Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-usa-prvni-demokraticky-kongresman-vyzval-bidena-at-vzda-boj-o-bily-dum-255096

    tohle říkám taky už dlouho, že moc nechápu Demokraty, že nepostavili Michelle Obamovou.. jedině, že tedy ona nechce..

    • a je to taky jediné řešení, pokud chtějí měnit kandidáta do voleb, protože ten už nebude mít čas se promovat. Musí být známým, čitelným pro celou Ameriku.

      • 🤣 🙈👿

      • Je to příšerná situace a nevím, jak k tomu mohlo dojít,“ dodala.

        zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/krimi-sebevrazda-zaka-propirana-sikana-odchod-velke-casti-ucitelu-zakladka-v-brne-se-zmita-v-problemech-40478773

        mamince bych vzkázal, že k tomu mohlo dojít, protože INKLUZE.. nechápu, proč ji kolega Bek už dávno nezrušil. Tohle se děje na vícero školách v republice, ministerstvo školství už o tomhle trendu má více jak rok data, přesto to neřeší.. Inkluzivní stahují ty, se kterými by šlo normálně pracovat..
        to, co se kdy kázeňsky řešilo na zvláštních školách, to se nyní přesunulo do těch základních. Kdo to nečekal??

  • vanhorne

    Thomas Paine to popsal jasne a strucne bez tisicistrankovych advokatskych nesrozumitelnych zblebtu. "In America the law is king". Jinymi slovy, nikdo by se nemel povysovat nad zakon, ani kralove ani presidenti. Trumpovi se to nelibi, protoze si mysli, ze je neco daleko vic nez obycejny smrtelnik. Dva jesitni dedci a oba stejne neschopni, kteri se hadaji kteremu z nich se podari dostat USA do jeste vetsich sracek. Jsou oba tak zaslepeni svym osobnim soubojem, ze nevidi toho tretiho, ktery jen ceka na prilezitost.🙃

    • KIMCID

      Ten třetí?

      • vanhorne

        Chinaman.

  • Asi by to chtělo přečíst si Ústavu USA, co se tam píše o trestní odpovědnosti presidenty po dobu výkonu mandátu. 
    Takové počtení najdeme i u nás. 

  • mun.go

    Ústava ČRHlava třetí - Moc výkonná - Prezident republiky - Článek 54

    (1) Prezident republiky je hlavou státu.

    (2) Prezident republiky je volen v přímých volbách.

    (3) Prezident republiky není z výkonu své funkce odpovědný.

    Článek 55

    Prezident republiky se ujímá úřadu složením slibu. Volební období prezidenta republiky trvá pět let a začíná dnem složení slibu.

    • A bývalý hradní si přidal ještě - prezident republiky si může vyložit ústavu po svém , tedy tak, jak se mu to hodíba je mu jedno, že protiústavně...

    • Fazolko popletená s poučovací diagnózou učitel: V článku šlo o Trumpa, ne o ČR (mimochodem jsou v Ústavě ČR stanoveny případy trestní odpovědnosti i pro prezidenta ČR - například vlastizrada, špionáž)... Zkus tu zenovou mysl: Kýbl pozinkovaný připojený na fázi atd... Nebo nyní prázdniny prožívej zatažený do bažin nebo alespoň do nějaké slatě. Houby, jahody, šťovík... Každý pátý den hladovka, a rozhodně bez internetu ! Abys lidem neškodil a nešířil demagogie, neúplné info ap. Že ses zase nezapomněl urazit, co ? Koukni do zrcadla na ty vyvalenější psychobulvičky.

  • Kdyby americké soudy za něco Trumpa odsoudily a on byl zvolen za prezidenta, musely by řešit nepříjemnou a asi i paradoxní právní situaci, jak jej dostat z vězení, ze kterého mimochodem může také prezidentovat. Asi ne tak dokonale... Zahraniční návštěvy by místo do Oválné pracovny šly pěkně do vězení. Recepce by nebyly tak dokonalé a prezidentská ochranka by byla na prášky. Asi i vedení věznice. Snad by si to užívali novináři a Trumpovi protivníci.

  • josef.chmela

    Vždyť je úplně jedno kdo bude dělat USA teroristům prezidenta. Terorista zůstane vždy teroristou a imperialistou. USA terorista má přeci zájmy po celém světě a strašně se zlobí když mu je chce někdo omezovat.

    • 1+1 = ?

      To bude jistě i jedno, jestli jste na světě, nebo ne.

      • josef.chmela

        Ano, je to jedno. Na jednotlivci nikomu nikdy nezáleželo. Zabiješ 3 lidi, jsi masový vrah. Zabiješ jich miliony, jsi dobyvatel.

        • Alespoň že jste tedy přiznal, že na vás jako na jednotlivci nezáleží... ale mělo by na každém záležet. Vždy se tvrdilo, že lidé jsou tím nejcennějším.

  • To celé je třeba okořenit.. Posypat práškem z pestřece bradavičnatého, hřiba peprného, outnovky pestré a čechratky černohuňaté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit