Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Divoká tunelářská privatizace, divoká tunelářská amnestie. Co čekat jiného od V.K? Asi si arogantně myslel, že to projde a že za sebou krásně zamete, co vše napáchal. A ještě tím nehorázně na úkor státu s odchodem z Hradu si zištně zaváže zazobané ptáčky jarabáčky - nové sponzory ála Srba, Pitr, Chvalovský, Berka, Větrovec, H-Systém, Tykač, Stehlík, Agroplast, Krejčíř atd. a to pro sebe a svoji rodinku (přeci na prezidentskou velkotrafiku - institut V.K. na Bertramce, na velkogymnázium PORG syna V.K. apod.). *12*
    • Velice dobře napsané, nemá to chybu, děkuji.
  • Tato vlastizrádná akce a facka do tváře všem slušným lidem se nedá okecat.
    Mnoho z těchto gaunerů si nakradlo majetek v době premiéra Klause který dal absencí právního státu a volnou rukou trhu zelenou pro všechny podvodníky v kravatách.
    A nyní jako prezident je osvobodil a jejich lup je tak zcela legálně jejich.
    Zločinec Klaus tak dokončil kruh tržně podnikatelského ožebračení státu ve prospěch hrstky kmotrů a lidí v pozadí co tahaj za nitky svejch politickejch loutek.
  • Ukázka zásadovosti Václava Klause-neříkal že nebude nic vysvětlovat? Asi nečekal takovou melu okolo amnestie.
  • Psychopat, pomatenec a gauner, ať už nic nevysvětluje a táhne do p....e! Ten agent Kremlu a vlastizrádce tady napáchal tolik zla, že by měl být vhozen do Daliborky a ponechán, aby chcípl hlady, žízní a zimou.
    • Myslím si, že vše zasluhuje buď pochvalu a nebo trest, tady je to zřejmé, od dacanů pochvalu a od lidu?, tupé stádo jde tam, kde mu něco slibují, viz "VOLBY".
      • Kdy jste byla naposledy za svým voleným zástupcem a ptala se ho proč hlasovat tak či onak.Urážet to dovedu taky . *3*
        • Není agent Kremlu ale prokletých USA, vypadá to že amnestie byla domluvena s nimi proto je tam strašně zván.
  • Přesně tak jsme tak tomu všicni přihlíželi i poslouchali v médiích i v novinách,nikdo už si nevzpomene na údajné kauzi a a prohřešky těchto zvířat.má někdo nahrávky po revolučních prohlášení Havla,Klause,Čarnogurského," Dienstbier"Mečiar a chudáká Dubčeka,kterého se zbavili?Je tohle země česká,domov můj?SVINĚ KTERÉ NEMAJÍ NÁROK REPREZENTOVAT MOJI ZEMI SAMI ZŘÍDILI MAFIÁNSKÝ ZPŮSOB ŘÍZENÍ ZEMĚ I LIDI CO SI TAM DOSADILI!SCHVALUJI ŠVÝCARSKÝ SYSTÉM VEDENÍ ZEMĚ!!!!!!Diskutujte o nesmyslné amnestii-vysledek našeho charakteru a to všech lidí v České republice.Pokud někdo někdy pracoval mimo zemi Českou a to ho donutila naše společnost,ví o čem mluvím!Jsem Čechem a nikdo nikdy mě nesrazí na kolena,abych zradil svoji zemi a vedl ji do cílené kapitalistické krize!!!!ZVEDNEME HLAVU A PŘESTANEM SE BÁT A PROSAZOVAT "PRÁVO" A "TRESTY" CO SI JE ZASLOUŽÍ?KDO TADY SOUDÍ?JSME TO MI CO SI DNES A DENNĚ NECHÁVÁME S PROMINUTÍM S... NA HLAVU.Navrhuji OBČANSKOU DOMOBRANU MATIČKY ČESKÉ,VŽDYŤ JSME LIDI,KTEŘÍ ZÁPADNÍMU SVĚTU DALI VŠECHNY NÁPADY,PATENTI ZA DĚKUJI A MYSLÍM,ŽE JSME SRDCE EVROPY,KTERÁ NA NÁS JE A BUDE VŽDY ZÁVISLÁ.CO Z NÁŠÍ ZEMĚ ZŮSTALO JSOU NAŠE SRDCE A SVĚDOMÍ NÁS,NAŠÍCH OTCŮ A DĚDŮ CO ZA NAŠÍ ZEMI BOJOVALI.napsal-MARTIN KREJČÍ vědomí si všech následků a důsledků této společností.
    • Krásný příspěvěk a přesný.
  • Rád bych viděl přímí přenos ať mám v tom jasno(možná že ve své pomatensti přizná barvu) *1* Co na to placená ČT
  • Proč bude vysvětlovat až 21. února, když na to národ čeká již od 2. ledna. Asi proto, aby to bylo až už bude všechno svinstvo "uklizeno". Hanba.
  • Myslím si , že opravdu nejsme takové hovada, abychom si zasloužili takovou vládu a takového dacana na hradě.Co jsme tak hrozného provedly, že nás pán Bůh tak trestá.Já si myslím že za vše může ODS a další parchaňti.
  • Nechápu, proč brát prezidentovi pravomoc zakazovat zastavování trestního stíhání nebo udílení milostí. Když je všeobecně známo, že Česká justice je velice úplatná!!!!
  • Pouhá komedie pro lidi kteří se ozvali. A senátoři ? Senát zrušit !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit