Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blbě jen žvaníte pánové, mnoho a mnoho podnikavců jezdí mnohem více a pokud se chytí příde o ŘP a dostane pokutu, to že přestupky i policistů jsou řešeny odebráním řidičáku to platí již nejméně 5 let, zavedl to t.č. Gros společně s bývalým náměstkem, který sám později za nehodu odstoupil z místa, jenže policista je ještě navíc řešen kázeňskys daleko větší sazbou v procentech z platu, v návaznosti na přestupkové řízení. Nějaké zametání pod koberec ( u Vás kecalů oblíbený výraz), zde neplatí a nelze uplatnit, neboť je vše řešeno v návaznosti. Sám jsem tímto prošel kdysi za překročení rychlosti v obci o 19 km/h. Velice pochybuji, že by byly v tomto případě nějaké levárny neboť čím vyšší postavení tím jseš velice moc vidět a chyba se u podřízenými nezapomíná, zejména výsledek tomu věřte a zbytečně blbě netlachejte.
  • Co k tomu dodat. Býval soudruh policejní ředitel se stále cítí být nadčlověkem, pro kterého zákony neplatí. Přece nějaké omezení rychlosti je pro obyčejný plebs, aby mu mohli cajti dávat pokuty, domnívá se asi soudruh bývalý. A teď se asi diví, že je to jinak.
  • Že by teprve za této vlády začalo platit "padni komu padni" ? nepovede se mafiji vývoj zvrátit uvedením země do ještě většího chaosu ? Že by 5 kolona již neměla patřičnou sílu ?
    • Jaký "padni komu padni" , má bobky, aby jej policejní ředitel neodvolal, tak si nasypal popel na hlavu. Oni stejjně všude dovezou, tak o co jde o nic. Za půl roku má řidičák zpátky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit