Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zeman je Bůh
  • Volby mne nezajímají a vím že vyhraje Zeman, proto nic takového nesleduji.
  • Něco zde přidám taky do placu. Prosím,mám za to, že dnešní večer mistr slova Zeman, dost decentně upozornil redaktorku na skutečné probírání drbů, které se probírají do současnosti.O zásadní věci prostě nebyl zájem. Rovněž si myslím, že Zeman doslova utřel tu herečku, která chtěla být zajímavá a mám za to, že si dobře naběhla. Rovněž tak velmi dobře vysvětlil svá minulá vyjádření k okolnostem Beneše a jeho dekretů. Zcela pochopitelně.
    A že si oba hrubě uleví? Zase, kdy,kde a jak. Vše s mírou. Vždyť si je oba můžete porovnat s Mečiarem, který doslova fyzicky napadal. A co ten chytrolín Kalousek,když fackuje kluka.Proto,že se mu nelíbil jeho názor? Jak se říká, všeho do času... Jinak obecně vzato,kdo už by měl z toho srabu být na hradě? Asi ten, který udělá o hodně menší zlo....A o tom to je,vážení.
  • mám toho dost,hlavně těch přiblbých keců příznivců starýho monarchy,vžyť už to je trapné jak se prezentují a dělají za sebe úplné blbce moderátoři,herci,lékaři.Rozhodne se v sobotu doufám,že zvítězi rozum a většina národa nebude chtít veta zákonů a Kalouska na koni.
    • Hlavně že ti imponuje ten starý ochlasta a sebestředný hospodský žvanil Zeman-Becher. Taky doufám, že se v sobotu rozhodne kdo dokáže se ctí a noblesou representovat naši zem.
  • V sobotu Zeman doblekotá, i když to s oblibou primitivové vyčítají jeho protikandidátovi...
  • Kdo připouštěl, že "tečka" není zakomplexovaný de*il, si to nyní může vyjasnit.
  • Tak znovu:
    Když se ukázalo, že komunismus je cesta do pekel a zákonitě se blíží jeho konec, založili soudruzi v r. 1984 (nejspíš v souladu s pokyny SSSR a v režii STB a KGB) tzv. Prognostický ústav, aby si udrželi svůj vliv i po nezbytné změně politického a ekonomického systému a zajistili sebe a své potomky. Viz:
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Prognostick%C3%BD_%C3%BAstav
    Kdy komunismus padnul, byl jeden z nejvíce proradných, bezskrupulózních, necitelných gaunerů, agent StB (a nejspíš i KGB), všehoschopný psychopat soudruh Klaus pověřen vytvořením tzv. "občanského fóra“, které vyústilo ve vznik tzv. pravicové "občanské demokratické strany“. Stejně egocentrický hospodský žvanil, opilec a bavič soudruh Zeman dostal za úkol vytvořit zdánlivě opoziční levicovou "sociálně demokratickou stranu“. Křesťansky smýšlejícího a odpouštějícího Havla soudruzi přesvědčili, že je třeba "nebýt jako oni", aby tak unikli spravedlivému trestu a mohli začít realizovat svůj plán. A jelo se dál. Rychle byla zahájena tzv. "privatizace" a aby občánkové nereptali a nabyli dojmu, že i oni se na tom mohou podílet, dostalo se jim pár drobtů v podobě kuponových knížek. Soudruh Klaus hlásal, že je třeba udělat „tlustou čáru za minulostí“ (aby soudruzi nemuseli vracet to, co bylo uloupeno), „zhasínal“ a s celou zločineckou bandou „utíkal před právníky“, aby si "vyvolení" soudruzi mohli „naprivatizovat“ lukrativní majetek dřív, než se pro to vytvoří nějaká pravidla. Samozřejmě přitom nezapomněl na sebe a svou rodinu. A zjevně to probíhalo v jisté koordinaci s Moskvou, která se jistě snažila neztratit ve své osvobozující se kolonii vliv, a za to se mu dostalo za dobré služby i bohaté odměny od Lukoilu. A jelo se dál.
    Když občané prokoukli a pokusili se zbavit Klause moci a ODS kmotrů a přetvořit ODS na skutečně demokratickou stranu („sarajevský atentát“), dohodl se Klaus se svým komplicem z „opoziční“ ČSSD, křivákem, ožralou a hulvátem Zemanem a v tzv. „opoziční smlouvě“ si drze rozdělili moc. Viz: http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts A jelo se dál.
    Pomocí intrik, vyhrožování a podvodů byl Klaus podruhé dosazen na post presidenta a díky svým kumpánům (Langr, Vesecká, Rampula, agent StB Jakl…) a zkorumpované justici se mu dařilo úspěšně zdržovat a zametat privatizační a postprivatizační lumpárny. A jelo se dál.
    Když se jeho čas nachýlil, zneužil (předtím účelově) znetvořené Ústavy, jež ho činí neodpovědným a beztrestným za své činy, a vyhlásil amnestii pro všechny privatizační, postprivatizační a ostatní zločince, jejichž stíhání se dosud nepodařilo zastavit. Za tím účelem použil svého poskoka Nečase v roli užitečného idiota. Nečasovi přitom zjevně dělal užitečného idiota ministr spravedlnosti Blažek, který byl účelově dosazen po rychlém výhazovu ministra Pospíšila, který by zjevně těm lumpárnám bránil. A jelo se dál.
    Před svým nutným odchodem z postu prezidenta se Klaus snaží prosadit na hrad svého komplice Zemana a doufá, že s jeho pomocí se mu podaří dokonat, co si předsevzal: Nečas jako viník za zákeřné podepsání amnestie za zády vlády a užitečný idiiot splnivší svůj účel bude odstaven (za „dobré služby“ se mu dostane patřičné odměny v podobě teplého místa), Klaus se vedere do čela ODS, aby „napravil“ její reputaci poškozenou mimo jiné amnestií, kterou přece podepsal Nečas, který je odpovědný, zatímco Klaus přece „nevěděl“ a byl veden „humanistickým“ cítěním. Klaus „obnoví“ jeho předchůdci poškozenou reputaci ODS a nechá padnout Nečasovu vládu. Zeman pověří sestavení nové vlády Klause jakožto předsedu „obnovené“ ODS. A bude to scénář ne nepodobný jako v Rusku s Putinem a Medvěděvem.
    Spiklenečtí gauneři Klaus a Zeman: http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts
    A jak Klaus v souvislosti s amnestií prohlásil: „POJEDE SE DÁL!“
    • Nenamáhej se troubo, máš vědět že příspěvky o více jak 6 řádcích nikdo nečte, kup si knihu Psychologie pro všední den !!
  • Zeman se na Nově opět zesměšňuje, to nemá chybu.
    • dyt to mas jedno, on na Nove, ty zas tady...
  • Pro zmanipulované pravičáky:

    http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/vlada/VIDEO-Bojovnik-s-korupci-Slusnost-knizete-je-jen-slupka-Tohle-jsem-s-nim-zazil-260450/diskuse - - http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/schwarzenberg-ne-rikaji-i-veterani-ceske-armady/---
    http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Studentka-durazne-varuje-pred-Schwarzenbergem-Je-to-jedna-velka-manipulace-260372 --
    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/jagruv-nejoblibenejsi-politik-milos-zeman/---
    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/schwarzenberg-byl-obchodnim-partnerem-mrazka/---
    http://www.novinky.cz/domaci/291003-svaz-mest-a-obci-se-distancoval-od-podpory-schwarzenberga.html ----ATD.ATD.ATD. *2* *1* *2* *16* *1*
    • zbytecny, jdi radsi k volbam
  • http://www.novinky.cz/domaci/291003-svaz-mest-a-obci-se-distancoval-od-podpory-schwarzenberga.html *2* *1* *2*
    • informace pro starosty : KDO LŽE, TEN I KRADE a Zeman je lhář !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit