Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    tak jak v 50letech ke zdi nebo křeslo ?
  • Rádio Svobodná Evropa v Praze, je jedno špionážní centrum pod vedením CIA, která špehuje i své spojence. Jak se asi chová k nepřátelům. To si domyslete sami. Hnus.
  • Spíš by měli pátrat po ruských špionech. KGBák Púťa tam jistě zaenechal svoje "putínky" když musel z DDR odtáhnout.
  • Flanderka z Putimi zas odhalil špiona ruskýho.
    • Určitě rozmlouval na Bahnhofu s vojáky Bundeswehru, kam jedou a od které jsou jednotky...
  • Zjevně kvůli aféře se dnes podle DPA na německém ministerstvu zahraničí znovu objevil velvyslanec USA v Berlíně John Emerson.

    No a móóóc mu vynadali,že se nechal chytit ! I když USA nemusím tak je přeci jasné,že špiony mají všichni a teť jde o to kdo je lepší! Ono by taky mohlo platit,že když se loď potápi tak krysi
    opouštějí loď a nebo ho prozradil třeba úmyslně někdo za víc peněz?
  • Pořád je toho ještě málo paní Merkelová, abyste si uvědomila, že Německo patří do Evropy ? Nebo se snad něčeho obáváte Vy osobně, že by Američané vytáhli něco na Vás ?
  • USA nás neustále straší Ruskem . Ale to co dělá USA ve světě za podvratnou politiku a vojenské akce je jeden velký Hnus ! Amíci jste hrozná bezcharakterní verbež . Jste to jenom vy kdo přináší smrt a neštěstí na národy světa . Činili jste tak ve své historii vždy a jiní už nebudete dokud se vám svět nepostaví čelem !
  • Naši tzv. přátelé z USA nás prostě dál špehují na telefonu netu i záchodě. Naše EU
    loutky nemají odvahu k protestu. Hlavně nenaštvat pány za mořem.

    Bože EUropo - kam se ztratila tvá dřívější hrdost? neustále někomu jen děláme poskoky.
    Jednou křičíme s SSSR na věčný čas a nyní zase vše z USA je dobré vše z Ruska špatné.
    Zkusme pro změnu být zase jednou samostatní a dělat jen to co je v našem zájmu.
    • Židovstvo ovládající vlády USA, země západní Evropy i třeba naši vládu drží pospolu, ale přitom přísně dodržuje hierarchii uspořádání moci, takže o nějaké samostatnosti nemůže být řeč. Na nejvyšším stupni bohužel stojí USA, západní Evropa včetně mocného Německa jsou pokorní poskoci plnící úkoly USA a my spolu s ostatními státy bývalé východní Evropy už jen ten poslední všemi trpěný odpad, který je postaven vždy před hotovou věc.
      • Ano, ale to nemusí platit na věky ámen, je to na jen a jen na mlčící většině.
    • Hlavně, že tě nešpehují Rusáci. Je jich tady jak nas*ano, v Karlových Varech se pomalu jinak než rusky nedomluvíš. Na to abychom byli "samostatní" jsme příliš malá zemička a navíc se zničenými tradicemi.

      Uvědomme si také, co mohou nabídnout USA, které díky Marshalovu plánu dokázaly v poraženém Německu vytvořit hospodářský zázrak. A co nám tady vytvořil CCCP pomocí Stalinova plánu, to nás bude ještě dlouho trápit.
      • Blbe tečko-Hmm-. USA na válce vydělaly a investovaly do Německa, zatímo SSSR byl po druhé světové válce v troskách a i těžké práce musely dělat ženy, protože mužských v produktivním věku ubylo právě díky válce a to mimořádně. ¨¨

        Takže to je jako kdyby běh na 400 metrů vyhrál šapion USA v plné kondici a s tretrami a za SSSR běžel beznohý , nebo s jednou nohou. Tak se prober - plivajzníku. Srovnáváš nesrovnatelné.

        USA ovšem dnes ukazájí, že jsou o teroristé a diktátoři, co rozdmýchávají všude jen konflikty a to už začíná chápat většina po celém světě a v tom je ta hrůza.
      • Hlupák zůstane celý život hlupákem, ale blbec to vždy někam dotáhne. Vždycky bylo, je, a já se domnívám, že i bude na světě lidí víc hloupých a nevzdělaných, než chytrých a vzdělaných, i když chytrost a vzdělanost nejsou na sobě přímo závislé. Já znám mnoho vzdělaných hlupáků. Člověk, který něco píše, aby se ujistil, že je všechno zná, je s odpuštěním trouba. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit