Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...jo,jo, soudružko Němcová....asi trpíte paranoidní představou, že by Hunové mohli znovu-uplatnit protektorát Čechy a Morava, čímž by tu Vaší asi fašisticko-bolševickou partaj okradli o koryto moci nad národem a vlastí...nakonec však stojí za úvahu, zda-li by nebylo lépe národu a vlasti pod Huny, než pod touhle Vaší asi partajní sebrankou bez svědomí a zábran, na úkor národa a vlasti???....dle mého názoru....
  • Hmm, voni se budou ve Strassburgu nějaké Němcové na něco ptát... *16*
  • Tyto majetky nakradli němcům v pohraničí komouši. měli by jim t o vrátit. Atento prezident Beneš co to byl za bačkora že utekl do exilu. Proč nešel bojovat. jenom se mít dobře. komouši s ním stejně zatočili. chudák advokát.
    • Máš to poplantané. Ještě se musíš hodně učit ty obdivovateli germánů a nácků.
  • Ti modrozločinci lžou jak tiskne! Jsou to nenažrané kreatury, kterým není nic svaté. Hnusný kapitalismus.
  • Němcová, Benešovy dekrety už jste zrevidovali tím, že jste prosadili vrácení majetku církvím zabaveného před rokem 1948. Vy a celá Vaše vláda spolu s poslanci, kteří pro tento dar církvím hlasovali jste obyčejní vlastizrádci a jednou za to půjdete sedět.
  • Němcová si může říkat co chce, ale věřit se jí nedá nic ...
  • Benešovy dekrety jsou už dávno cárem papíru.
  • Klausi,němcová,Nečasi,drábku,hegere,vondro,dobeši a další.,tak jako tak zůstanete navěky vlastizrádci.dvě třetiny české republiky jsou v ohrožení a šmejdi z politických stran už chtějí kupovatod církví pozemky.pověste ty vlastizrádce.klause za privat.podvod a rozdělení republiky,dále za podvodné zákony šité pro lobisty-parazity.-janoušek,rittig,dalík atd.
  • Co to je za oblbovací a chlácholící řeč ? Vždyť Benešovy dekrety se právě církevními restitucemi dokonale prolomily, protože mnohdy např. šlechta z obav proti různým změnám své majetky držela ve společném či kombinovaném vlastnictví právě s církví..např statky a velkostatky, pozemky , lesy, školy, rybníky,lihovary ,pivovary a pod... které byly oboustranně obhospodařované i financované jak církví, tak šlechtou, statkáři i jinými.. a hodně z toho bylo ve společném zájmu i dělení se o všechno, včetně zahraničních majetků, statků i pozemků mimo Evropu avšak s majiteli u nás, kde někteří ze šlechty se kvůli tomu dokonce stali knězi, aby toto ochránili, kde např.pozemek měl statkář či šlechtic a statek na svém pozemku daroval církvi k užívání např. na 100let ..a pod majetkové "smíchaniny a komplikovanosti". Nyní stačí, aby se jen našli dostatečně drzí a silní advokáti a žačali kláct mazaně vypracované požadavky svých "zákazníků" a potomků šlechty i jiných.. na celkové vyrovnání a přinejmenším nějaké částečné náhrady částí tohoto společného a ne vždy čistě jasného majetku s tím, že našemu státu může být z toho ještě velice horko..S těmi majetky a vůbec pozemky,lesy a pod. to v žádném případě není tak jednoduché jak se lidem říká a kouká z toho ještě mnoho problémů na dlouhá léta..Církvi totiž nikdy nic ve skutečnosti nepatřilo. Majetky se získávaly posmrtnými dary, darem od panovníka za postoj církve vůči němu a nebo ve strachu jako úplatek, aby měl od "Vatikánu" na čas pokoj a nebo ne za zcela čisté situace.
    • Oni už díky rozdělením republiky jsou protiprávní a tudíž neplatné, jen vracejte nakradený majetek sudetským Němcům, ti jediní jsou slušní, vychovaní a ohleduplní, zeptejte se Yvony Přenosilové, ta by také byla pro, aby v pohraničí se výlučně mluvilo německy. Ať žije velké Německo, pryč s komunistama a podvodníkama preferujíc se za pravičáky. *16* , *1* .
  • již se stalo. viz LUCERNA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit