Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cha, Německo chce, inu chtít může, ale to je tak všechno, chi!
  • Řecko prostě utrácelo jak se dalo, státní zaměstnanci brali šestnáct platů a měli neskutečné výhody. Jak uvedla včera v reportáži 168 hodin Česká televize tak z 3,5 milionů tamních zaměstnaných lidí jich 1,5 milionů pracuje pro státní sektor,

    Je jasné, že tohle nemůže vydržet věčně.

    Řeckých průšvihů je víc a patří mezi ně i pochybné a předražené nákupy stíhaček (podobnost s Gripeny čistě náhodná).
  • Co na to cenzor? Já jsem slušnými slovy napsal svůj názor na jednu osobu, která má zjevně moc dlouhé prsty a cenzor mě bloknul. Nehledě na Ústavu, která censuru zapovídá.
  • vidím že jsi taková ta běžná zdejší vyžírka co nemá co do huby, ale mastí tady jednu moudrost vedle druhé.Jo k půjčování je tam v Řecku nikdo nenutil.Nulové hospodářství nulová struktůra státu.Peníze si rozdali na důchodech a ve státní zprávě.Nějak bylo nějak bude.Nyní by měli opičáci začit splácet.A po vzoru tebe pravé české socky - mlží plácají nesmysly slibují a točí se jak raněná včela.
    • táhni doprdele, jsi blbec, víš to???
      Studuj, čti, pak budeš v obraze!!!!!!!
      Jsi socka i duchem!!!!!!
      • xichte, xichte vidět že se tady sešla kompletní lůza.Bliješ tady skučíš, ale to je tak maximum co můžeš. Platí zdejší klasika - holé zadky mají vždycky nejvíc blbých řečí.Páchneš kontejnerem až sem!
        • co žereš? Kontejner menu již od 0,-? Tvý blitky tě usvědčují!!!!!
  • Washington nade vše preferuje svou vlastní moc, a učiní tedy proti vystoupení Řecka z EU vše možné i nemožné. Řecká dluhová krize končí, protože Mezinárodní měnový fond ovládaný USA už řecké stanovisko ke krizi přijal a vydal zprávu v tom smyslu, že bylo chybou od samého začátku nátlak na Řecko vykonávat.

    Poražení jsou tak zloději, kteří využívali opatření, aby země nutila přenos národního majetku do soukromých rukou. Řecká dluhová krize byla divadelním představením od samého začátku.
  • to by celkem šlo. Už se dost lidí zabývá řeckýma šupákama dost dlouho.Kolikátý víkend už se rokuje a opálenci slibujou plantají hlouposti a zas slibujou.Musí si zvolit svepravné představitele.Ne komedianty kteří mluví každý den v týdnu jinak.Sice na tom nejsme o moc lépe ale tady jsou drženi veřejností jakž takž.Nyní si vzpomínám na Hnoje Kalouska jak v pátek cosi namastil na demo účtenky vystavené v Parlamentu.Takže druhá varianta je, že zažene Evropa dlužníky do moře.Daleko daleko ......
  • *11* *11* *11*








    *8* *11* *11*
  • Rusové se v komunistické éře vůči Litevcům Lotyšům a Estoncům dopustili v Pobaltí zločinu genocidy. Jejím důkazem jsou tato čísla. V roce 1940 před začátkem sovětské okupace žilo v Lotyšsku 75% Lotyšů z celkového počtu obyvatel, v roce 1991 při obnovení nezávislosti pak pouhých 52%. V Estonsku žilo v roce 1940 90% Estonců, v roce 1991 pak už jen 65%.

    Nelze se tomu divit, vždyť výsledkem pouhé roční ruské okupace Litvy, Lotyšska a Estonska v letech 1940-41 bylo ruskými komunisty 170 tisíc zavražděných lidí, což v poměru k počtu obyvatel předčí ztráty Československa za nacistické okupace v letech 1939 – 1945.
    • a také prudký pokles průmyslové výroby i zemědělské produkce. Pobalťanům se za ruské nadvlády razantně snížila životní úroveň, obchody dříve plné zboží začaly být prázdné a objevily se pro socialismus typické fronty. I když za nedostatek zboží v Pobaltí mohly i komunistické špičky z jiných míst Sovětského svazu, které zde skupovaly to, co u nich doma kvůli předchozí komunistické devastaci už nebylo k dostání
  • Washington nařídil, aby Řecku byly navrženy takové podmínky, které budou Řekové schopni přijmout.

    Kdyby totiž Němci skutečně Řeky z EU vypudili, následný řecký obrat směrem k Rusku a s tím související možné řecké hospodářské uzdravení by do hlav Italů, Španělů a možná i samotných Francouzů nasadily myšlenku Řecko následovat.... a toho spojení s Velkým Ruskem se amrdólové bojí jak čert kříže!!!
    • Tak, tak. celé je to vo tomhle: http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1800-recka-kapitulace-a-viklajici-se-kameny-v-jizni-hradbe-nato-dejte-rekum-co-chteji-jen-aby-se-nespojili-s-ruskem-po-ztrate-krymu-vzaly-za-sve-plany-usa-na-ovladnuti-stredomori-a-ted-by-jeste-recko-vylouceno.htm

      *6*
    • Naprosto souhlasím.
  • Nakonec v roce 1991 získaly Litva, Lotyšsko a Estonsko, které dříve odsouhlasila v referendech většina místních obyvatel, nezávislost. Po smutných zkušenostech s ruskou rudou nadvládou, která je ekonomicky zruinovala, se začaly orientovat na Západ. To jim evidentně prospělo. Pobaltí nyní ekonomicky prosperuje, je suverénně nejvyspělejším bývalým postsovětským regionem a prožívá nejlepší období ve své historii. Podle většiny institucí, které zveřejňují žebříčky hrubého domácího produktu na obyvatele, jsou na tom lépe než samotné Rusko. Tak dle údajů Mezinárodního měnového fondu vede Estonsko HDP 20 379 USD na obyvatele, Litva 19 125 USD, Lotyšsko 16 918 USD a Rusko pak 16 736 USD. A vzhledem k tomu, že ruská ekonomika stagnuje, se na tomto pořadí ještě dlouho nic nezmění.
    • ...třeba v Litvě za socialismu si postavili atomovou elektrárnu Ignalia , za kapitalismu ji vypnuli a místo toho , aby postavili novou , tak jim tam natáhli podmořský kabel někde ze Švédska či Finska... *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6*

      ...raději počítám reálné majetky a prasata a dobytek ve chlévech (papání)...
      ...na kecy se můžu vys.at...
      • Přesně tak.
      • Stupidní komunistické kecy tu vedeš ty.

        Pobaltí díky EU zažívá finanční prosperitu jakou nikdy v dobách SSSR nezažilo.
        Rusko pobaltí okupovalo a vydrancovalo na základě dohody s Hitlerem.

        Prázdné pulty v obchodech na konci éry SSSR hovoří vše o bídě zbudované ruskem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit