Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lubosvetly
    No,nechapu proč se nezavedlo školne už ted u uspornych baličku v socialni oblasti.Je jasne,že vypracovat koncepci školneho na VŠ neni jen tak,ale pokud nemam jasnou představu a navrh hotov tak z 90 procent,tak s tim ani nechodim na veřejnost.Co se tyče odloženeho školneho je to takova blbost jakou měli v USA a mam dojem,ze pan ministr Kalousek nas timto směrem mam na mysli finančni kryzi žene milovymi kroky. *6*
  • Školné na VŠ se mělo už dávno platit. Bohatým to vadit nebude, ti si dokonce v pohodě titul koupí, ani nemusí vědět, kde ta jejich Univerzita stojí. Diplom dodá agentura, tatík jen zaplatí. Kantoři to taky ocení, mají moc vyučovacích hodin a krátkou dovolenku, tak se budou dřít na nás všechny přeci jen o něco míň. A o prachy nepřijdou. A ti chudí, i kdyby měli na studia hlavu, půjdou pěkně makat a můžou za vejplatu jednou za rok jít obdivovat Mádla s Issovou. A o volbách se zas nechat zblbnout. Jen aby pak bylo na ta vajíčka, co tak rádi hází. Bába s dědkem už třeba nebudou.
  • Tak to už se na tu školu můžu rovnou vykašlat...
  • jště , že mohou studentíci přesvědčit dědka s bábou aby jim na studia půjčili. Přece by nechtěli, oni voliči HOP 09 studovat zadarmo, to by přece nebylo pravicové a a ni in. Také si myslím, že by ani nechtěli abychjim já levicová rudooranžová socka ze svých daní na studia přispíval. Tedy milí studentíci, hezky zvesela platit školné, vždyť si na ně můžete výhodně půjčit a po ukončení studií až se zařadíte pěkně na pracáku se Vám půjčka jistě bude dobře splácet. Konec konců,co jte si zvolili to dneska máte a školné či zápisné je vysoce pravicové a jak Vy říkáte rozhodně in, tedy žádné věšení hlavy nebo dokonce projevy nespokojenosti, pěkně platit a s úsměvem vzhůru ke světlým zítřkům.
  • ..no ne že bych to mladým přál, ale alespoň si příště třeba více rozmyslí koho volit, dá se totiž taky říct že teď už mají co chtěli, důchodci strany současné vládní koalice většinou nevolili.. *3*
    • Stejně budou volit Mádla s Issovou. *1* *1* *1*
  • na studia si půjčí , budou se dobře učit dostanou stipendium a po obdržení diplomu odcestují mimo tuto zem. Pak se navrátí nebo ne ale svůj vklad jistě dobře zhodnotí. Proč by jim měl někdo na jejich životní úroveň přispívat nestačí rodiče ?
    • Stipendium dostane jeden člověk z tisíce (protože se většinou vyplácí zpětně až za určitou část studia, občas i např. za celé bc.). Odcestují? Kam? Dělat co, pomáhat v restauracích? A až se vrátí tak co, dostanou práci jako nic v dnešní situaci? Já to vidím u sebe a svého ročníku, i po magistru/doktoru je najít práci čím dál těžší.
      • proč takový pesimismus,dneska máš takových výhod, například nemusíš stát frontu na banány a mandarinky, můžeš svobodně cestovat, pokud na to máš, máš tady tuhlectu demokracii, tedy alespoň pro ty bohaté je jí tolik, že si ani nemusejí dělat starosti s doržováním zákonů, vždyť i justice soudí podle kabátu a hlavně výše konta. Co je proti tomu nějaká prkotina se školným, nebo to, že nedostaneš stipendium, či po škole neseženeš práci, můžeš se postavit svobodně do fronty na pracáku a užít si radostí, které by Ti rozhodně zlí komunisti nedopřáli. Tedy žádné smutnění, hlavu vzhůru a zvesela vpřed, bude ještě mnohem hůř, ona už se HOP 09 a především knížepán a Kalousek, které jste volili postarají aby Vám začlo jít z tlustých do tenkých.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit