Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když tu byli komančéros, měli své vlajkonoše a jediným nositelem pokroku byla "dělnická třída". Jakmile se to zvrtlo, Zahodili vlajkonoši legitky a rudé trikoty a nacpali se do politiky. Začali nám vládnot lidé s holou řití, kdy stačilo pár líbivejch keců a už měli voličské preference jisté. Pravdou je, že v té době jsme byli všichni na startovní čáře, pravda je ale, že ne všichni znali místo, kde ta čára vlastně je. No a tak se nejen zvesela korupčilo a rozkrádalo a plýtvalo - pro mně je tohle jediným důkazem, že zastoupuje národ volená elita - bohužel, ale ekonomických analfabetů, schopných stejně jednomyslně jako kdysi, odkývat vše ... Běda, ale, jakmile někdo vybočí - tytyty, soudruhu, já na tebe něco vím, boj se abys neskončil ... Anebo - jak to zaznělo nyní - buď budeš kývat jedním směrem nebo tě tu nechci - rozbíjíš kolektiv, soudruhu!! I když v tomhle případě je to tragikomedie - pravděpodobný zloděj křičí chyťte pravděpodobného zloděje ... *1*
  • Nečas tuto zemi, svojí sprostotou, dotlačí k revoluci.Tento vejlupek ze zavedeného bolševického rodu,má náš národ za stádo,které musí zaplatit každou jejich lumpárnu a mlčet.Budeme muset Nečase i tu jeho zločineckou stranu ,přesvědčit o opaku.
  • Když pan Nečas navrhne odvolat Kalouska, rozpadne se mu koalice. Propadne v prvním hlasování o důvěře vládě. Takže jen výkřik do tmy, nic jiného. Dál bude ustupovat.
  • Pane to je slovo velikána. Všimli jste si jak Slotovi stále více táhne konoflík u košile? Krkovička bobtná. *1* A takový to byl štíhlý svazák...
  • Diktátor Nečas se projevil naplno. Nejhorší vláda od dob vzniku samostatného státu r. 1918. Takže si shrňme současný volební program této strany - korupce, zlodějna, rozkrádání státního majetku, zastrašování, ožebračování (sociální genocida) národa, ozbrojené přepadávání státních veřejných institucí ..... Takže diktátore Nečasi, už konečně táhni z politiky a vem si sebou své spolustraníky. Ty vůbec nevíš, co je to demokracie. A konečně by měla být omezena imunita poslanců a to jen na politickou. Dnes si můžou dělat poslanci co chtějí (dopravní přestupky, trestné činy) a pokud je sněmovna nevydá jsou doživotně beztrestní. Toto možná funguje v totalitních režimech, ale ne v demokratických společnostech, kam bych byl rád, kdyby jsme se jednou konečně zařadili. To tu ale nesmí být pánové Nečas, Vondra, Pospíšil, Drobil a jiní i s jiných politických stran, protože ani oni nejsou žádní svatoušci. Tito a jim podobní už by měli už dávno sedět natvrdo a měli by přijít o své majetky.
    • Máte můj souhlas a je nás hodně, ta banda křiváků mi leze na nervy každou aférou, ani na Grosse jsem nezapoměl, ten zatím figuruje na seznamu jako jednička. A tobě Vondro vzkazuji jasně, měl jsi zodpovědnost, měl, nezvládnul jsi to tak už konečně vypadni.
    • Hochu, sice pěkně mluvíš, ale my jsme si tu ODS bohužel volili. Ptejme se těch jejich voličů, proč. Ale na druhou stranu, řekni mi, kterou stranu volit. Vždyť TOP 09 jsou krysy z ODS a KDU-ČSL, VV jsou dál nevolitelní, protože zaniknou, stejně tak jako Strana zelených v čele s hňupem Liškou. A ČSSD, kterou bych normálně volil, protože mám sociální cítění a nechci, aby tady vládl strach a chudoba, se tak zprofanovala - viz Hulínský, Palas, Benda - že to je taky strana nevolitelná. A volit komunisty, to snad je ještě brzo. Snad až vymřou ti z vlády do r. 1989. A to si ještě počkáme. Navíc, kde je jistota, že ti noví taky nebudou chtít bohatnou na lidech této země.
  • Pájo máte pravdu,ale tento typ je rozsetý po celé republice v podobě-Soukromých podnikatelských pojišťoven,různých nekale jednajících půjčkařů,podnikatelů kteří neplatí ze zákona mají prodlevu 90 dnů vyplatit odměnu za práci,realitních kancelářích atd.a tito podnikatelé by pádou této vlády přišli o PRÁCI takže bych očekával,že budou stávkokazové a podrazáři kteří by vše hatili.
  • Co je tohle za národ? Co by ti vládnoucí ubožáci museli udělat, aby konečně tento národ sebral dostatek hrdosti a vyšel do ulic?
    • Souhlasím s Vami jen vyrazit do ulic dobýt tyto daberáky lopaty a vidlemi
    • ještě je málo chudých. Pouze chudí a nevzdělaní dělají revoluce i sametové a pak to takto dopadne. Pokud toužíte žít spokojeně na malém ostrůvku, tak ten o ten jste přišli v 89!
      • Bratře,Ty bys měl být vůdce revoluce,protože si ještě blbější,než jsem si z předcházejících příspěvků myslel. A doufám,že Ty ještě ostrůvek či celičku zažiješ. Vzhůru na Václavák!!!!!!!!
      • Jestli i nevzdělaní.tak by tu revoluce byla již rok po převratu 1989,protože lidé osvíceni intelektem pochopili o co vlastně jde,tzn. o restituce a rozdělení státního majetku pár privilegovaným grázlům. Ale Tebe sleduji a Ty a Tobě podobní jsou nadějí,že by revoluce mohla přijít hodně brzy!!!!!
  • Měla by odstoupit celá ODS.Jsou to lidé,kteří vládnou jenom pro sebe. To je jako za totality!Když se člověk ozval tak ho umlčeli.Jestli si pan Nečas takto představuje to svoje vládnutí tak se strašně plete.Ale co chcete od bývalého komunisty.
  • Konečně se Nečas nahlas a zřetelně projevil jako DIKTÁTOR.My spodina jsme to pcítili krátce po jeho nástupu.Vládě bych dal přezdívku Diktátor a jeho přemýšlivý hoši.Logika je v p..... .
  • Jestli tohle Nečas prohlásil, měl by odstoupit. Není král, aby mohl jiným nařizovat co mohou říkat. Od toho jsme tady my, abychom usoudili jak- kterej vladyka stojí za to, aby tam byl příště znovu. Když nemá podporu svých spolupracovníků tak tam jenom zavazí. Volil jsem ODS, pokud se nezmění, změním se já.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit