Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkur...ný kapitalizmus je všude stejný a zavrženíhodný, pryč s ním !!!
  • To jen mi jsme blbci a naše data mají ve všech agentůrách, a společnostech které vydávají kartičky na slevy. Personál ve zdravornictví hned po narození dítěte dává info pojišťovákům! Obchoďáci různých společností migrující od společnosti ke společnosti, tato data stahují a berou si je! Nějak tak se k vám dostávají různé nabídky a podobné věci.
  • Jsem zvědavý, kdy naši politici přijdou s podobným návrhem.Také chybí peníze ve státní kase. Nekonečná drzost politiků v rozhodování o lidech, už nemá žádnou etiku ani morálku.
    Celý svět má pokřivenou morálku.
  • Firmy by na oplátku měly za povinnost ze zákona podstoupit ověřené údaje o svých
    financích a finančnich tocích tak,aby si tyto mohl občan na žáídost zakoupit. Navíc ůdaje o vedení firem,jména,adresy atd.
  • po internetu měli vyvolat referendum kde si demokraticky odhlasují že mají právo zmlátit kteréhokoli poslance. když poslanci soukromě rozhodují o občanech, uděláme to obráceně a občané si soukromě rozhodnou o poslancích. JAK SE DO LESA VOLÁ.......
  • Tak to už je vážně na pár facek. To je nehorázná drzost co si ti politici dovolí.
  • Pak je to výzva všem, kdo mohou a umí to...,aby se dostali k co nejvíce soukromým i velmi důvěrným až intimním údajům těch politiků co toto schválii a do veřejné sítě napráskali o nich co se dá se vší parádou, aby poznali ten pocit sami na sobě a u svých blízkých a taky to co způsobili svojí "prací" . Politikům všude na světě se takto musí vyslat jasný signál, že si toto prostě nesmí jako zaměstnanci občanů dovolit ! Jinak občané mají nejen právo, ale i povinnost si o nich zjišťovat to samé v principu, když děláte vy problémy nám, budeme zas my dělat problémy vám !.. a nebude se vám to vůbec líbit !...fotky, záběry, informace...Jak si jen někde "uprdnete" hned to bude všechno venku a bude to tak dlouho, pokud neuznáte znovu právo na soukromí, respekt a lidskou slušnost člověka k člověku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit