Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parráda tak už jich mají jen 100000009:-)
  • pokud jsem válečný uprchlík, vezmu za vděk první mírovou zemí na své pouti.Pokud jsem mazaný ekonomický migrant, jdu za nejvyššími dávkami jaké se v EU rozdávají.Bráním se žít na evropské vesnici.Chci do velkého města kde mohu zakládat se svými soukmenovci pouliční bandy.Hoši hoši.A právě toto všechno můžete.Neomezeně.Ale v Africe.Tady nerozdáváte karty.Vaše náprava a ukáznění by EU stála spoustu peněz.A právě pro to, je třeba vám neustále připomínat , že tady nejste žádoucí!Tady vám pšenka rozhodně nepokvete.
    • Ale jo, to vyhošťování už probíhá na plné obrátky. Tedy... zatím pouze na půdě parlamentů a v rovině ,,přípravy na přípravu realizace". Mezitím vznikají další a další humanitární neziskovky, jenž se postupně navěšují na státní dotační cecek a migrantská párty jede dál.
      Podle hlasů z Bruselu mělo dojít k výraznému snížení ,,přílivu uprchlíků". Hups, Hjůstne, asi něco špatně neboť zrovna v Neděli dorazilo k řeckým břehům v jeden den na 8.000 migrantů. Vědí oni vůbec, že je zima a migrační vlna se měla zastavit? Vždyť to říkali v Bruselu, tak to musí být pravda!
      Ale situace se brzy zklidní. Určitě, protože švédská ministrině (nevím už čeho) prohlásila, že Švédsko už je plné a další migranty nemůže přijímat. A každému průměrně inteligentnímu člověku musí být jasné, že když něco takového prohlásí jakýkoliv ministr, tak se zcela automaticky zastaví ze dne na den příliv migrantů. To je logické ne?
      Zdálky by se mohlo myšlení lídrů Evropy přirovnat k mentálním pochodům naivní šestnáctky, jenž se dobrovolně zúčastní konkursu na gang-bang v představě zářné budoucnosti jakožto herečky v ,,The Big Bang Theory". Bohužel, z blízka je naivita euro-lídrů ještě hlubší, surově populistická, arogantně dementní a silně destruktivní.
      Něvěřím tomu, že je v politické vůli současné krize (nejen migrační) zastavit a efektivně řešit. Už kvůli faktu, že si to nepřeje hlavní investor. Plán směřující v NWO je dávno v chodu.
  • Stále mi chybí to, že se tak už děje. Jenže, neděje se nic.
  • A kromě Syřanů, kde budou emigranti z ostatních zemí Afriky a východní Asie?? A jak vůbec zjistí, kdo je Afgánec a kdo jiný? Pouhá vize, už by se Němci i celá EU měli probudit ze svého nekonečně černého snu.
  • Škoda,že ta paní,zřejmě i s celou vládou, mají tak dlouhé vedení.To co dnes prohlašují věděli prizorní občané už před rokem.
    • Před rokem? Tak to přidejte.

      V devadesátých letech se na české rockové scéně objevila skupina Orlík. V jednom z ,,nacionálně zaměřených" textů se zpívalo: ,,abysme se jednou - nedivili a strachem držky nekřivili, na ulici nelezli - radši zůstali někde v krytu...".
      Je to v historii lidstva neustále se opakující příběh se spoustou chybných řešení a závěrů, nyní pod falešnou rouškou ,,vedoucí země světa, humanismu, solidarity" a hlavně - naprosto vymytých mozků. *16*
      Nechápu jakto že tu babu německou nenechali zavřít do léčebny, to už není ani populismus, ani sarkasmus, o vtipnosti nemluvě.
  • Kdyby ta hloupá paní alespoň dokázala nahlas přiznat chybu a omluvit se nejen Němcům, ale celé Evropě.....
    • Jednou přijde doba, kdy budou migranti ,,přidělováni" do jednotlivých domácností - protože jinde prakticky nebude místo... *11*
      • A budou řídit chod domácností-protože valná většina má odborné vzdělání. Tak alespoň tvrdí media...
  • Situace, kdy slova předbíhají mozek. Nejprve zvou, potom vrací. Normálně by bylo nezvat, a když budou chtít dojít, tak pustit, nebo nepustit. Teď emigranty budou vracet na náklady nás všech. Měla by to platit Merklová s Hollandem ze svého a stranických peněz.
  • znám řešení-EU se složí, koupí Mistraly které nechtěla dát Rusku, bude běžence nakládat a odvážet do USA. Koneckonců jsou to USA které celý Irák Afgánistán Sýrii a jiná místa roz..ebaly. Takže běženci mohou utíkat do země toho, kdo jim udělal doma bor...el. Ať se Amerika předvede jaká je to bašta demogracyje, ochránce "lidských práv" a země zaslíbená mlékem strdím a zbraněmi oplývající. Byl by to dokonalý výchovný bumerangový efekt....Americe by se vrátil chlív, který sama vyváží do světa.....
    • Je to sice praštěný nápad, ale jako myšlenku bych to podpořil. Ať si ti, co to zavinili, taky vychutnají svůj zásadní podíl na věci.
      • Ale realita bude jiná. Na 100% by na moři USA a "NATO" vyhodnotilo tohle jako "útok na demokratické hodnoty" a lodím i násilím zabránilo v plavbě k břehům USA. Což jinak v našem případě je "nemyslitelné" a nikdo neprovádí tento obranný manévr.
  • https://www.youtube.com/watch?v=712oMasf11A&feature=youtu.be
    • Perfektní, vtipné, pravdivé a poučné.
    • Moc vtipné a snad i poučné. Tohle si ale naši VIP a bzučící sluníčka jistě nepřehrají.
  • zajímavé bude sledovat, zdali se zpět posílat dají....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit