Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ok, sama sice iPhone mám, ale toto mi přijde takové dětinské. Mně třeba u iPhone moc vyhovuje to, jak je na něm všechno jednoduché a přehledné. Teď mám například iPhone 11 Pro a u toho obzvlášť díky tomu velkému displeji. Ten je fakt parádní. Jiný telefon bych už asi nechtěla. 

    • Souhlasím s vámi. Já mám iPhone a teď nově Apple Watch. Obojí jsem ale kupovala z druhé ruky, takže jsem za to moc peněz nedala. Zvlášť ty Apple Watch byly dost levné. Může za to i to, že byly bez toho původního řemínku. Musela jsem si sehnat jiný. Teď mám milánský tah a s tím hodinky vypadají ještě lépe než s tím originálním. 

  • milacekpublika

    Asi by mě nikdy nenapadlo poměřovat se s někým na základě hmotných statků. Na druhou se ale nedá upřít produktům od Apple jistá kvalita a společenské výhody, které se s nimi nesou. Ostatně do značky a do tohohle budování exkluzivity dal Steve Jobs celý život, tak je dobře, že takto fungují. Já si nedávno taky objednal Apple Watch. Teď to chce ještě ochranné tvrzené sklo Apple Watch a bude to komplet. Přeci jenom si nechci poničit ani poškrábat takhle drahé hodinky. ;-) 

  • A když ho máš jsi blb,tak si vyber.
  • iPhone je jen reklamní bublina úplně k h...... *8*
  • iPhone - kdo ho chce nebo potřebuje, ať si ho pořídí. Já ani nepořádně nevím jak vypadá, k čemu pořádně je a ani jak by mi vlastně prospěl. Já nějak necítím potřebu iPhone mít, držet ho v ruce či ho vlastnit. Taková IT hračička. To co skutečně z oblasti IT potřebuji to již dávno mám a nebo už mám objednané a pujdu to koupit. Ale iPhone? Kdybych to vyhrál, tak to snad daruji nějakému většímu dítěti na hraní.
  • Pravdou zůstává že článek je poplatný době. Máme majetek (mobily,iphony, plazmy) ale přicházíme o další "životní potřeby". Ono bydlení bylo tenkrátlevnější než dnes, práce byla v místě bydliště, kolikrát uměle vytvořená. Teď vznikají jen úřady pro politické odpadlíky a lidem říkají, že mobily je uspokojí.
  • Byly doby, kdy rozum stál u zrodu technického pokroku. Obávám se, že nastala doba, kdy technický pokrok válcuje poslední zbytky zdravého rozumu. Možná by neuškodilo trochu ubrat plyn a zase zapojit starý , leč osvědčený mozek. Mohlo by se totiž stát, že nás za nýmandy začnou považovat i naše poslední modely iPadů. *3*
  • Ach jo. Jak v tom filmu "Sedím na konári (bez Ipadu ) a je mi dobre. *11*
  • Lidé se poměřují majetkem už od společnosti prvobytně pospolné a tak je to po tisíceletí
  • Myslim si, že neni tak špatně a ano mohlo by být i hůř ale pořád mají lidi co do huby a to co vidíme okolo jak to všechno krachuje je stejně jenom známka lidský nenažranosti, za většinu problémů si stejně můžeme sami a ano asi nějaká krize je ale, že by se nás přímo dotýkala? Jdu si pro chleba jím ho, potřebuji ho a je mi jedno jestli stojí 20 nebo 30Kč to samé s čímkoliv jiným ...přijdete domů a je tam teplo známka toho, že topíte a máte na topení teče Vám teplá voda? teče! tak jakýpak remcy...až to bude tak, že teplo a voda bude jen pro vyvolené pak bude krize.
    • Jo, takže máme podle tebe držet hubu a krok a nechat se zhuntovat až do totální likvidace. Asi jako ten človíček, co v N.Yorku spadl ze 110 poschodí mrakodrapu a jak padal, tak v každém poschodí, které minul říkal: "Zatím je to dobrý, zatím je to dobrý"...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit