Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemůžeme po dnešních dětech chtít, aby si hráli s tím stejným, co my, stará škola. Mají kolem sebe samé reklamy na nové moderní hračky, a světe div se, všechny by je chtěly. Kdybychom my vyrůstali v dnešní době, nebyli bychom jinačí. Já bych třeba hračky podobné těmto https://www.blackfriday-slevy.cz/kategorie/hracky-012426/ chtěla na svých rodičích před 40ti lety taky vyžebrat. 

  •  To já jsem fanda obyčejných dřevěných hraček. Třeba takové obyčejné kostičky z https://hrackyzadobrekacky.cz/drevene-hracky/barevne-drevene-kostky-158-kusu-gggkp dokáží našeho syna zabavit na dlouhé hodiny, přitom rozvíjí svoji kreativitu a motoriku, což je podle mě prostě skvělé.

  • No jasne nejlespi je obruc a klacek co s tim pradeda na dvore nahral... To je jak z te historky jak prijde deda domu a rika vnucce je zase ses u toho pocitace to ja kdyz sem byl stejne starej mel jsem na hrani jen par drevenych kostek a obcas jsme se z kamaradama domluvily a daly jsem vsechny kostky dohromady a stavely z toho cele hrady to byla panecku zabava... A co to tam vlastne delas? Ale hraju Minecraft s detma z celeho sveta tvorime z kostek cele ostrovy....

  • Doporučíte mi prosím hračku pro 10 letého kluka, který nám pořád jen sedí u počítače nebo mobilu? 

    • Máme doma dva kluky 10 a 12 let a bylo to to stejné. Pořád jsem přemýšlel, jak je dostat ven. Koupil jsem jim pak každému terénní auto na dálkové ovládání a připravil jim k tomu u nás za domem překážkovou závodní dráhu. Myslel jsem si, že je to bude bavit chvilku, ale pak soused koupil svému klukovi auta a postupně tam byl další a další. Teď si pořádají mezi sebou závody a snaží se svoje auta pořád vylepšovat. 

      • Super nápad, opravdu super. Tohle by mě asi určitě nenapadlo... Takže ježdění venku tomu vůbec nevadí jo? 

        • Vůbec to tomu nevadí. Podívejte se na obchod https://www.rcobchod.cz/ , kde mají kvalitní auta na dálkové ovládání. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit