Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Situace je tragická a bude ještě hůř !!
  • Petře lžeš jako když tiskne !!
  • Mario je hňup !!!!!
  • Ale zato se to kdysi na Letné hezky řvalo.
    • Předtím se řvalo v Bartolomějské nebo na Borech nebo na Mírově když StB nebo bachaři "vysvětlovali" co je "pravda". A ještě předtím v Uherském Hradišti když StBák Grebeníček pouštěl lidem do genitálií elektrický proud, aby se "přiznali". A ještě v r.1988 bachaři umučili J. Wonku za to, že chtěl v soukadu s ústvou kandidovat do parlamentu.
  • Tragédie to je, ale nejhorší je, že nás v blízké budoucnosti nic hezkého nečeká, nemyslím si že se po volbách nějak zásadně změní situace. I kdyby nová vláda vymyslela nějaké kroky k novému růstu ekonomiky, tak se najdou nějací srá.., kteří hned budou mít nažhavené účty na převody.
  • Když máme takové "hospodáře" jako je ministr Dobeš a když musíme přispívat na platy a odměny různých "sekretářek" a zbytečných úředníků a také na dávky těch co nikdy nepracovali a pracovat nebudou a jenom chrlí potomky jak na běžícím pásu, tak se to musí někde ušetřit. No co, budu kupovat jen to na co mám. Bývaly doby, kdy jsem na tom byl hůř.
  • Není to nic složitého.Stačí si porovnat povinné měsíční platby "inkasa, nájem.. atd" každý měsíc a porovnat jestli stejně tak rychle rostou platy za práci. Otázka se známou odpovědí je, kam pak jde ten rozdíl, když nikde na nic není. Princip je v tom, že malá skupina "všehoschopných" má skoro všechno a v oběhu je jen tolik, aby za to druzí co na jejich "generování zisků" pracují ,akorát tak tak vyžili. Je to otázka zpravedlivějšího rozdělování zisků podle snahy,práce a přínosu. Pak by ani nebylo možné, aby se tu dlouhá léta bez práce povalovali flákači na tzv,soc dávkách a smáli se těm co na ně celý život dělají a z jejichž peněz se to vše platí s tím , že tito až budou sami potřebovat pomoc, tak uslyší jen naučenou větičku, že "nemáte nárok, protože tak zní zákon !" Tohle vyhovuje jen těm co toto způsobili a dotáhli sem tento hnusný systém, kde nikdo běžně nemohl před 20 lety při tehdejších znalostech v této zemi a informovanosti včetně přiznané euforie z očekávání lepší doby vůbec tušit, že se tohoto lidí dožijí do dnešní podoby. V té době toto nebylo totiž ještě ani na tom "západě"...
  • To srovnání v úvodním článku, že inflace je na úrovni r.193 - 1998 je naprostý blábol. Možná v procentech, ale nesmí se zapomínat, že v r.1993-1998 nebyla taková drahota jako je teď a ještě se neplatili všechny možné poplatky, které se nyní platí skorou už i za uprdnutí!!! Takže na tom byl každý mnohem lépe a v peněžence mu zbývalo více. .
  • Doba rychle nazrává tomu,aby národ vyrazil do ulic,s pádným argumentem v ruce.Pak to chce hned všechny lumpy,kteří dvaadvacet roků zbídačovali tuto zemi,protahnout katovskou mučírnou a tam zpracovat na tuhý krvavý biftek.Je třeba znárodńovat majetek celých rodů,jak politických,tak novinářských lumpů,kteří obelhávali tento národ.Tvrdě dodržovat zásadu,že pokud někdo zbídačoval tento národ,aby nejvíce zbídačil své nejbližší.
    • Jo,s temi rody mas pravdu-pro tu havet neni problem presunout kradeny majetek na sve parchanty a pribuzne! *12*
      Doufam,ze po klasicke revoluci bude u nas zrizeno neco jako maji zide v Izraeli Mossad,a agenti budou po zemekouli likvidovat tuhle politicko-zlodejskou pakaz,kdyz se odmitnou vratit a stanout pred revolucni tribunal a objasnit sve hrichy a vratit nakradeny majetek!
  • Mario je buzerant, to nevíte ?
    • a tebe píchal otec do prde-e,proto jsi tak hloupý *1*
      • No a Mario-ty jsi mrdkohlt *12* *12* *12* na treti! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit