Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve španělsku je to 2500 pracovních míst:
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/06/08/anti-russland-koalition-sucht-gruende-fuer-neue-sanktionen/
    Polsko přišlo o export zeleniny za 430 milionů dolarů.
    http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/sanktionen-russland-verbietet-einfuhr-von-obst-und-gemuese-aus-polen-a-983615.html
    Ruská inflace a deficit:
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/12/27/russland-krise-deutschland-zahlt-weltweit-den-hoechsten-preis/
    AKORÁT JSEM NIKDE NENAŠEL NIC CO BY NASVĚDČOVALO ŽE SE TENTO ČLÁNEK ZAKLÁDÁ NA PRAVDĚ. TAK BYCH CHTĚL POPROSTI PÁNY REDAKTORY ZDA LI UVEDOU ZDROJ..... *1* *1* *1* *1*
    • 150 000 němců x 80 000 měsíčně x 12 měsíců x 1,46 na odvody = 201 miliard jen na mzdách
      Německý export do ČR je 60 miliard.
      Tak jak může klesnout pod úroveň ČR ? Oni pro rusy dělaj bez materiálu energií a za 20 tisíc měsíčně *1* *1* *1*
  • Německo se sankcemi silně spletlo. Nebo je ti dobří zaoceánští našeptávači něčím drží v šachu? *6*
  • Za prvé Rusové v roce 1968 ztratili kredit, který nezpochybnitelně měli po osvobození v roce 1945. Český národ je ve své velké většině nenáviděl jako okupanty a dával jim to najevo, jak, kdy a kde jen mohl. Markantní to bývalo na mistrovstvích světa v hokejích, kdy sovětská sborná bývala masově vypískávána, jako například při předávání cen v roce 1985. Sám si pamatuji, jak čeští diváci neznajíce anglického jazyka povzbuzovali v tom samém roce hokejové mužstvo Spojených států Amerických v zápase se Sovětským svazem mohutným úsměvným skandováním USA a nikoliv správným jú es ej.
  • Německo bude silně v průšvihu. Inu, na každou svini se vaří voda..
  • Východní Německo nestačilo na svého souseda ve všech oblastech a prudký rozvoj Adenauerovy Spolkové republiky Německo dokázal, že východoněmečtí komunisté nedokážou svým lidem zajistit tak dobrou životní úroveň, jako ti proklínání kapitalisté na Západě.
  • Trole, krádež nicku se trestá. Tys musel být stranický hovedo, ale pořádný, viď?! *12* *16* *12*
  • Zemanova pravá ruka Miroslav Šlouf se evidentně stýkala s Krejčířem a Mrázkem, kteří byli právem považováni za nekorunované krále organizovaného zločinu v České republice. Bylo to za éry premiéra Zemana, kdy masivní korupce dostala zelenou.

    Namátkou chystaný nákup gripenů, o kterém i Jan Kavan s krycím jménem KATO nevědomky přiznal, že tato zakázka je silně zmanipulovaná a úplatků je kolem nich víc, než je zdrávo. Dále je to již pověstný pokus postavit asi osmdesátikilometrový úsek dálnice D47 mezi Lipníkem nad Bečvou a Ostravou za 147 miliard korun, kterému Miloš Zeman požehnal. Naštěstí se tento megatunel nepovedl.
  • No, u nás ve firmě máme nějaká ta podřadná místa k mání. Ale, musí se naučit česky a makat jako my, jinak...
  • Správně Řekové, vy lidičky zlatí
    • Nehul to svinstvo, o Řecích je článek jinde. *14*
  • Nicméně je důležité si připomínat, že Rusko je ve skutečnosti stát ovládaný mafií, která se nezastaví před ničím. A je na to je třeba myslet i v případě angažování ruských firem v České republice. Britský žurnalista Edward Lucas uvedl, že prakticky všechny velké ruské státní společnosti jsou řízeny organizovaným zločinem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit