Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč nenapíší jakou barvu pleti ti Češi mají. Jestli to jsou skuteční Češi. Myslím, že to budou nějací političtí azilanti nejspíš z Balánu nebo východu
  • To pak, ale znamená jedno, že v Německu je stále víc zákazníků co fetují, protože na to logicky asi mají a je tam větší "tržní" prostor. Pak je to problém prevence a systému Německa a ne různých zemí a gaunerů co tam to svinstvo z celého světa vozí s tím , že se to hodí na "Česko". My jim taky nepředhazujeme jejich pedofily a jiné "požitkáře" co si jezdí do Česka užít...jako "slušní Němci"
  • Chce to tresty na hrdwelní nebo jako v číně kulkou
  • Když se na území ČR vypije nejvíce piva v Evropě, tak to podle statistik jsou Češi a ve skutečnosti to jsou většinou cizinci , hlavně Němci a Britové.
    Když se na území ČR nejvíce nakrade v obchodech, tak to podle statistik jsou Češi a ve skutečnosti to jsou většinou Nečeši - nepřizpůsobiví s cizinci - Rumuny, Bulhary atd.
    Když se do Německa z ČR propašuje nejvíce drog z okolí, tak to podle statistik jsou Češi a ve skutečnosti to jsou Vietnamci, aby mohli udržovat velkoprádelny peněz.
    Mediální debilizátoři by měli začít studovat češtinu a nepsat takové žvásty.
  • Máte v to Německu taky pěknej bordel. Já jsem byl přesvědčenej, že když vůdce řekne na východ, jde se na východ. Když řekne nefetovat, tak se prostě nefetuje. Halt jako se vším. Bej-vá-va-lo. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit