Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když vy na nás bič, tak my referendem z EU a Nato tedy z 4 říše zmizíme pryč.
  • Někdo by jí měl vysvětlit, že může být klidná, že nás muslimové obohacují i bez toho, aby tady žádali o azyl. A že to obohacování nám plně dostačuje
    .

    "Kriminalisté obvinili šestici cizinců, kteří v noci na pondělí podle závěrů vyšetřování znásilnili turistku v hotelovém pokoji v centru Prahy. Soud dnes rozhodne o jejich vzetí do vazby.
    Se všemi šesti cizinci jsme zahájili trestní stíhání pro trestný čin znásilnění a podali jsme podnět na vzetí do vazby o čemž bude dnes rozhodovat soud pro Prahu 1,“ informoval policejní mluvčí Jan Daněk. Soud bude posuzovat vzetí do vazby u každého z mužů zvlášť. Mužům by v případě odsouzení hrozil pobyt ve vězení od dvou do deseti let.

    Podle serveru Novinky.cz je šestice mužů původem z Alžírska a turistka z Irska. Žena se s jedním z mužů seznámila večer v baru a poté s ním odešla na pokoj. Poté muž na pokoj zavolal i dalších pět kamarádů, kteří pak ženu znásilnili."
  • Copa? Postaví multikultimutti Merkel v Praze kulturní dům-mešitu? *14* Jako projev německo -českého solidárního přátelství? Danke mama Merkel, ale tolik solidarity si fakt nezasloužíme!
    U nás opravdu islám nepatří k Česku a jeho úspěchu. Nám stačí už ty německé montovny s českými heftlinky! *16* *12*
  • Ale kdeže, pravěk se nekoná a konat nebude! *14*
    Dotace si partička se společným pomyslným mateřským znaménkem o velikosti kakaové skvrny sebrat nedá, ještě to tak! Padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina! *14*
    Politikům ze Západních a Severských zemí totiž prý chybí v zemích V4 to, nač jsou jejich obyvatelé zvyklí. Na věčný řev pod okny laškujícími černošskými imigranty při ničení výkladů obchodů, převracení kontejnerů a dopravních značek, bití okoloprocházejících zatím ještě původních obyvatel, křik znásilněných a mordovaných dívek a žen, na průvody mosulmanů městy s alegorickými vozy vybavenými tlampači a máváním černých práporů, na jekot tlampačem posíleného muezina z minaretu mešity a tajuplnosti "Stínadel", dnes no-go zón, kde spatřit Vonty sice lze ,ale o dobrých skutcích jejich je již patrno pochybovati. Jsou to již jen bratrstva kočičích pracek. A proto se dobrá duše merkelovic snaží i nás poevropštit těmito novodobými evropskými hodnotami. Stůj co stůj. *14* *14* *14*
  • zubr
    Já bych si docela myslel a dokonce to lze doložit že máme tzv. vládu EU, prezidentem je D. Tusk,ministryní zahraničních věcí je paní F. Mogheriny a předsedou evropské komise je J.C. Juncker,tak nevím o čem chce FDJotka rozhodovat, ať si rozděluje svoje finance, nebo ať se nechá zvolit do Bruselu, taková zbytečná hesla jen dokreslují,kdo skutečně vládne v Evropě a proto mnoho lidí i tzv. V4 má averzi vůči unii,že se rozhoduje jako v Mnichově, o NÁS bez NÁS,zejména v otázkách povinného přijímání migrantů a tím je podmíněno rozdělování dotací z EU,což nám také loni přišel sdělit J.C. Juncker, když tu byl v červnu l.r. a prohlásil do médií,že " u vás se žije tak chudě " my vám přidělíme 600 miliónů eur, ALE musíte poslouchat a povinně přijmout migranty,což nasvědčuje tomu, že někomu něco přerostlo přes hlavu, angláni to pochopili včas a vznikl Brexit, ale ti na to mají, jejich země je jednou z nejvyspělejších ekonomik na světě, ale pro nás by byl czexit skokem do pravěku a možná ještě hloubš! *5*
  • Poté co před pár roky vyzvala Merkelová imigranty k porušení všemožných dohod a smluv (k nelegální činnosti - migraci) má tu drzost se ohánět "principy právního státu"?
    Ta ženská je čím dál víc k blití. A to nerad používám taková slova. :-(
  • Koukam, ze mama Merkel nejak otrnulo...

    Diky ni je cela Evropa zaplavena migranty a ona si dovoli klast nejake podminky...
  • Tak si dej pozor ,aby tě s ní nepřetáhl.To je ještě pořádná česká sukovice ,ne zmetek z EU.
  • Sieg
  • zrovna koncila era kdy nebyly banany a uz se smelo castecne cestovat , jsem odmitl jakesi pozvani na nejakou oziracku , jinak pochopitelne nazvanou , jistym novodobym podnikatelem , narychlo tak nazvanym , poradanou. Sice jsem prisel a ozelel nejaky ten chlast zadarmo ( pro ty tam pozdeji sakra drahy ) a jeste snad neco. Dodnes nelituji.
    Jista paralela s tim kdo nalil par ceskym tupcum nejakou sklenici brecky a ted ji z nich taha po sudech nazpatek me napada dost silne.
  • Co si jako dítko vzpomínám,stejně nám diktoval i "její strýček" velký Áda. A tak se mu to líbilo,že chtěl diktovat celému světu......asi tak jako dnes naši bratři z tý jůesej.....Ona ta pdel eu v podstatě není nic jinýho než třetí,bo dnes již čtvrtá říše.Financovaná z nakradenýho zlata a pokladů Ádou za II.sv.kdy vyvraždili miliony lidí ,který pak demokraticky ukradli bratři eméričani a financovali tzv.Marshallův plán a esekáky zkonstruované atom.bomby a další demokratické "jara".....No a hold již opět potřebují vyvraždit miliony a nakrást další love !!! A také nerostné bohatsví !!! A kde to je ??? Na sibiři,tak je demokraticky potřeba štvát a štát ....jako hnědokošiláči !!!
  • To vůbec nevadí. Přece EU je skvělý spolek. Musíme si vážit toho, že nám dnes budou velké státy EU, hlavně Německo, diktovat, co máme dělat. Hlavně Německo bychom měli vychvalovat a vzývat do nebes. Nevadí, že nás už ve dvou světových válkách chtěli vyhubit a dnes nám sem posílají přes velkoobchody druhořadé zboží a na oplátku si berou prvořadé zisky. V tom právě tkví demokracie. Musíme být s Německem solidární v imigrační krizi. Rozesrali si to, natahali verbeš a teď neví, co s ní. Tak bychom z velké lásky k Velkoněmecké říši mohli toto břímě trochu zmírnit tím, že jich tady budeme živit. Oni jsou totiž přínosem pro naši společnost. Pokud tu nebou naši lidé chtít pracovat, tak imigranti je zastanou protože ti by se v práci přetrhli....jen aby nemuseli makat. Nemusíme už totiž dodržovat ty české tradice a zvyky. Můžeme tu postavit mešity a bude to alespoň pestřejší. A určitě máme dnes v naší zemi nějaké problémy. Jenže za ty může Rusko. A pokud to není někomu jasné ještě, paní Němcová s panem Kalouskem vám to objasní.
    Vivat Merkel.
    ......Čert aby ji konečně vzal!!!
  • Na nás žádný bič neplatí. My máme prasedenta a ten má hůl. *1*
  • finančního nacionalismu. Zalíbilo se jim vykřikovat na okolní státy co je a co není v pořádku. Ta z Berlína si musí především uvědomit že ONA není EU. DDR už navždy bude zemí podlých skopčáků a hitlerových pohrobků.Ale zejména nelze poučovat okolní státy o tom co je a není morální. Měsíce už platí v DDR zákon, že nelze napsat křivého slova o africkém přivandrovalcovi. Pokud islámský darebák něco provede, prochází taková informace několika filtry - než je vypuštěna. V DDR je to aktualně horší, než když tam špehovala STASI. A toto tady chce rozdávat karty?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit