Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na ekonomiku Německa začne mít negativní vliv to až Rusko se začne od světa izolovat a prosazovat,že je pro Ruskko nejrozumnější si vše potřebné vyrábět samo a surovinové a nerostné bohatství pošetřit pro další generace Rusů.Uvedený trend je pro Rusko nejrozumnější..Západ ukázal,že jak může Rusku škodit ,ta mu škodí.Uvedené značně Západu sníží odbyt výrobků a zdraží dovoz surovin.Za své lumpáctví bude Západ platit a Češi za to,že se nechali odtáhnout od surovinově bohatého Ruska a zatahnout do područí Německa zaplatí tvrdě.Ukazuje se stále víc,že měl Hitler pravdu když bral Čechy jako méněcennou rasu a chtěl je odsunout na Sibiř.Protože rozumný národ by zde šestadvacet roů vládnout lumpy nenechal a dávno je za zbídačení národa krutě odporazil na katovských mučírnách.To je to nejrozumnější co se s lumpy u koryt dá dělat.
  • ... až padne ekonomika Německa, bude popel trubky Dubnové dávno spláchnutý :)))
  • ... malý test pro elitní inteligenty: イースター
    • ... Velikonoce japonsky :)))
      • ... no to je úžasný .... jádro pudla však spočívá v tom že dost lidí tě nebere jako renomovaného, ale spíš retardovaného ... a to je problém to že jsi nepochopen ... eta ez ikutu sudurra
  • ... perfektní chátra zde tapetuje, jen tak dál, je to zde zdegenerované, čau, trosky :)))
  • Solder! Ono rozdíl je také v mentalitě. Slované nadávají na Němce ale Němci si umí doma udělat pořádek a vytvořit fungující stát. Slované to neumí.

    Když byla nedávno finanční krize tak Německá podnikatelskáv vrstva navrhla větší zdanění pro majetné mezi které patří aby byl udržen sociální smír,
    V Česku by se nic takového nestalo. Nezájem. Zde každý myslí na to jak zákony obejít a vyčůraností přijít zdarma k penězům.
    Za topolánka se zjistilo že český stát nemá kontrolu nad agenturou která spravuje peníze z EU . Německo reagovalo tím že pohrozilo že sem peníze přestane posílat. Máme tu právní džungli. a ta je tu nastavena schválně. Aby čecháček mohl krást podle zákona.
    • ... jsi toho důkazem, primitivní Slovane, neumíš nic, troubo :)))
    • To komunisti! *15*
  • Pokud si domů pozvu návštěvu, předpokládá se, že ji náležitě pohostím.
    Tedy, kupředu pravá, oslíku, otřes se!

    *15*
  • http://www.novinky.cz/ekonomika/398590-realne-mzdy-nemcum-rostou-nejrychleji-za-sedm-let.html
  • Dnes v jiném článku ..v jednom ze států USA budou hlasovat o minimální mzdě taky...15 dolarů na hodinu...a my se tady můžeme pokakat, když se licituje minimka na necelých 10 tisíc měsíčně ... korun *14* .

    Jako milovník konspiračních teorií, s přihlédnutím ke křišťálové kouli v šupleti, předpovídám (zcela zdarma) , že v několika málo letech budeme zazásobeni uprchlíky z Evropy i my. Ovšem, ne těmi africkými neandrtálci, ale bohatými Evropany, kteří u nás budou mít to, co už u nich nebude. Že poskočí naše ekonomika vzhůru je jisté! Budou si u nás kupovat domy, zakládat firmy, odvádět daně a zaměstnávat své spoluobčany. A Němci? Ti budou nasraní až na půdu.... *14* *14* *14*
    • njn když si USA tiskne prachy bez kontroly.
      to se nám to žere když nám svět půjčuje *1* *1* *1*
  • V Německu je zákonem určená minimální mzda v přepočtu asi 230,-Kč. Zvýšení minimální mzdy přineslo Němcům menší fluktuaci a tím i menší náklady na zaučení nových zaměstnanců, vyšší kupní sílu a tím oživení ekonomiky a pomohla lidem s nejnižším vzděláním a kvalifikací a tím i snížení nezaměstnanosti této kategorie lidí. To u nás (min. mzda 60,-Kč), pod vedením "nejlepšího ekonoma světa" Kalouska by podle něj přineslo zvýšení minimální mzdy pouze vyšší mzdové náklady na pracovní sílu a tím snížení konkurenceschopnosti fabrik a vyhazovy z práce nekvalifikovaných a nevzdělaných lidí, na ekonomiku státu by to mělo negativní vliv zvýšením nezaměstnanosti.
    Čím to asi bude, že jsou takové diametrální odlišnosti mezi českou a německou ekonomikou fabrik, ikdyž česká ekonomika je z 80% navázaná na německou? Třeba v Německu nemají konkureční prostředí? Odpověď je však velmi jednoduchá. Němci totiž nemají nejlepšího ekononma na světě Kalouska.
    • Vzhledem k tomu, kolik tady máme zahraničních firem, tak i socany licitovaná minimální mzda 15 tisíc není vůbec žádný problém. Stejně by to zaplatily ty zahraniční firmy. A pokud by se ozvali nějací místní šejdíři a lichváři, že práce některých odvětví, které mají oni pod "kontrolou" by naopak zvýšila nezaměstnanost, tak se silně směju těm lžím, bo ti lidi by měli více u těch zahraničních firem ihned a bez keců a lží. Poděkujme partajím, že na své spoluobčany nemyslí. Myslí pouze na svá břicha. Jasně, partajní šizuňkové by asi neměli na své zlodějiny dost...A vo tom to je. *14* *14* *14*
      • kéž by to dělali že *9*
    • a to jsme v unii *9*
  • I ekonomicky silné Německo neutáhne všechno. Za jeho pádem může být blbka Merkelová, Řecko neustále žádající finanční podpory a v neposlední řadě neustále se valící lavina ekonomických přivandrovalců - výžirků z rozvrácených zemí Blízkého východu a Severní Afriky.
    Krizi Německa už naznačuje i klesající důvěra němců v jejich ekonomiku.
    Když padne Německo, padne i celá EU.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit