Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasně chudák miliardář dotační čerpač Babiš nemůže sehnat lidi co mu budou dělat v jeho firmách za minimální mzdu *11* *12* *16* ještě bude muset kleknout na spoustu firem než bude nezaměstnaných dostatek...
  • Největší problém Česka je, že máme málo velkých finálních výrobků. Děláme pouze na komponentech převážně pro Německo, na kterých je malá přidaná hodnota a tím i nízká produktivita. Pokud nebudeme dělat velké finální výrobky s velkou přidanou hodnotou a produktivitou práce, nikdy nebudeme mít takové platy jako v Německu nebo Rakousku.
    • Největší problém je stále pozůstatek vyžrané země od komunistů ve které se zahraniční kapitál rozhod pokračovat a jeden čobolák ničí malé samostatné lidi aby neměl konkurenci.
  • je, že tady různé pochybné firmy, spíš partičky darebáků navážejí chátru z Rumunska. Rumun přijede z domáci džungle. Nekultivovaný otrhaný páchnoucí a zbídačelý. Vydává to skřeky a posuňky. Žere to rukama. Začlenit se to snaží tím, že to napadá naše holky a lidi na ulicích. Ale takovou chátru potřebujeme primárně vyčlenit. Slovem vykopat tam odkud to nalezlo. Tady není vůle převychovávat stepní drbana. Ty mohou vyvézt na kraj Afriky a volně vypustit.
    • Jsi pako. Od kdy jsou v Rumunsku stepi? Od kdy se Rumunsko nachází v Africe? Od kdy je v Rumunsku džungle? Rumunsko je civilizovaná evropská země, člen EU. Problém je ten, že jsou Rumuni ochotni u nás pracovat za stávající mzdy a netlačí na zvyšování mzdy prostřednictvím odborů. Tím jsou pro zaměstnavatele velice zajímaví. A netýká se to jen Rumunů
    • alicia1
      U nas ve Vodnanech zadny takovy problem s Rumunskymi brigadniky neni. Co rikal soudruh Lenin? Ucit se ucit se ucit se. Tady soudruh Babis rika, makat makat makat, bude lip. Tady na zadne napadani holek neni cas, az bude lip nas budou omakavat.
    • Přesně tak. To je jako ta černá chátra ze Slovenska. Kdy jdu po městě, postávají před nálevnami a hernami.
  • je Hmm drží listek *1* *1*
  • Náš problém je nevyvážené školství.
  • florian
    Nové pracovníky potřebuje stavebnictví,lesnictví a jiní.Brát vybíravě! Tisíců zájemců z Ukrajiny dá možnost výběru.Jen být výbíraví a a rychlí!! Jít do toho s rozhodností a bez váhavosti.Pro zmýlení máme možnost vyhoštění.
  • florian
    Brát a vybírat! Je potřeba,tak neváhat. Být rozhodný,rychlý,Změnit podmínky,aby byly optimální,
  • A. Babiš jen karikuje sám sebe. V r. 2014 obdržel materiál o nadměrném zdanění rodin a nic s tím neudělal (sociologie.netstranky.cz/dite-a-ministerstvo-strachu.html). Babiš jen pokračuje ve šlépějích V. Klause. Také nás automaticky připraví o 30 000 novorozenců ročně, díky nadměrnému zdanění platů rodičů vychovávajících děti. S časovým odstupem 20 let zas někdo z politiků bude žehrat na Babiše, A. Schillerovou a jim podobné s tím, že nejsou lidi na práci. Ekonomové-politici dělají od 1. 1. 1993 přesný opak toho, co udělal G. Husák v 70. letech minulého století. Díky Husákovým dětem se máme dnes relativně dobře. Díky Klausovým ne-dětem (schází 1/3 nové populace, více než jeden milion dětí), padne celý slavný vyspělý sociální stát na ústa nejpozději v letech 2038 - 44, kdy budou odcházet do důchodu početné ročníky. Díky Babišovým ne-dětem se z toho nevzpamatujeme ani za dvě generace.
    • tak se podívej jak se množí cikáni. Jak tasemnice. Dělením. Produkuje to nevzdělatelné nevychovatelné holomky kteří jsou jen přítěží systému. Jak by tady všude mohlo být krásně kdybychom nemuseli živit hordy líných parazitů co nyní dokonce pochtívají památník.Od kdy má parazit , dlouholetý a certifikovaný - nárok na nějaký památník?Takže ono je to bohužel nastaveno tak akorát. Jinak by nás tady ta banda sežhrala - jako Otesánek Koblížka.
  • No tak že bude líp?Kdepak to dělnické třídě soudruh Bureš nedopřeje , to radši devalvace koruny a dovoz zahraníčních pracovníků.Potírat agentury? ale kde že ,tady musí být výroba jednoduchá a monotoní a pak ji zvládnou i pracovníci co se mezi sebou ani nedomluví a každý kus znamená pro čoboláckýho ganstera přínos a co bude s naší zemičkou ho nezajímá.Máte co jste chtěli a na platy zapomente a jestli se Vám to nelíbí můžete emigrovat zejména lidi nad 50 a ženy s 2 a více dětmi,protože v tomhle kapitalismu pro Vás není místo.Jo a kdyby jste se náhodou vrátili v 85 tak ještě 5 let na sekačce v parku dle kkokkotta Pilného.Neb dle Asociace Nenažranců z Očka je dobrá země kde všichni dělají na jednoho nenažranýho čoboláka a bez důchodců a dětí neb ty nejsou produktivní a nemůžou vydělat na daně které rozkrade pár swiněk pod dohledem Bureše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit