Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane to koukáta na naši Mirku, ta to tomu socanovi dala. Vona naša Mirka má na to visoky školi a proto je tou přecedkyni parlamantu.
  • Paní Němcová, jak je možné, že jste nepokárala prezidenta za jeho debilní vměšování se a nabádání k tomu, aby stávkující byli vyhozeni z práce? Tváříte-li se jako spravedlivá, a navážíte se do Štěcha, měla jste to okamžitě udělat.
  • Štěch-Neštěch. Tuto situaci vyhrotila tato evidentně neschopná vláda,která žije v domění,že má patent na domokracii. Korunu všemu dala soudní obsílka. Nečasenko neví,co s tím,tak hrozí vším
    možným. Měl jsi hochu zůstat u tý atomový fyziky. Politika ti dělá zjevné potíže.
    • Já si myslím, že mu dělá potíže vše. I ta jederka. Pokud by to bylo eso v oboru, tak by od toho neodcházel svazáček.
  • Štech se vyškrabal do politiky za odborové peníze a ještě toho mnoho neudělal. To že najednou jaksi fandí jsou jen prospěchářské mimikry.
    Pokud má Němcová obavy je to předčasné, rvačky teprve přijdou. Celá její strana s tátou Tunelem si ještě vyzobe co navařila. Konec konců čtverečkovaný vzduch si zobli všichni prezidenti v životě po Gottwaldovi počínaje. Zápotonda a Novotný za Němců, Svoboda domácí vězení za komoušů, totéž Husák, Havel taky a na Ješitu I. se čeká.
  • Paní Němcová nás nezajímá co chcete vy,my chceme konečně důstojné žítí a práci.Proto podporujeme stávku a nenadávejte odborářům do bossů, konečně někdo dostal odvahu a dává to najevo a my lidi za něma stojíme.
  • slizoun sobotka a banda z opozice,co "by vzdy delala vse lip,nez ti druzi",ale staci si vzpomenout na oranzovou vladu a hned je mi milejsi neschopny necas a jeho parta..slavne ceske odbory a jejich hlavouni jsou spis k smichu nez k placi..ale nedivim se,ze maji takovou podporu,idiotu je tady vsude plno a halekanim v ulicich si budou lecit sve komplexy...tak huraa,zablokujte dopravu,ono se pak vse samo vyresi!! fakt jak v blazinci *11*
    • A ty píšeš za kterého vo-a z ODS, nebo z TOP 09 a nebo podporuješ VV?
    • Bude nejlépe když se vystěhuješ, někam hodně daleko. Tady jsou lidé okrádáni a hlásí se o svá práva.
  • Rozhodně až se národ vyřítí do ulic s" pádným argumentem v ruce",tak se nebude ptát Němcové jestli se jí to líbí,nebo ne.Jestli nějaká strana přes dvacet roků pomáhá rozkrást a zbídačit tuto zemi,tak ztrácí právo si dnes "nějak vyskakovat".
  • Zajímavé, že podobně nekomentovala i Klausův komentář - se stávkujícími bych se rozloučil a jako vláda, premiér a primátor bych jednal razantněji, osobně v tom nevidím žádný rozdíl, jen mi chybí stejně odsuzující komentář páně Němcové a spol
  • Vážení diskutujicí, nezapomínejte že mluvíte s budoucí prezidentkou, tak pozor na slova, modra mafie si vás pamatuje.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Jako vtip je to dobré.Ale to je mnohem pravděpodobnější,že já budu jednou zasloužilým katem,než bychom se tebou uvedeného dočkali.Zapadá dávná sláva odesáků a romantika,ta nežije už.
  • Štěch to má v krvy po svém otci, kovaném komoušovi. V Budějovické Škodovce dělal hovning( to správné slov o nejde odeslat) a vydží mu to asi do důchodu. Jak můžou být vysocí funkcionáři vůbec v nějaké politické straně? Je to nemorální. Vždycky budou nahrávat svojí straně, ale až bude u vesla ČSSD tak budou všicni překvapeni, kam to povedou. Tohle jsou jen řeči, aby se dostali ke korytům
    • Štěcha jsem jednou potkala v Tescu, navoněný, nažehlený s tou jeho konkubínou a synem se tvářil, že přes něj není. Od pohledu arogantní a namyšlený člověk. Takže na co? Na to jeho žvanění? Nikdy se svojí vlastní prací neživil, žije jen z peněz daňových poplatníků a to více než slušně, takže je na čase, aby ho konečně vypráskali a nejlépe do dolů, aby věděl, jak se pracuje a vůbec žije. To jeho žvanění nikoho ještě neuživilo kromě jeho samého. Jak vidno stále se najde horda blbů, kteří takového typy budou považovat za své. Pro mne je to jen povaleč a další příživník přilepený na státní penězovod. Nic víc nic míň.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit