Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě něco. Pokud se Evropa rychle nespojí jako jeden celek, tak se rozpadne. Ve vedení musejí být moudří a chytří lidé, ale v Bruselu takový lidé nejsou. Pokud jsou lidé Ransdorfové a jemu podobní, Evropa skončí v rozkladu, rozklad může nastat, nepokoj a nakonec občanskou válkou s Muslimskou menšinou a s Evropským státním aparátem.
    Pro letošní rok 2016 moje vize je rozkol v celém světě v daleko širším měřítku než v roce 2015.
  • neboli praxe usa
  • Poprvé pravdivý článek:-))
    • souhlas, na Russia Today to také tatko ohodnotili, takže to bude pravda
  • Velice dobře si pamatuji jak v Americe spadly ty dvě věže a jeden mrakodrap.
    Seděl jsem u TV a celé jsem to nepřetržitě pozoroval od samého začátku. Když na Bílý dům letělo letadlo, tak ho pěkně sestřelily, ale v zápětí hned vše otočily a prý spadlo samo. Prostě lež. Mrakodrap co byl vedle věží, tak ten spadl jako domeček s karet. Byl prostě odpálen a. přitom ho nic nezasáhlo. Ty dvě věže, jedna byla 100 % odpálena, je to vidět na videu. Do Pentagonu vlítla řízená střela a ne letadlo. Díra nevypadá jako po letadlu.
    Vždyť Amíci potřebují někde bojovat a zrovna v té době neměly do čeho střílet a ropa se taky hodí, tak půjdem do Iráku a už to bylo. Zbrojovky potřebují vyrábět a zaměstnávat, kam jdou peníze je jasné. Zeman má pravdu, toto je invaze do Evropy a nebo že by se Německo připravovalo na další válku? Potom by se Muslimská armáda hodila. Nebo že by měl Zeman od tajných služeb špatné informace?
    • Milanelopato.Odmítám uvěřit.TV přenos viděl skoro každý.Odmítám uvěřit že něco takového jak jsi tady namastil ty lze vůbec vytvořit.Jaké odpálení? Co to tady planceš? Vy jste měli v ústavu dnes vycházky, že? A nebo ti přidali 2-3 metry na tom řetězu , jak jsi přikantovaný na ústředním topení,co? A ty jsi se dorval ke klávesám, co?
      • Když jsi to viděl a nevěříš, tak to je mi líto. Mam to naprosto před očima jak to bylo. Vysílalo se to v přímém přenosu to si již nepamatuješ? Napamatuješ si rány jako když vystřelí z děla? Svědci říkají v přímém přenosu, toto někdo odpálil. Ten mrakodrap se sesul během 5s. Když chceš odpálit komín, tak si rád, že ho někam položíš. Toto bylo profesionálně provedeno. Z jedné věže si neviděl jak jak byly odpáleny nálože přímo z prostředku budovy? To nebyla náhoda. Co letadlo, které bylo sestřeleno v přímém přenosu, redaktoři to komentovali, asi z 200 lidmi na palubě. a během ne celé půl hodiny tvrdily, že samo spadlo a již nikdy to nepřiznaly. V letadlech byly profíci co se trefí do věže, ale jiné letadlo tu samou dobu náhle spadne? To byl nějaký IS amatér že? Ty musíš mít ovšem krátkou paměť. Jinak v ústavu máme místo pro dementní jedince, budu ti držet místo v Bohnicích.
  • Kašlete na ty havloidní hovádka. Tihle lidi stihli za 25 let poku*vit co se dalo. Přivedli soběstačnou zemi na buben, rozkradli co se dalo, mezi lidi zanesli jen pozlátko konzumu.
  • dávno víme ,že si prašivé státy teroristické ty dva činžáky v NY podminovali sami,potřebovali záminku a taky veřejnou podporu na válku,jakože proti teroristům,doopravdy potřebovali svrhnout režimy které s nimi nespolupracovali,tyto americké zrůdy se neštítí ničeho,ani obětovat svoje lidi,konec konců o ty jim nikdy nešlo
  • bude sexík ? co vy na to kucíííí ?? *14*
    • jdu náhodou kolem a nedá mi se nezeptat, mohu se přidat ?? *14*
      • máte dost vy sovětské bukvice *11*
  • Makak
    Osobností roku 2015 je český prezident: Volili by jej nejen Češi. Politiky podrží „černá Angela“ a Bílý dům. Bude třeba vyměnit veřejnost. Stane se Miloš Zeman národním lídrem? http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2153-osobnosti-roku-2015-je-cesky-prezident-volili-by-jej-nejen-cesi-politiky-podrzi-cerna-angela-a-bily-dum-bude-treba-vymenit-verejnost-stane-se-milos-zeman-narodnim-lidrem.htm
    ...A pak cituje typické reakce občanů na Zemana (v tomto případě německých, ale u anglických a v dalších zemích to bylo zhruba totéž):
    Dokážu si na 100 % procent představit Česko jako novou vlast. Sympatičtí lidé. Kromě „ahoi“, „piwo“ a „zmrzlina“ neumím, bohužel česky. Úkol navíc.
    Zeman si nenechá jako Gauck (spolkový prezident) a Merkelová vymývat mozek transatlantickými tajnými lóžemi a elitářskými myšlenkovými fabrikami jako „Atlantik-Brücke“. Zjevně si uvědomuje, že invaze (migrantů) je vyhlášením války národní státnosti a svobodě Evropy.
    Takové starostlivé politiky lze Čechům jen závidět.
    Smekám před českým prezidentem (… ). Tento projev by se měl vysílat ve zpravodajství v celém Německu.
    Lidé, mějte trpělivost! Také brzy dostaneme nějakého „Zemana“. Předtím bude ale zlá „občanská válka“.
    Hezké, že je Česko v EU. EU je třeba vidět v zásadě pozitivně, její rozpuštění není řešení. EU musí být akutně demokratizována.
    Pane Zemane, zůstaňte tvrdý a ignorujte, co říká Merkelová. Pomozte zachránit naši evropskou kulturu! Mnoho díků z německé strany!
    Kdybych pracoval v ZDF (německá veřejnoprávní televize), vyměnil bych kazety. Namísto Gaucka projev Zemana. - Českému prezidentovi by měl být dodatečně předán úřad německého spolkového kancléře. Češi jsou pilný, chytrý národ a určitě přínos pro naši churavějící „DDR 2.0“ (NDR). - Už jsou Cameron a Hollande na cestě do Mnichova, aby se setkali s Merkelovou (zjevná narážka na Hitlera a Mnichovskou dohodu ze září 1938)? - To je státník. Závidím Čechům, protože nám Němcům vládnou šílenci.“ „Hlava státu, jakou by si člověk představoval. Merkelová musí pryč!“
    • jsi má hvězda v této prašivé době, kdy skomírající EU už Ruský ekonomický zázrak nedožene

      vivat Novorusko
      • dearputin.com

        mrkni na toto, bude ti líp *3*
        • díky *14*
    • miluji tě zlý trolle, jsi můj guru *14* *14* *14*
    • http://www.independent.co.uk/news/world/europe/refugees-coming-to-europe-an-organised-invasion-says-czech-president-a6787286.html
  • Na každým šprochu pravdy trochu tak si nenechme nakecat hlouposti vždy to někomu prospívá a ten je za bukem. *11*
  • Co USA vládnoucí parchanti a CIA činí, to činí pro blaho miliardářů USA na úkor zemí celého světa. Proto také nejhorší terorismus pochází z USA. Ostatní teroristické organizace na světě jsou jen špatnými učni.
    • brilantní

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit