Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

  • "Jednou je zvyšující se pravicový radikalismus v Německu. Další je znepokojivý antisemitismus, který stále znovu masivně ohrožuje židovský život v zemi, u něhož jsme rádi, že tu znovu je a že kvete. A třetí výzva jsou samozřejmě také násilné zločiny spáchané jednotlivými uprchlíky,"

    .

    A všechny tři mají jednu příčinu, že? Naprosto nesmyslné, nelogické a protiporávní schvalování nelegální migrace nejne od Merkelové, ale i od dalších politků evropských států a EU.

  • Nechám na úvaze. Pomatený Hitler zdevastoval Německo zhruba na dvě generace.Na kolik generací zdevastovala Německo madam Merkel ??? 

    • Němci +hospodářská krize=válka

      Merklová + Bilderberg= migrační krize

      Němci +migrační krize = ???

      ...ještě ro neskončilo,baba ještě škodí, to hlavní teprve přijde....



      • Ona ta baba se už bojí vystrčit nos - už za sebe nechá mluvit svého mluvčího...

  • No - ja bych rekla, ze Nemecko celi hlavne vrazednym utokum migrantu a blbym kecum Merkelove...

  • Největším nebezpečím pro současné Německo je merkelismus, který se etabloval jako nejzhoubnější ideový směr v současné Evropě. Merkelové se podařilo nahromadit kolosální škůdcovský potenciál.
  • Ono bude stačit, když ruská mafie s požehnáním cara Putina přestane vozit černoušky do Evropy. 

    A nebude najímat anaboliky zhulené tupce na vyvolávání nepokojů v zemích bývalého Ostbloku. 

    KGB idí domoj i vozmi soboj i svoí špióni i Milóóša

    • Nemíchej prášky s alkoholem, pak ani nevíš, co meleš za bláboly ! :-)

      • To je fakt. Náš "symbol" míchá s alkoholem nikotin, komunismus a k tomu jeho dementia senilis a pak při projevu v evropském parlamentu vykládá, že si dal k obědu řízek a že vypadal a chutnal mu jako "bublinková p.del" (bubble bum). A v TV ho strašily vaginy (.undy sem a .undy tam), A pak také vykládal, že novináři jsou sv.ně a měli by se střílet, což je vybízení k vraždě. Chudák Ovčák, těch ran holí co dostane když včas nedolije hruškovici.

  • tak Makrela si už taky všimla,že se něco děje?třeba si už taky všimla,že v Německu žijí Němci a že tudíž mají právo vyjádřit se k její blbé vládě a třeba si už taky všimla,že antisemitismus je přínos muslimů a že těch ojedinělých případů násilí migrantů je nějak sakra moc.Ale místo jakýchsi tří výzev by si měla uvědomit tu výzvu hlavní jedinou=Märkel RAUS!

    • Niceho si nevsimla... Migrace neni problem, ten uz ocividne zvladla, kdyz nepatri mezi hlavni temata... Ted je na prvnim miste potreba se vyporadat s temi co se neintegrovali(pravicovy radikalove, antisemisti a nacionalisti se nejak odmitaji integrovat do nove nemecke spolecnosti)...  A za druhe je treba neco delat s temi pripady nasilnych migrantu co se dostali do novin.... 

      • Ano,teď je třeba aby se do Německa integrovali Němci,Syřané už to zvládli.

        Chemnitz

        und verfolgen ?

        Ein Witz

        mit Folgen!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit