Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milane souhlas !
  • Tihle senátoři nechtějí do vlády vždyť je tam ani nikdo nezve jen kalí vodu a zhoršují stav. Pamatovat při volbách kdo škodí. *11*
  • Současní vůdcové a zastánci účasti ČSSD ve vládě zneužívají argumentaci a různorodost názorů dalších čelných politiků strany tím, že přece ve straně je demokracie a tak různost názorů je naprosto normální. Ano, pokud by nešlo o životně důležité věci v životě strany. Ale být, nebo nebýt ve vládě, není jenom tak něco, nebo nic. Je to nosný bod existence strany. A prý strana demokratická. Kulové, když řadoví členové nemají zájem být součástí vlády a vedení strany ano. Bodejť ne, když se jedná o jejich další korytka a teplé židle. Za prachy zradil i jidáš, proč ne vedení socialistů?!!
  • Hahaha,kdepak jsu ti klikači mínusáci... když jsem k článku : Mouřenínové z liďáku se hlásí do služby. K Babišovi napsal,že ovčané asi moc nechtěli socany ve vládě-jinak by jim nedali pár procent hlasů a že si nebureš nadělal do vlastního hnízda,když jim ustupuje a ti,co s odřenýma ušima sotva prolezli do parlamentu si vyskakují,vydírají a dávají podmínky, jediným jejich cílem je rozhádávat jiné strany aby se dostali ke korytu,to je asi tak vše,co socani dokázali.....jo,to jste se na mě mínusáci vrhli jak muchy na kravěnec. *1* *1* *1* No,oni nám ještě ukáží pro koho je ta demokracie....Ať je nebureš chlap,bouchne do stolu a řekne,buď bude vláda a bude se,jak s oblibou říká makat a s vyděrači se nevyjednává,bo budou nové volby !!! Jenže toho se již bojí jak čert kříže,to by po odkopání se již nemusel za koblížek dostat tolik procent !!! Tak se budeme držet koryta dokud to jde jak hvno plev !!!!
    • si opravdu kvalitní přispivatel. Kultivovaná slovní zásoba, politický přehled ..... marné už i vy tam na dvorku máte co mluvit do velké politiky. A to jsi vymyslel sám, nebo ti pomohla ostatní domácí zvířátka?
      • Hele, proč urážíš?!! A proč do politiky rumcajs nemůže mluvit a ty mcajz ano?? Přece politiku tvoříme všichni, přinejmenším tím, koho jsme si zvolili. Takže za výsledek jsme všichni stejně zodpovědní. Dokonce i ti, co k volbám nešli.
  • je bezmezná. Pidistrana která vyfičela pro Chovancovu a Sobotkovu aroganci a blbost je na nejlepší cestě do peklíčka. Definitivního.Jo to se to loni tancovalo ve sněmovně. Zakazovalo se omezovalo se, navedlo policajty na komedii zvanou "trestní stíhání". Ale lidičky prohlédli vychcané socany. A Odměnili je.Královsky.Nepoučitelní berani by pořád chtěli rozdávat karty. To mohou. Na dvoře ústavu pro choré poslance.
    • Každopádně hnutí ANO a ČSSD bude opět dobrý tandem.

      ANO, díky ČSSD bude líp....děkujeme Miloši
      • přéééééésně, Hamáček vnitróóóó








        YEAH !!!
  • Štěch v podzimních volbách skončí a s nim i mnoho jeho spolustraníků.No-dělají si dobrou reklamu.Tak,či tak -strana ČSSD není do vlády vhodná,neboť je rozdělena a do pořádku to dají jen předčasné volby.Ten křikloun Štěch by se znovu hodil do odborů,tam si může tu svoji nevymáchanou hubu otevírat dle libosti.
  • fosilie
    Konečně-bolševík Štěch,bývalý čičmunda na krajské odborové radě v CB začíná šířít moudra kolem sebe!Jen tak dál a ze sedmi procent budou tři.Já jsem pro!
    • Vítej Miloši *14*
  • Hamáčku, Hamáčku, jakpak krouhneš tuto zatáčku:

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit