Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EU od rozpadu nezachrání nic,protože už její založení bylo chybné.Spolek zemí,bez energetických surovin a nerostných zdrojů je vždy nakonec bezcenou šaškárnou.To měla větší šanci RVHP,když se mohla opírat o energetické zdroje tehdejšího SSSR.Všem lumpům,kteří nás do EU zatahli,je třeba znárodnit majetek a je samotné nahnat makat do pracovních táborů.
  • Václave je to Tvoje parketa. Rozumíš tomu . Jdi do toho a nic jim nedej zadarmo. Hoď jim tu slátaninu typu "letadla" před auditoriem na zem a odejdi. Jen tak jsou schopni pochopit konstruktéři "EU Titanicu", že tento systém stejně jako kapitalizmus, socializmus a banánová demokracie jde už definitivně do pr....
    Máme konečně možnost Václave být občany ve svém vlastním domě a ne pouze sluhy pro pár vyvolených. Hlavně nebuď "tunelářem". To už tady bylo. Omluva za privatizaci od Tebe a a tvých kamarádů z partaje pořád chybí. O napravení ekonomických ztrát ani nemluvím.
    P.S. Nezapomeň pani Merkelovou upozornit, že ČR pořád čeká na svůj díl za doposud!!!!!!!nevyplacené válečné reparace po 2. sv. válce. Miliardy, možná to už budou i biliony i s úroky, by občanům ČR určitě pomůže a umravní "ředitelku zeměkoule" co si myslí, že nad ně není.
    S pozdravem:"To nechce klid, to chce odvahu". Občan Rudolf Pojtinger
    • Jenom na okraj - Kuponová privatizace nebyl tunel, ale tunel z něj umožnili udělat právě sami akcionáři. Kdyby nikdo netoužil směnit tísícovku na deset tisíc, mohl být dneska třeba akcionářem pivovaru, mít ročně svoji dividendu, ale to by bylo málo. Tak to "bajchli", a ti co to koupili, dostali ještě více zaplaceno za to, že ten pivovar zlikvidovali ...
  • Hahaha, tak to ma EU neprijemne. Neviem o co tam ide ale byt Klausom, tak teraz to uz nepodpisem.
    • Klasika. Díky za přiznání blbosti. Cituju: "Nevím, o co jde, ale být Klausem, nepodepíšu". Typickej bezmozek jako Venda z Hradu... Klaus taky neví, o co jde, ale přesto jako správněj trucdědek nepodepíše. A pokud seš Slovák, tak tam jde o tebe (o nás Čechy ne, jen o země eurozóny). Jde o to, že až budete ve sračkách, EU vám pomůže tím, že do vás naleje strašný prachy, ale jestli to Venoušek nepodepíše, tak budete bez prachů EU pěkně v řiti a bankrot. *1* To se pak teprv nasměješ: hahaha.
      • Milý příteli z Ugandi Urundi, nebudu ti dávat titul bezmozek a pod, ale ty jsi vůbec nic nepochopil, asi to tam kde žiješ není důležité. Občané malých zemí EU ti mohou jen závidět. Ten kdo jen trochu sleduje vývoj v EU jasně vidí jak si velké země přivlastňují stále více pravomocí a ostatní zůstávaji na chvostu a musí poslouchat. Když pan president Klaus nechtěl podepsat Lisabonskou smlouvu, byl málem prohlášen za veřejného nepřítele č.1. Čas ukázal a ukazuje jak hlubokou pravdu v tomto případě má.
  • ... co zavinil, že nechtěl podepsat protektorát nad naší zemí, nebo že se tak oteplilo, že celou zimu bude jen pršet ...
  • santa at si lehne do chudobince a at se nesere toho co ZAVINIL!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit