Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • (Německa), tak okamžitě vystoupím z EU, předtím ale zavedu původní měnu, a na "žabožrouty" se z vysoka "vyseru"! *3* De facto, to již udělala GB, když si ponechala svoji měnu, no a spousta jiných rozumných států!

    Francouzi, to jsou po našem (takový příživníci), ani ve druhé světové válce nebojovali, klidně se vzdali, a to jich bylo daleko více, než nás Čechoslováků! Nebýt zrady, především Francouzů a Britů (zde především, připosraného pana Neville Chamberlaina), tak by pan Hitler nikdy nevstoupil na území tehdejší ČSR!

    Já osobně nic proti Němcům nemám, i když, vlastně ano, můj otec byl totálně nasazený za války v Německu, na následky mučení zemřel, když se po převratu roku 1989 otevřely tyto kauzy, tak jsem Němcům vše odpustil, jelikož můj otec byl již po smrti, někteří se na tom, že byl někdo za války uvězněný dobře napakoval, já jsem Němcům odpustil, s tím, že se již něco takového opakovat nemůžu, tedy, alespoň ze strany SRN (Německa), věřím tomu stále, ale nelíbí se mi jednání Francie (Sarkozy), Itálie (Berlusconi) a a BG (Cameron)!

    Zase to vypaqdá, tak jako pro nás (ČR), stejné, jako v roce 1938!! *11*
    • Ještě bych dodal tohle:

      Jsem de facto, napůl taky Němec, tedy po jednom z dědů ze strany matky (děda mojí matky byl Němec), to jsou paradoxy, že jo, co na to říkáte?
      • Zatím všechny kroky jsou pořád lacinější jak třetí světová válka. Já bych se spíše díval na problém Irán a islamismus v nově obrozených zemích a EU. Evropa zmeškala nastartovaný plán Francie ve spolupráci severu Afriky a EU.
        Pokud čtu debatu - jak přízemní je, když si každý tady řeší jen svůj problém a na finance z pohledu financí a jejich podstaty se nedívá.
  • Federalizace, jinak to opravdu fungovat nemůže ;) A melte si o autonomii co chcete, ale až se vám německo na ten slavnej EU projekt vyprdne a udělá si zpátky vlastní měnu, tak budou všichni čumět, devalvovat, inflace vyskočí a konkurenceschopnost půjde do kytek a kdo na tom zase vydělá? Německá ekonomika :D Paráda :)
    • ... se Německo na ten slavný projekt nevyprdne, jak výše uvedeno ... Německo potřebuje žabožrouty jako berličku k ovládání EU, vždyť se na to podívejte, že je to kopie programu Velkoněmecké říše ... podívejte se na plány Hitlerových paláců a paláců v Bruselu, takticky umístěných mimo Berlín ... HISTORIE SE OPAKUJE PO SPIRÁLE ... a tu kopíruje křivka ... vzestup > rovnováha > pád ... tedy pro ekonomy ... boom > stabilita > krize > boom ... dnes se spíše používá hospodářská expanse a recese, protože stabilita je tak krátkodobá a jen v některých komoditách, že rychlost střídání ji ani nezaznamená *10*
  • Ani Merklová, ani Papandreo nemají ve svých prohlášeních pravdu. Merklová by měla na adresu Řeků prohlásit "vy nic nemusíte" a Papandreo by měl prohlásit pravdu "my nic nechceme" a dodat
    "kromě dalších půjček".
    • dzixy, máš pravdu. Frau Merkel by měla říci "vy můžete, ale nic nemusíte, tak jako by také můžeme, ale nic nemusíme". - Nejlépe by bylo uvalit na Řecko nucenou správu.
      • ... kdyby to šlo ... nebylo-li by to pro tentokrát, Protektorát
  • To co se dohodlo - zase jen polovičatost, to neřeší základní problém a to je ten ,že na dluh se dále žít nedá. Musí se změnit nesmyslná Maachstriská kritéria, pokud se neudělá toto , můžou to už klidně Sarkozy i Merkelová zabalit a nemusí čekat na volby v r. 2012. Problém je nutno rozdělit a to na to - jak uhradit dluhy a za druhé a to hlavně jak ufinancovat státy bez žití na dluh. Za tuhle situaci v EU mohou jednoznačně politici (banky ty se jen vezou na vlně a hrabou) a to hlavně ti co si vymysleli EU sociální stát, ti lidskoprávní idioti co otevřeli dveře do EU lůze z celého světa a zelení darebáci co drancují pod pohrůžkou globálního oteplování státní rozpočty, ti populisté co před každými volbami slibují pečené holubi do huby a teď z toho nakonec zbyde jen krev, pot a slzy. Řekům někdo konečně musí říci, už nic žádné peníze a vezme pod krkem jak banky tak ty nenažrané agresiví odbory, prostě s debužírováním musí být konec a tečka, jinak to skončí ve spoustě krve, pot už stačit nebude.
  • "Le Figaro však také upozorňuje, že "Německo už není, co bývalo". Jeho morální vina z konce 2. světové války se už dnes nepočítá. Od nynějška bude Evropa muset brát více v potaz německé priority, napsal Le Figaro."
    Hm, tak Francouzi si doteď mysleli, že Německo bude financovat francouzský projekt EU jako součást válečných reparací? Proč to sakra nenapadlo Anglány? *1*
  • ať žije RVHP , držte to soudruzi zuby -nechty !!!
    • pardon....nehty
  • ??? "Do lodi už možná neteče, byly spuštěny záchranné čluny ..." ???
    Páni, jak může být někdo tak infantilní. Ten luxusní parník míří rovnou ke dnu!!! Titanic si vzal 1.517 životů. Ptám se, kolik obětí bude mít na svědomí, v tomto případě hrstka nezodpovědných spekulantů?
    • ani věštkyně!

      Ale počítám, že tak několik miliónů to bude, páč bude zase válka, bohužel, kdo z nás zůstane živí, tak to nevím, jenom vím to, že z obyčejných lidí, ke kterým patřím i já, tak nás moc nepřežije.
  • P. Merkelová, nechcete mi půjčit takovejch cca 10 milionů? Jistě byste byla ráda, kdybychom se pak domluvili a já Vám jich vrátil jenom 5. A bez úroků. I bych poděkoval. No není to pro ty Řeky nakonec výhra? Ve dne na pláži, večer v barech to můžou zase rozjet a veselit se. I tu siestu by si mohli protáhnout. wauuuuuuuuu. Jdu si lehnout. Na co makat a snažit se, když to za mě odpracují jiní.
    • xy, Němci a Francouzi makají, vytvářejí hodnoty a šetří. Takže je normální, že ostatní země, zejména ty jižní, kde jsou lidé zvyklí lenošit, užívat si a žít rozmařile musí Německo a Francii respektovat, pokud chtějí, aby jim tyto dvě země hradily jejich lenošení a rozmařilost. Asi by bylo správné, aby se tyto země staly dočasně jakýmsi dominiem pod správou jakési "evropské vlády" a plnoprávnými se staly teprve tehdy, až se jejich obyvatelé naučí pracovat a hospodařit. To se týká nejen těch "jižanů", ale i těch co po válce implantovaly východostepní způsoby mongolsko tatarských nájezdníků, tedy i naší země.
      • Francií!

        Francie žije z podstaty věci, tedy, z koloniálních výdobytků!

        Jinak, nebýt SRN (Německa), tak EU by nikdy nebyla, jenže, Němci věřili, že jsou všichni stejně zodpovědní, tak jako oni po druhé světové válce!

        Bohužel, to se nestalo, všichni by chtěli žít jako v SRN (Německu), ale dělat jako v Řecku!!!

        To je, na úkor jiných!
  • O všech státech Evropy rozhoduje jen Německo a Francie, ti ostatní se musí přizpůsobit v zájmu trhu a prosperity Německa a Francie. Nebylo to tady již někdy?
  • Proč se nám stále něco tají a lžete?
    http://slovak.ruvr.ru/2011/10/27/59429611.html
    http://slovak.ruvr.ru/2011/10/26/59374727.html
    http://slovak.ruvr.ru/2011/10/26/59374727.html
    Udělejte si sami úsudek...
    • Ruský státní rozhlas? Jo, dělám si úsudek, dělám... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit