Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde je tvrzení pana Nečase -padni komu padni....další lživé tvrzení pana Johna o dinosourech...atd..
    Nečas, Kalousek, John - to jsou největší gauneři a lháři za posledních 20let....prostě podle hesla jářž není co rozkrádat-zbývá jenom okrádat.......Proto již občané prokoukněte neb je na čase tyto gaunery vyhnat...vemte si příklad třeba z Egypta....
  • Plně souhlasím s názorem, že je to ta nejhorší vláda od roku 1989. Možná, že překonala i soudruha Husáka, byl to sice lump, ale tolik nekradl. Jenže vážení, kardinální otázka zní - proč jste ty lumpy volili? Proč jste uvěřili darebákům typu Nečase, Kalouska a Johna? Stará pravda říká, že národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. Pokud budou lidé hlupáci, bude to vždy vypadat podobně.
    Zdraví Vás všechny ekonom Sidney. Na shledanou v "lepších " časech.
    • No hovádka zalezou k pivu a tam krafou jak je to tu na houby. Zavedl bych volby jako poviné. Pod pokutou. Na druhou stranu nechápu proč volí i debilní čechoameričani, kteří zde nežijí a to mě sere nejvíc.
  • Očima stranických funkcionářů je to nejhorší od roku 89. Všechno co v republice bylo, je již prodáno, není čím si naplnit stranické kasičky. Nejsou-li plné kasičky nejsou penízky pro ty, kteří v jednotlivých krajích i poslední vesničce agitoval proto,aby právě jeho stranu lidé volili. Nebudou-li penízky,nebudou voliči a tak nakonec se ti současní papaláši nedostanou ke korýtkům. Nejsou-li penízky nemohou se platit ani ty drahé lživé plakáty v nadživotní velikosti,těch nejčistších politiků,bojovníků za spravedlnost,bojovníků proti korupci,bojovníků s dinosaury atd. LIdé již nejsou hlupáci a vědí,že to co dodnes všechny strany nikdy nedodržely a nakonec to´buď svedly na komunisty nebo na chvilku vyměnily ministry za ještě horší. Tak nakonec příjde hlava pomazaná a zvedne daně, zvedne čas odchodu do důchodu a to vše s vidinou toho,že fungovat to bude v době,kdy tam již nebudou. Napomoc si přizvali novodobí soudruzi NERV a ten teď ječí,že je vláda neposlouchá a tak jen otázka,kdo tu vlastně vládne. Odpovádám NIKDO ,protože politik není odborník a tak vždacky potřebuje nějakého zdatného úředníka,jenže dnes již není jasné komu je ten úředník poplatný a nebo kým je podpacený .
  • Nejdříve reakce pro "esvo" - volili jsme tuhle vládu a strany pro jejich program - kde jsou sliby o nezvyšování daní apod ? Zkusili jsme to a vidíme, že to jsou sprostí lháři a zloději, ale to bude asi každý, kdo si přičuchne k penězům a jak tu správně zaznělo, nemá za hospodaření s nimi pražádnou hmotnou zodpovědnost !!! Jsem připraven se nějak poprat s nutnými reformami, ale naprosto už nehodlám akceptovat další veřejné rozkrádání i mého majetku! Šetřit ano ale jaksi samozřejmě jen na obyčejných lidech, kteří už tak mají dost starostí s důstojným životem.Je mi z politiků všech stran na zvracení a jakmile bude znám termín defenestrace slibuji, že oproti slibům politickým se na ně opravdu a s velkou chutí vypravím !!!
  • Oblíbenost současné vlády se dostala až tak daleko, že když jsem nedávno řekl, že toto je nejhorší vláda od roku 1989, byl jsem přítomnými opraven tak, že je nejhorší od roku 1945. A to uř je velmi silný tabák.
  • Kdykoliv jsem přestal kouřit, do půl roku padla vláda, i ta komunistická. Už nekouřím deset dní - vládo začni pakovat.
  • U nás je třeba aby se politické strany odtrhnuly od státních peněz,aby si provoz svých stran platily ze svých příspěvků, aby ve vládě byli nestraníci,dobře placení a odpovědní za hospodaření se státními penězi.To se vládne,když nikdo nemá za nic odpovědnost,prodávají se OKD za 5 miliard,dávají stamiliardy do krachujících bank,kupují drahé pandury atd,atd.Pokud toto nebude a budou vládnout politici,PŮJDE vše od deseti k pěti. Jinak je třeba rozpustit nejen KSČM,ale také ODS,ČSSD,TOP 09 a VV.
    • S VV bych ještě chvíli počkal. Zatím nic nepředvedli. Neměli ještě možnost.
      • Ti už toho předvedli až moc. Nebo ten cirkus co předvádějí je Vám málo?
  • Zvyšujou se daně-okrádají lidi, a přesto je ještě hodně takových,že věří,
    že naše vláda "šetří",tomu se říká politická zaslepenost.
  • Už musím být sprostý. Který novinářský debil si zase hraje na jasnovidce. Vláda, která z důvodu zadlužení šetří, musí dělat jedno nepopulární opatření za druhým. Když se to někomu nelíbí a touží po starých dobrých časech, ať se přestěhuje do Severní Koreje, k Chavézovi nebo k bratrům na Kubě a nevytváří neustále jedovatou atmosféru.
    • debile
    • Fešáku. Můžeš mi říct kdou zadlužení vytvořil? Já? Obyčejný nestraník? Že mě posíláš na Kubu ty hovado uslintyný?
    • vole vole , píšu pět , horší známka bohužel neexistuje.Jdi se bodnout provokatére !
  • Pokud se lidem nelíbí, jak to která vláda vede, mají možnost si jednou za 4 roky zvolit jinak. Jenže - za 4 roky - kde ty loňské sněhy jsou ... a udělá se stejná blbost, jako v předchozích volbách.
    U rozumných lidí by neměla být zvolená strana, která nic nedokázala. Už by mohli konečně modrý ptáci s oranžovejma šálama jít do Řitic. *11*
    • Musím vás doplnit. Chybí tam topka a véčkaři .Pak byto docela ušlo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit