Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TO Delnik,prece byste nechtel ,aby klotove rukavy venovaly cely den praci?Vzory tahnou,
    vzdyt videt poslance a senatory v plnem poctu je vzacny ukaz.Proc nikomu nevadi dva
    ministri v jednom kresle?Zkuste si v praci schrupnou,jako to udelal "exspici ministr" a uz letite
    na hodinu.On dostane apanaz.Ze klesame umerne s poctem uredniku,neni nahoda.
    Za poctivou praci ,dobry vykon nejsou vyplaceny odpovidajici mzdy,ale za zvaneni ano.
    Proto se nekteri lide nehrnou do prace,kdyz jini maji 2x tolik za vyspavani.
  • Jistě. Pracovní morálka je u nás velmi nízká. Ale jen pro někoho, kdo má tetu nebo strejdu hodně vysoko. Třeba úředníci, kolik mají různých místních šetření, mezitím musí na oběd, který v restauraci nestihnou za 30 min a pak musí stihnout nakoupit. V pracovní době. Jsme úřednický stát a ono ta sranda něco stojí. To je zásadní problém ČR. Anebo úřad práce. Nikdo Vám tam nepomůže, ani Vám neřeknou, kde seženete brigádu a ještě je na nich vidět, že je ta práce nebaví. Mají pro každého připravenou pohádku, kdo přijde poprvé, tak mu řeknou, že si práci najde, že má praxi, pak mu řeknou, že to trvá dlouho, i rok, než si najdete práci, po roce Vám řeknou, že lidi hledají práci i tři roky a pro ty největší nešťastníky mají speciální pohádku, že hledání práce je vlastně taky práce, takže máte práci.

    Pak ještě v ČR spolehlivě funguje závist a udavačství. Takže není šance, že se to někdy někam pohne.

    Jestli za to může pravice nebo levice. ..Národní vláda byla pravicová, ale kraje ovládá převážně levice. Takže je to fifty fifty.
  • Česká republika si v pravidelném hodnocení pohoršila o sedm příček a proti minulému roku klesla na 75. místo. - A můžu se zeptat, proč jsme tedy volili pravicovou vládu?
  • Zlepšení podnikatelského prostředí pomůže jen pořádné zvýšení daní, zavedení dalších dotazníků a hlášení. Úplatní úředníci jsou samozřejmě jen k prospěchu.
  • Až budou u nás platit podnikatelé minimální daně a dělník bude makat 12 hodin denně za minimální mzdu,pak možná bude ČR na prvním místě.Děkuji NECHCI!!!
  • Jsi mimoň. To jsou důsledky 7 leté vlády pravičáků - jako zlodějů, podvodníků a lhářů. Někde se to projevit muselo, když tu řádila černá ruka "nejlepšího" ekonoma světa Kalouska.
  • Doopravdy vykon vlado odborniku z SPOZ.
    Blahopreji *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit