někam, kam si normální člověk (čtenář blesku, asi) nemůže dovolit. Čili to si nevybereš, nečasi, ať uděláš cokoliv, stejně budeš špatnej nebo alespoň blbej :-)
  • Něco je sociální, protože to je levné? Ale ale. Kdyby někdo kritizoval, že je to tam ošklivé nebo že to tam smrdí nebo podobně, tak to je argument (k tomu, aby tam ten někdo nejezdil, je mu houby po tom, kdo tam jezdí), ale takhle pejorativně odsuzovat destinaci, protože je levná... No nevím. Sám jsem pravičák a v praxi se mi zdá, že přesně takhle podle peněz všechno posuzujou zejména levičáci.
  • Kdyby místo těchto tróubovitostí napsali,zda vůbec Nečasovi dochází,že by se měly nasekané dluhy začít splácet.To jsem se za komunistů dostal až k soudu,když jsem o komunistických novinářích,do jejich redakce napsal,že jsou tlučhubové.Po údajné revoluci se v mediích vyrojilo mnohem více tlučhubů,než za komunistů.Ale jejich morálka je stejná.Lhát národu,hlavně,když je za lhaní dobře platí.
  • Az skoncí koryto pojede do Australie nebo na Bory.Doufam ze bude 14 dni prset.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit