Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už nejsme zvědavi na to jeho dramaticky předem zrežírované řečnění, staví se do pozice někoho, před kým by jsme se měli posr.t. A přitom nás ty jeho překrouceniny už vůbec nezajímají, protože ho známe a víme že je účelový lhář. Takhle zamést s vyšetřovanými megazlodějinami, to už okecat nelze. I kdyby byl takový hlupák, že by si to neuvědomil, jak se asi bude snažit přesvědčovat, tak o proslov hlupáka taky nemám zájem a je to taky ostuda, že jsme za prezidenta léta měli hlupáka.
  • Nechápu, proč brát prezidentovi pravomoc zakazovat zastavování trestního stíhání nebo udílení milostí. Když je všeobecně známo, že Česká justice je velice úplatná!!!!
  • Strejdo,hlavně už nikde nic nevysvětlujte a odeberte se do bažin,zcela nepochopen.
  • Lůza se raduje, vymaštěnci jásaj. Amnestie nejni nehorázná a těm, co za tímhle stojej, nejde o bod jedna, ale o bod dvě. A za ten nesou odpovědnost soudci, úplatný parchanti, na který nikdo nemůže. Vy ste jen užitečný blbci, který na povel budou povykovat a přitom ste nikdo z vás tu amnestii ani nečet. Polovina z vás to stejně neumí. A psát už vůbec ne. A že by nějakej květák v hlavě? Tam je kompletně vymaštěno. Jak řikám - užitečný blbci
  • Souhlasím, chtělo by to čistku ale úplně od základu, tahle dosavadní vláda nás zabije a zabíjí! Bude to těžké, ale zvládneme to! Jen chtít!
  • Vážení občané uvědomme si, že my všichni jsme strůjcem našeho štěstí.Nemá smysl zde někoho hanit a ponižovat,ale důsledně přistopit sami k sobě a své pohodlnosti.Každého z vás se jistě dotkla ekonomika i právní systém a pak jste s údivem hledali slova-pravda,zákon,spravedlnost.Podívejme se do základu našeho žítí,porodnost,bydlení,zdravotnictví.Vždyť největší strašidlo a pomocník celé politiky je televize,media.Mít moc a nápad?Musí mít někdo vliv,aby dokázal zmanipulovat národ na pouhopouhé byznysově zmanipulované informaci -viz zdravotnictví,léky.atd.Zažil jsem mnoho národů a mentalit,ale my jsme se zaprodali sami sobě a své spokejenosti,ale vůbec si neuvědomujeme, co vlastně jíme,pijeme a dýchame a proč.Jak je možné že země které rospoutali válku vlastní nukleárni zbraně a jsou součástí EU.Nikdy mě politika nezajímala,ale již v roce 1994 ,když jsem pozoroval Španělsko a Portugalsko a ti byli v EU můj názor byl-"kapitalisté-židé" tuhle zemi a lidi zotročují ve svůj propěch a jejich zánik vlastnického práva na majetku chytrými pronájmy s výhradním právem,leasingovými podvody s ručením majetku atd.Zeptám se blbě-kde je naše zlato? Stříbro? Zásoby nafty?Léků? Kde jsou naše poklady země? Je to Karlův most? Orloj? Zdecimované zemědělství? Tyhle otázky si mohu klást do nekonečna a výsledek? Máš otázky-máš problémy? V které zemi to žiju? Je to země tunelářů a podvodníků a amnestie? Podvod století! NeJhorší na tom je, že pravdu a konkrétní čísla zjistíme za deset až dvacet let.To už budem všichni otráveni ze sintetických potravin a vody.Každý z nás se prosím, zamyslete, kam se vše řítí a jaký je cíl našich životů zde v České Republice. Závěrem bych chtěl poukázat na to, jak jsme v demokratické republice dopadli- komunisté s....- naše současná vláda komáři- kteří nesají z lidí krev, ale peníze a je potřeba s tím něco hodně rychle udělat, jinak všichni pomřeme, chce to čistku od A- do -Z!!!!!!!!! Jsme národ silný a když jsme to dokázali v roce 1968/díky bratrům z Ruska se to nepovedlo a bylo to kruté/, následně v roce 1989 jsme to ale dokázali, dokážeme i to teď! Komunisté tady u nás nemají místo, úplně nová vláda ano! Tak lidi pojďme do toho, nikdo to za nás neudělá, už je to opravdu nechutné a zákony a stanovy naší republiky jsou k smíchu a ti příživníci ve vládě jsou úplně k odpisu!
  • Ať amnestii zruší! Těch pár gaunerů v kravatách pak sice budou vyšetřovat dalších dvacet let, ale hlavně těch 32 tisíc socek zůstane v lapáku o hodně dýl, nebo budou nezaměstnatelní kvůli škraloupu v rejstříku. A to je přece fajn! Lidi jako já, který bručet nechodí, budou mít víc prostoru a víc šancí.
  • Potřebuje se z toho vylhat. Je už tak nedůvěryhodný jak Nečas a jeho sqadra.
  • Už teď vím,jak to dopadne...zase šaškárnička a nakonec bude i ten křu-an klausů za frajera,co věděl co dělá. Kdy ho už někdo začne vyšetřovat.. vždyť už jen ta úchvatná amnestie,napoví,že se chtěl ukrýt,za amnestii i on sám! *7*
  • Uvědomíme si že nikdo nikam se nedostal bez údájného vzdělání kde a v jakém roce.Položme si tedy otázku jak je to možné-viz archiv V.Klaus a VŠICHNI BRATŘÍČCI A BRATRANCI.Nesmysl někoho nebo něco pitvat.Vliv a pěnze nám zatemnili mysl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit