Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dětem??!?! Vždyť jsou z nich babičky a dědečkové nad hrobem... To dosáhli dohody brzo, tak že to skoro nic nebude stát, protože většina už jich nežije... ještě dvacet pět let a můžeme si uzákonit trest smrti pro všechny funkcionáře předlistopadové KSČ, to bude asi stejně účinné *1* *1* *1*
  • V Německu proběhla stejná komedie jako u nás. Pár hlavních Nacistů bylo posláno
    na smrt ale většina byla i s majetky brzy propuštěna. Armáda podnikatelů bankéřů
    i zločinců která se zapletla s nacistickým režimem tak dožila v pokoji a blahobytu.
    Když už byl někdo stíhán vše se zdržovalo až byl nakonec zločinec moc starý na odsouzení.

    U nás si šel sednout jenom Štepán. Jinak nikdo z KSČ ani StB potrestán nebyl. Tento
    dav jednoduše změnil kabát a zatímco jejich strana je podle zákona zločinecká oni
    si vesele hrabou a kradou dál.
    řadě jejich obětí dosud nebyl vrácen ukradený majetek zato kádrům na majetek nikdo nešáhl. Jejich dětičky tak nyní vesele podnikají a žijí v luxusu z nakradeného.
  • Musím říct, že čekali dost dlouho... Umejí si to dobře spočítat. Kolik asi tak procent z těch dětí jich je ještě na živu 1-2%???
  • Jako fór docela dobrý, kolikpak těch "dětí" se toho dožilo? Že nepočkali ještě tak 10 let, pak by je to nestálo nic !!! A za léta utrpení 2500 eur? To si z nich opravdu dělají srandu. Možná německá vláda začne výhledově uvažovat i o zaplacení válečných reparací, které našemu státu dosud neuhradila.(dnes tady "našim státům").
  • budou odškodněny oběti židovské zvěře.
  • To je fofr, po tolika letech výsledek a ještě docela chuďoučký, 2.500 eur, většina už se toho ani nedožila - ukázka, jak i těch rádoby vyspělých demokratických státech je spravedlnost něco tak okrajového, že to nestojí ani za řeč. Takže naši šmejdi se chovají přesně podle těchto "demokratických "pravidel. Demokracie - svoboda je ubohá stoletá třesoucí se stařenka, kolozubá, sotva dýchá, všichni s ním cloumají dle potřeby na všechny strany, r takže není divu, že dle průzkumu mladí Číňané už o tuto demokracii nejeví valný zájem a jsou spokojeni, jak to u nich je. U nás při každých volbách pracně hledáme menší zlo a to většinou mezi morem a cholerou. Zdraví nám nenabídnou nikdy. Šmejdi všech barev velikostí se rozlezli po republice a i po světě a není kam sáhnout. Ukrajina je toho zářným příkladem, místo aby Ukrajinci se snažili si zvolit rozumného generála Rubova do čela státu, tak místo jednoho šmejda zlodějského Janukovyče a spol . volí dalšího giga šmejda a vora v zakoně na přání USSá - Porošenka a spol.
    • Po téměř 70ti letech to je tedy rychlost. Německá dokonalost a kdo odškodní ty, co je USSá humanitárně bombardovala a pozabíjela v Srbsku a v celé Jugoslávii, když tam rozpoutaly válku , a ty na Ukrajině upálené v Oděse a povražděné na východě, ty, co pozabíjeli na Blízkém východě - nic? Tomu se říká spravedlnost.
  • Po tolika letech???To je výsměch!!!Kolik jich ještě žije????
  • za to si mužu kupit áj francouzský hole a niektorý áj té oné pampersky či ako sa to vola ako volá...a niektorým prý to budů áj cpát do urny s popolom.....keby ty fašisty maly platit opravdu všétky škody a děsjatky milionov zmařených životů co němci jako národ způsobili,tak prisám vačku éšte dneskaj chodí s holů řiťů boga jego....a né,že by zakládaly novů říšu EU....
  • to je teda ostuda, ze az ted a tak malo, pokud bych byla jednim z tech starousku, tak by to asi odmitla, prijde mi to jako vysmech
  • Kdo odškodní palestinsky oběti zfanatizovanych židonacistů v okupované Palestině ?

    Nacistická židozvěř má na svědomí životy a utrpení statisíců Palestinců ! !

    ADOLF HITLER je proti židonacistickymu dobytkovi NETENJAHUOVI neškodný břídil !

    ŽIDONACISMUS překonává brutalitou NACISMUS §§
    • Přídej Židonacisty -vory v zakoně na Ukrajině za podpory USRAELE - Porošenka -Wetzmana, Kolomojského, Achmetova a spol. Mají co platit za to co způsobili na východě UKrajiny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit