Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Francouzský recept na absint z roku 1855 zní následovně:

    Macerujte 2.5 kg sušeného pelyňku, 5 kg anýzu a 5 kg fenyklu v 95 l 85% lihu. Nechte směs namáčet nejméně 12 hodin v dvojitém kotli. Přidejte 45 l vody a zahřejte. Shromážděte 95 l destilátu. Do 40 l destilátu přidejte 1 kg Římského pelyňku, 1 kg yzopu lékařského a 500 g citrónového balzámu, vše sušené a najemno rozdělené. Za mírné teploty extrahujte, pak destilát přečerpejte, přefiltrujte a slijte se zbývajícími 55 litry. Zřeďte vodou, abyste dostali přibližně 100 l absintu s výslednou koncentrací alkoholu 74%.
    • to si zvarim *1*
  • Volba koblilháře je horší než methyl.....
  • Co nezvládne alkohol - to dorazí Obama a kapitalistická Evropská lůza.

    Rakovinový nádor, loupeživé, zamindrákované a zlodějské ODS a TOP-09 metastázovaly do kapitalistických falešných a bezduchých oposmluvních knížecích směšných partají a partajiček (ODS, TOP-09, KDU-ČSL, VV, atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - zničením těchto pravičáckých lumpů a jejich přesunem do Antarktidy, kde je tamní klima postupně eliminuje a pak tady možná zase vysvitne slunce a půjde žít.
    • Nevěřte Sniperovi který zde dští pomluvy na levicové strany, je to parchant který mi krade nick!!!
  • sniper je blb a v mladi jej kopl do hlavy khun, omluvte ho, go.vno je a v prach se obrati
  • Nejhorší masový vrah je alkohol. Za rok zabil přes 3 miliony lidí, a pritom je to vlastne stvanec, miliony lidi jsou mu v patach jak ta all fatah, a utrhnou si kvuli nemu od huby i posledni zvanec.
  • Lidí je jako sraček. Něco nebo někdo musí snížit celosvětově stavy počtu obyvatel. Chlast je jedním z možností. Dále někoho popráškujeme, někam nedáme vhodné vakcíny, necháme komáry a klíšťata přenášet nemoce, necháme bez zodpovědnosti páchat lékaře cokoliv, nebudeme kontrolovat kvalitu potravin, necháme svinit auta životní prostředí(přidáme filtry pevných částic, aby výsledek byl ještě fatálnější), necháme fungovat fabriky a prodáme jim ekologické odpustky(např. ČR prodá Japoncům, aby nemuseli snižovat freonové emise z výroby), budeme podporovat jaderné testy, budeme pdoporovat tepelné elektrárny, zasereme všechny oceány plastovým odpadem....Mám pokračovat?
  • Co nezvládne samohonka - to dorazí Putin a jeho česká lůza.

    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Největší masový vrah je kapitalizmus, ten zabil víc jak miliardu lidí, jen v Indii to jsou stamiliony.
    • Na tebe idiote zapomněl.
  • No vidíte a pak nám policejní debílkové vykládají o nebezpečnosti konopí.
    • :-)
  • Maji zacit u zlocineckych politiku. Nejdrive se ma resit pricina a pak az dusledek. Kdo by si taky nedal flasku, kdyz tady mame takovy... (pravda bohuzel nejde napsat)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit