Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mezi Kateřinou Velikou a Vovou Putinem je podstatný rozdíl...

    Kateřina Veliká měla za milence Grigorije Potěmkina, 

    nejschopnějšího politika té doby...

  • TheGGG

    invaze ruska na ukrajinu je stejný zločin jak invaze usa do iráku, kdo odsuzuje jedno, musí odsoudit i druhé... úsměvné jak si to ani jedna strana nechce připustit.

    • Irák byl v té době terroristický muslimský stát.

      Likvidace tohoto státu, ukončení vraždění

      Kurdů i likvidace Saddama Husseina 

      byl záslužný čin ze strany NATO . . .

  • A myslí u toho všeho běsnění někdo na obyčejné lidi? Na ty, jejichž dětí chodí do školky a do školy, na ty, kdo chtějí úplně obyčejně a v klidu žít? Ani omylem, že? V Americku, Rusácku, Ukrajinsku, Čínsku atd. Jen prachy, zisk, suroviny, kariéra a ostatní hovadiny, že? Ve středověku byli všichni ti, kdo spískali války, většinou v první linii bitev. Dnes jsou zalezlí hluboko v zázemí a posílají na smrt tisíce těch, kdo za nic nemohou. Doba se změnila... LM

    • Naprosto s Vámi souhlasím a i když nebudu populární tak řeknu pravdu. Po té co začal ukrajinu ovládat po krvavém převratu zblblý herec. Pozval si tam západní mocnosti v čele s USA, aby si dokázal, že i když je ukrajina na východě a soused ruska, tak až ho vykopnou bude západní blbej herec a nechal je namířit na rusáky a několikrát jim vyhrožovat může za to že na sebe nechtějí rusáci nechat mířit a já se jim ale vůbec nedivím. Jen se koukněte kolikrát jim tam přihráli zbraně i země co s nimi nemají nic společného jako třeba i MY !!! A kolikrát jim americký starý senilní dědek vyhrožoval, že tam pošlou 1000 vojáků a jiné nesmysly. Nakonec až to přestalo po olympiádě rusko bavit nechat si nvyhrožovat a nechat na sebe mířit z pár metrů, prostě tam vlítli a ty zbraně jim chtějí rozbít. Můžete se jim divit? A já jsem jen rád že jdou primárně po vojenských cílech, i když je mi jasné že budou v tom chaosu i civilní oběti a na obou stranách a je mi jich hrozně moc líto a smutno z toho co takový západní parchanti jako jsme i my dokážeme podporou jiných zasranů zavinit. Ano i my spolu s NATO a USA máme na rukou krev nevinných obětí a měli by jsme se nad tím, než zase začneme někomu někde vyhrožovat a burcovat lidi, jestli na to doprdele máme právo, obzvláště v případě USA na druhém konci světa !!!

  • LupuIin

    Sice netuším, jak na tuhle pohádku autor přišel, ale chápu, že z něčeho musí platit hypotéku, stejně jako ostatní otroci systému. Nicméně mi tu chybí důležitá informace z dění v naší svobodné a demokratické zemi. Strana a vláda dnes rozhodly, co můžeme a co nemůžeme číst a čemu máme a nemáme věřit, protože prý byly zablokovány nějaké, prý snad závadné, weby. Roky se tu vypráví, že žijeme ve svobodné a demokratické zemi a dnes byla na ochranu této údajné svobody otevřeně použita cenzura. Ovce tleskají, svobodomyslný člověk zvrací. 

    Jsem rád, že má někdo o mou svobodu starost. Cenzura je sice jednou z hlavních znaků totality, ale vem to čert, když účel světí prostředky. Dnes se mi bude lépe spát, protože se cítím bezpečněji než včera. Zítra... Pozítří... Třeba v Číně a v Rusku se lidi musí cítit naprosto skvěle, protože tam se cenzuruje dlouhé roky. Konečně se teď máme stejně bezpečně jako oni.

    Mimochodem kovid zmizel. Asi se lekl Putina, tak zdrhnul na jinou planetu. Vlastně ne, strana a vláda ho vyhnala. Můžeme si sundat roušky... sláva. Jsme svobodní, cítíte se taky tak šťastní?

    • goyim

      Doufám, že s těma webama to bude mít dohru. Pokud jim nikdo neprokáže, že úmyslně lhali a šířili falešné zprávy, tak bych to dal k soudu. 

      Ne moment, to nejde, protože ty domény vlastní soukromá společnost a ta si přece může dělat co chce. Takže jako jinde ve "svobodném západní" světě (např. Kanada, USA) vidíme kolaboraci mezi státem a soukromým sektorem za účelem potlačení svobod. Tím, že to nedělá přímo stát, je vše čisté. Sice to je regulérní fašismus (ze samotné definice slova), ale to nevadí. Hlavně když tomu klaka tleská. A hlavně "liberálové" tomu tleskaj. A pak že fašismus je jen pravicový...

    • josef.chmela

      Skvěle napsáno.

  • josef.chmela

    Nenechal. K tomuto činu ho donutily západní státy s USA a fašisti v Kyjevě.

    • goyim

      Ano. Putin klesl na úroveň NATO, když začal "humanitárně bombardovat" Ukrajinu. Škoda, že tu krásu nevidí Vašek Havlů, zahřálo by ho to u srdce.

      • mun.go

        Operace Ruska mají být zaměřeny pouze na vojenské cíle - třeba budovaná základna NATO a UK v Očakovu již neexistuje.

      • Dopln si znalosti...

        Havel nikdy termín humanitární bombardování neřekl...

        Ostatně - útok na Jugoslávii tehdy odsouhlasil za vládu Zeman, tehdejší premiér...

        Sám, pouze po poradě s Kavanem...

        • josef.chmela

          To je pravda ale ten útok schvaloval a podporoval jako prezident. Byl prostě USA otrok.

  • goyim

    Propaganda a prediktivní programování zdejších "novinářů".

    Kompletní ignorování 8 let kofliktu. Kompletní ignorování FAKTU, že to, co dělá Putin, je reakce, ne akce. Média jsou zamořena placenými lháři.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit