Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pomalu, ale jistě se vracíme tam, kde jsme byli. Kdo by tomu po revoluci věřil?Chyba je v tom, že západ nezažil komouše a tudíž neumí číst mezi řádky a neví, že každé omezení je jen dalším plátkem salámu.
  • zasahuje celou Německou demokratickou africkou republiku. Dříve na držení huby pečlivě dbala STASI. Panečku to byl pořádek! To se kvalitně držela huba! To byl ten správný ornung! Stýskalo se? Hlupaňa z Berlína přichází s variantou retro. Zas se musí držet huba. Zas se nemůže mluvit a veřejně psát o čemkoliv. Ať žije Merkelhonecker freundchaft!
  • Je vrchol trapárny přenášet právní zodpovědnost za určování právnosti/protiprávnosti ze státu na občany. Tak to vlastně nepotřebujeme soudy, ne? Zrušme je tedy!
    Na jedné straně se stát nesmírně bojí, aby lidi nevzali spravedlnost do vlastních rukou na ulici, a na straně druhé po nich vyžaduje, aby naopak vzali spravedlnost do svých rukou na netu? Úžasná schizofrenie, jasně ukazující na předsmrtné křeče systému...!
  • Je třeba mit pod kontrolou co kdo dělá, co říká a pro jistotu i to, co si skutečně myslí. Němci s tím mají bohaté zkušenosti už z války, ti to zvládnou.
  • Že to jde i jinak, dokazuje podle ministra spravedlnosti společnost Google, která na platformě YouTube maže 90 procent videí, která porušují německé zákony.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    každé video porušuje něčí zákony. Jedno porušuje zákony Německa jiné Ruska další Izraele a další zákony Iránu.

    Navrhuji: SMAŽME VŠECHNO A NEBUDE NIKDE ŽÁDNÝ PROTISTÁTNÍ OBSAH
  • Copak, copak, čmoudi si stěžovali u Merkelgrossmutter?
  • Stalingrad
    Kdo stanoví co je to právo a co je protiprávní ???!!! Je jedno jestli je to v německu,czéchiastaně,v Bruselu.....i Hitler posílal za protiprávní obsah na ke zdi, ve francii i Maximilien Robespierr se Saint-Justem a Couthonem posílali pod gilotinu za protiprávní jednání.....Tedy to co navyhovuje vrchnost je protipávní a za to se bude pokuvat,věšet......Ale to tu již bylo,i za Stalina,za Ksč,za geheime staatspolizei...tak se nám opět dějiny opakují !!!!! Pak tedy není ta vyřvávaná demokracie -- Neexistuje konsensus jak definovat demokracii, přičemž rovnost před zákonem, politická práva a právní stát--ale stále VLÁDNE diktatura ,otroctví,nevolnictví-ŠLECHTY,KAPITALISTŮ A POLITICKÝCH PŘICMRNDOVAČŮ-vlez análistů !!!!!
    • Přesně to říkám. Pokud má mít občan povinnost rozhodovat o právu a protiprávnosti, nepotřebujeme soudy. Budeme si dělat spravedlnost sami.
  • http://aeronet.cz/news/skandal-exkluzivne-zakladni-skola-z-vychodnich-cech-ubytovala-deti-na-skolnim-zajezdu-v-londyne-v-chudinskych-muslimskych-rodinach-rodice-se-o-tom-dozvedeli-az-teprve-z-esemesek-vydesenych-deti/

    *13*
  • dobře to vedete! Kupředu levá, zpátky ni krok. A taková to bývala demokracie. Ovšem po příchodu vtěrek z Afriky je všechno jinak. Vtěrka začíná mít navrch. Může verbálně útočit na domácí, může si v obchodě vzít bez placení, může si svobodně vyvolat potyčku na ulici. Toto všechno ano, ale nesmí se o tom psát! Ještě že u nás je systém nastaven tak, že tady nazýváme věci pravými jmény. A jsme připraveni vtěrkám ukázat, zač je v Pardubicích perník. Kdykoliv!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit